Eyy påsken

Påsken = Den enda högtid man matchar i färgerna på jobbet. Var och varannan dag. Yey. Not.

Vanlig vecka med jobb och händelselöst på kvällarna. Dock kom Petra o Oskar o hälsa på idag för lite scanning. Trevligt :P

Igår var det jobbigt, idag är det bättre. Jag bestämde mig när jag vakna att den här dagen skulle bli bra och det blev den. Vakna trött som en gnu som vanligt vid halv tio. Tror jag sovit för mycket den här veckan? Åkte sen in till butiken i stan för lite arbetsmöte. Sen tillbaka till Marieberg och där var det lite halvt kaos faktiskt, så tiden flög iväg. Jag tumma fan pengar till kl fyra nästan.. Men det är bra, då har man något o göra!

Imorgon blir det jobb till 18 och sen långledig i tre sköna dagar!
Då blir det till att träffa min älskade Jossan som kommer hit på besök med sin lilla ögonsten Alfons! Ska bli sååå trevligt o träffa dom! Can't wait! ;D

Resten av helgen får vi se, men jag har mina önskemål och planer.

Nu ska jag spela mera PS3. Later!

Haha en kul grej bara. Vore ju nice o vinna :P

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


En vecka sen...

...jag skrev sist.

Veckan har innehållt jobb, umgänge och mys.

I fredags kom soet hit och vi käka pizza o kolla på hockey/innebandy. Sen blev det till o sova ganska tidigt för den gossen.. Jag umgicks lite med mig själv tills jag tröttna på det och väckte han, hehe. Dock var jag rätt trött själv, så la oss i vettig tid.

På natten sen fick jag agera sovplats åt en vän som hade det jobbigt.

Lördagen innehöll sova länge, lite GH, en sväng på stan + ett långt och trevligt samtal på La Baguette. Kalla mig konstig, men jag njöt av varenda sekund. Oerhört mycket. Det kändes så himla bra. Sen blev det hem o korka upp vinet och ölen. Fick höra jättemycket konstiga låtar under tiden, både bra och dåliga och skumma :P
Sen fick Ekersgatan 34 sig ett besök, sen blev det en promenix till Pitchers där vi bosatte oss ett tag, drack vin, umgicks och hade det allmänt trevligt. När vi sen skulle vidare till Strömpis och såg att kön var ända bort till slottet, så bestämde sig Anna och jag att vi skulle hälsa på Mogge en sväng innan. Där var det mycket trevligt folk man kände, dock blev det en kortvisit eftersom klockan drog iväg.. Men vi kom iaf in på två minuter. Tack Mattias, haha! Älskar o slippa kön.

Var trevligt som vanligt därinne. Skönt o vara lagom salongsberusad :P Hemvägen var jätteskojig också. Jag hade sjukt ont i fötterna i mina högklackade, så när jag inte orka gå längre, så bytte vi skor och H hade VERKLIGEN inga problem med att gå i dom! Haha, vart har du lärt dig det, snygging? ;)

På söndagen blev jag ensam så fort vi vakna typ.. Jobb i Kberg väntade och jag placera mig framför tvn med mina chips. Spela tvspel/kolla tv osv.. På eftermiddagen/kvällen mötte jag upp Elin och vi åkte o hyrde film och köpte asian food. Aaaasgott! Sen glodde vi på två filmer och umgicks. Var trevligt!

Nä, nu ska jag fan sova. Jobb i fyra dagar, sen ledig tre. Me like! Jävlar vilken fest det ska bli nästa helg. Påskfest :D

Tjaooooooooooo

Ohlala

Då var ytterligare en jobbhelg avslutad. Den gick faktiskt ganska fort och det var skönt. Det såg mörkt ut där ett tag i fredags, men försöker man tänka positivt, så går det undan.

Har inte så jättemycket o berätta eftersom jobbhelger inte innehåller så mycket.
I fredags efter jobbet kolla jag på tv och satt vid datorn.
I lördags efter jobbet åkte jag hem och dammsög, sen dega lite och gjorde mig i ordning för att åka till Anna för lördagsmys. Eftersom jag inte hade ätit något blev det ett besök på Burger King och sen Gottis. Fan vad mätt jag var sen :P
Vi diskutera vad vi gjorde förra påsken och kom fan inte på det. Sen fick jag en briljant idé att vi kunde kolla min blogg och när vi hade läst påskhelgen 2009 så var vi inte mycket smartare. Fick några flashbacks bara, men även om det stod vad vi gjorde, så kommer vi inte ihåg kvällen. Fan vad mupp. Var på efterfester på väster, men har inte en aning om vem vi var hos, för det stod inte. Skumt.

Idag efter jobbet har jag spelat mer tvspel. Det är helt sjukt vad jag har ont i tummen nu, haha. Det roliga är att jag inte ens har ont i den tummen jag använder, utan den jag inte använder. Hmm.. Aja, det går iaf bra i Band Hero och nu har jag bara band-troféerna kvar, typ. Förhoppningsvis får jag trummorna nästa helg.

Jobb imorgon igen och sen ledig tisdag. Det ska bli najs.

Nej sovdags snart. Måste sova ifatt lite...

Tjao!

Me like.

