I did it for love

Please, don't walk away
I get down on my knees, I'm begging you, stay
Baby, baby please, it's just hurting me so
I cannot let you go, let me wait till tomorrow


Now I close my eyes, as you walk away
And I realise, there's nothing more to say
And I understand I can't hold your hand
But I did it all, I did it for love

Jaha...

Ja, helgen var ju inte så himla rolig. Delvis mitt fel i och för sig, men ändå.

Det började på fredagen. Jag fick ett svar jag inte ville ha. Helt oväntat. Trodde jag aldrig. Men av någon anledning frågade jag ändå. Jag blev orolig som fan.

På något konstigt sätt överlevde jag lördagen i bunkern. Tack vare Mariah. När jag kom hem brast det. Totalt. Hade förväntat mig något helt annat. Som jag nästan hade blivit lovad. Men blev inget med det.

Jag kommer knappt ihåg vad jag gjorde på kvällen. Men tiden blev sängdags och jag var übertrött efter förra natten med endast fem timmars sömn. Efter ett bra telefonsamtal somnade jag gott.

Söndagen i bunkern gick lättare. Jobba med Patrik som inte hade en aning om vad som pågick och det var skönt.
Hade inte ett skit o göra på hela dagen, så jag tackar Anna som höll mig sällskap på fb-chatten i nästan fem timmar =)

Efter jobbet på söndagen var det dags. Jag förberedde mig på det värsta. Känslorna flödade hit och dit. Men vi kom fram till något bra. Hoppas jag. Jag vet nog mer nästa helg. Jag vet inte vad jag ska tro, vad jag ska känna och vad jag ska förvänta mig, men det ordnar sig nog. I värsta fall överlever jag nog ändå. På något sätt. Men jag vill inte. Jag har planer.

Överallt blir jag påmind. Jag gillar det, men ändå inte. Jaja. Livet går vidare. Positivt nu, Carrå, det är snart sommar.

Nu ska jag glo vidare på handboll. Hejdå.


Fredagkväll

Ja, det har inte hänt så himla mycket den här veckan.
Har jobbat alla dagar utom en. Då var jag i Nora och bytte däck på bilen + tvättade den. Det var på tiden kan jag ju säga! Nu är den så fin så =)

Sen har jag bara varit hemma förutom en 1½ promenad igår med Anna. Det var jätteskönt o trevligt. Dock har jag stora blåsor på fötterna nu (förstår inte varför mina fötter inte pallar med något?) men det är det värt!

Ska även jobba i helgen och det ser jag väl inte fram emot som vanligt. Men men.. Det blir nog mindre än vanligt o göra nu, med tanke på kaoset som råder. Vulkanutbrottet har gjort så att våra pengar inte kan flyga hit från England. Så antingen kommer folk o växlar tillbaka för dom inte kan åka, eller så kommer dom inte o växlar alls, eftersom de inte kan åka. Kul helg! :P

Tycker synd om Linda som fastna i New York på vägen hem från sin Hawaiiresa, men hon kunde faktiskt varit på ett värre ställe! ;)

Nej nu ska jag fortsätta glo på Talang och äta godis. Hujj.

Tillbaka på jobbet

Så var man tillbaka på jobbet igen efter en mysig helg i Kopparberg.
Tiden går alldeles för fort. Gillar det inte.

Helgen blev helt otippad eftersom jag från början skulle till Sthlm på konferens med jobbet och sen åka vidare till Jossan m familj i Vagnhärad. Men på grund av min envisa förkylning, kunde jag inte det :/
Och eftersom jag inte fick plats i bilen hem + att det inte gick några tåg, så kunde jag inte följa med alls.
Både bra och dåligt. Konferensen hade tydligen varit jättebra med trerätters och uppträdande av Wallmans på kvällen.

Men eftersom planerna blev noll lite abrupt, så åkte jag till min pöjk istället. Och det var ju inte helt fel det heller.
Fest och trevliga människor på fredagen.
Megadegdag med poker, TV-spel och hemmagjord pizza på lördagen.
Och fotbollsmatch, kalasfirande och pizza på söndagen.

Me like.

