Jävlar..

Jävlar.. nu var det sådär längesen jag skrev i min blogg igen. Sorry. Vettefan om många läser den nu för tiden när jag ändå aldrig skriver, men jag ska försöka bli bättre!

Mycket har hänt sen min födelsedag..

-Min vovve var vi tvungen o avlida, för han mådde inge bra.. :( Men han hade världens bästa liv, det kan jag lova! Han fick så mycket kärlek :)

-Jag ska på kryssning med min älskling.. shoppa massa taxfree, äta en härlig buffémiddag och bara njuuuta.. (sen ska jag vinna lite pengar på spelautomaten har jag tänkt :P)
-Jag ska flytta till Örebro! Wehioooo!

-Jag har blivit glassförsäljare. Eller snarare glassutdelare, för jag delar ut den gratis på Gustavsviks Golfbana.. Till alla duktiga som spelat på touren :)

-Sen ska jag söka en hel del jobb.. blev erbjuden att söka till Länsförsäkringar av självaste Regionchefen! Då måste man ju nästan göra det lixom :) Sen fått erbjudanden om o jobba i Nora o sälja glass.. får se hur det blir med det nu när jag flyttat.. sen kaanske jag får jobba på FSB i höst som timanställd :D
Vore perfa.

Nu ska jag snart träna.. det är så jävla skönt att handbollssäsongen har kommit igång igen.. jag har saknat handbollen :)

Puss och hej söta tjej