Nä, nu har jag ingen lust o skriva mer. Ska fortsätta glo ut genom fönstret på det soliga vädret.

/Carrå

Rest in peace

Mormor orkade inte längre. Hon somnade imorse på sin födelsedag. 95 blev hon. 95 långa år.
Fatta vilket liv. Och vad hon har upplevt. Två världskrig. Det är helt sjukt.
Hon har även fått uppleva både högertrafik, rösträtt och färgtv. Måste varit coolt o hänga med på hur allt har utvecklats under de åren. Nu tycker man att det inte kan bli så mycket bättre på 2000-talet, men fatta när man själv är 50 år. Hur fan ser världen ut då? Det går inte ens att föreställa sig.
Jag är lite nyfiken, även fast jag inte vill bli gammal. Man måste försöka ta vara på de här åren man har som ung.
Snart är det försent :P


Att mamma är så stark, det förstår jag inte. Men det var ju väntat, så det värsta kanske redan har lagt sig.
När sånt här händer börjar jag tänka på alla andra som har det värre.. Som känner folk som inte fått leva hela sitt liv klart. Det är så orättvist. Blä. Mormor ska vara stolt över sig själv.

Nu slipper hon iallafall smärtan. Nu får hon äntligen se morfar igen. Hon kommer ha det bra.

Hon blev 34 699 dagar. Shit vad många.

Vila i frid mormor <3


Då var FOREX högtid över ännu en gång...

Och hade jag det bra? Japp absolut!

Jobba till 18 i torsdags. Sen blev det en springtur i Venaspåret med Jonas och Tomas. Gick väl sådär eftersom det var två dm snö som man gled runt i när man sprang.. Nya tag snart igen!
Sen åkte de hem o duscha och kom sen tillbaka och lagade mat till mig. Vad snällt av dom tänkte jag, men det slutade med att jag stod själv i köket och stekte biffar medan dom spela Guitar Hero i vardagsrummet :P

På fredagen var det dags för en efterlängtad träff med min Jossan! Åh vad kul det var o se henne igen och lilla Alfons för första gången =) Han var dock inte så social, utan bara sov, men det gjorde inget, för jag får ju träffa honom nästa helg igen! ;) Det var iaf lika kul som vanligt o träffa den där sötnosen! Vi har alltid lika mycket o prata o skvallra om, så tiden bara flyger iväg!

Efter fikat åkte jag hem o städa lägenheten, sen åkte jag till Nora med katterna + åt påskmat. Efter maten bilade jag vidare uppåt i landet och joinade bröderna Erlandsson framför TV'n. Testade nya GH Van Halen mm..
På lördagen blev det deg innan det vankades påsklunch två trappor ner. Jag kan inte låta bli o gilla den där familjen så jävla hårt. Lite bittert att jag inte har nå syskon ibland.. Även om alla inte är gladast vinner hela tiden, haha.

Efter maten fick vi leta efter påskgodis och det var riktigt svåra gömställen.. Eller så var det bara vi som var dumma? ;P Sen spelade vi På spåret och jag hade inga direkt förhoppningar, eftersom jag var sämst på det när det gick på TV, men tro det eller ej, jag tog första ledtråden på 10 poäng! Yeeey, haha. Då blev jag glad. Dock gick det åt pipsvängen resten av spelet, men jag levde på den där ett tag, haha. Var ju i samma lag som en som inte visste något + ett fyllo, så var ju lite svårt... ;)

Sen bar det iväg till Örebro och vi taggade till inför festen hos mig. Hade supertrevligt tillslut och alla kom bra överens! Dock hann jag bara vara en halvtimme på krogen innan jag var tvungen o åka hem pga att magjäveln krångla. Fan vad arg och besviken jag var. Men men.. Inte mkt o göra.. Förfesten var säkert roligast ändå ;)
Och sen på söndagen blev det myspys hela dagen med favoriten. Bästa söndagen på länge. Me like!

På kvällen åkte jag till Anna/Olle/Petra och degade framför några filmer, för jag var rastlös och kände mig ensam :P (Japp, efter 10 minuter!)

Så hade med andra ord en bra påsk trots magknip och lite motvilliga åsikter!

Stockholm nästa helg iaf!
Pass och kräm