... och som vanligt flyger tiden iväg och hela helgen är ett minne blott.
Det är helt sjukt. Jag skulle ju sova tre nätter borta. Och tyckte det var lite lite.. hade hellre sovit där mycket längre. Men så fort man är hemma, så är tre nätter jävligt länge. Så drygt att det ska va sån skillnad.. Tänk om de nätter jag sov ensam gick lika fort som de nätter jag inte gör det.. Då skulle det inte va lika jobbigt :P

I fredags slutade jag en timme tidigare för att jag inte hade lust o dega på jobbet en timme till.. Tog min lilla polo och åkte iväg. När jag kom fram blev det till att plocka upp Martina och vi åkte direkt till ICA och handlade för fredagens tacosmys. Vi tänkte slå på stort o fixa efterrätt till 'karlarna' också.

Det visade sig att vi inte var så jävla bra som vi trodde på att fixa käk, då vi glömde rödlöken till tacosen (som jag anser är det viktigaste och godaste och jag fattade inte hur jag kunde glömma det, men jag visste att något saknades). Sen blev det dags för efterrätten och Marängsviss stod på menyn. Nöjda som få var vi när vi dukade fram och precis när vi skulle börja äta kom frågan: -"Vart är marängerna?"
HEEELVETEEEEE, vi glömde det viktigaste! Hahahaha.. Kan ni gissa hur många gånger vi fick höra det sen den helgen? :D Aja, det var gott med glass o grädde o banan o kolasås med ;)

Lördagen började med säsongens sista innebandymatch som var mot serieledarna. Trodde faktiskt dom hade vinsten där ett tag, men det sket sig i slutet. Det var iaf en spännande match! Lite tråkigt o inte få se nån mer sån.. Fattar inte hur man kan va så j*vla snygg på planen... :)

Sen blev det skoterlagning och korvgrillning i Ställdalen. Eftersom man inte var piggast vinner efter natten som var, så blev det ingen megapeppning inför kvällen. Men jag gjorde mitt bästa och det var trevligt ändå. Det började med livepoker. Älskar verkligen o spela livepoker, dock har jag knappt spelat det live förut med undantag för några få gånger.. Åkte ut först första gången, då blev jag lite putt, haha.. Men blev tvåa i andra omgången, så fick iaf tillbaka halva insatsen ;P
Sen blev det lite korttrick (som jag fortfarande stör mig på, haha) och sen en promenix till 2k.
Det var trevligt men ganska nyktert. Var såå trött. Så sömnen man fick vid halv två var välkomnad =)

Igår blev det 9 mil skoteråkning. Fy fan vad kul det är! Dock får man betala för man är lite klen nu för tiden, för idag kan jag fan knappt gå. Det känns som jag har två knivar instuckna bredvid ryggraden.. Åkte i en jävla massa gupp som ryggen inte mådde bra av, haha. Sen har jag början till en ny förkylning som gjort att jag är extra öm i kroppen.. Men då får man iaf veta att man lever.. Har iofs inte tvivlat förut, men ändå! :)

Som vanligt var det hemskt o åka hem.. Jag trivs för bra däruppe.. Så jävla glad att jag har dig <3


PS: Köpte maränger på söndagskvällen, så vi fick avnjuta en "riktig" marängsviss också ;)

Sista inlägget för veckan

Ja, det här blir nog sista inlägget för den här veckan om jag inte får något infall o skriva imorgon.

På fredag åker jag till Norrland och stannar där till måndag. Det är helt sjukt vad jag har sett fram emot det.
Har inte fått umgåtts en hel helg med H på tre veckor och det är fan lång tid :)
Har roliga planer för helgen också, så det ska bli najs!

Har fått höra såå fina saker de senaste dagarna att det känns som jag är i himlen. Dock är det riktigt jobbigt med det här avståndet, men det går bättre o bättre. Jag hoppas verkligen på en förändring snart.

Fick lov o sluta hoppas på jobb inne i stan dock.. Det var lite jobbigt faktiskt och det höll inte mitt humör på topp på eftermiddagen/kvällen.. Men men.. nya tag. Jag ska fan därifrån. Innan sommaren vore najs. Vet inte om jag pallar längre...




Can't stop thinking about you...


<3

Marieberg, alkohol och ps3...

Helgen har varit bra! Jag var så rädd för jag skulle bli rastlös och inte ha lust o göra nånting.. Men som tur var blev det inte så. Tror att PS3:an räddade mig till stor del där..

I fredags jobba jag till 18, sen åkte jag hem med bilen och gick upp på stan för att möta upp jobbtjejerna på lite After Work. Det var jättetrevligt o sitta på Clarion o tjattra om allt! Tog det lugnt med drinkarna då jag hade planer för lördagskvällen.

På lördagen blev det en soft frukost och sen lite tvspelande.. Runt ett hängde jag på Marika och Martina till Marieberg. Shoppa ett par strumpbyxor, handla på systemet, käka hamburgare i bilen och sen åkte vi till öster för o kolla på innebandymatch.. Det var det sämst vi sett i hela vårat liv, haha. Vi satt kvar 1½ period, sen drog vi därifrån.. Vääärdelöst :P

Vi åkte hem o gjorde oss i ordning och sen blev det förfest och ölspelet. Martina tyckte det var lite klent med 2 och 3 klunkar, så hon körde minst 5 varenda gång.. Och det satte ju sina spår, haha. Det blev mycket skratt :D
Det blev Strömpis sen och det var skoj!

Söndagen trodde jag skulle vara körd, men jag mådde oförskämt bra och har därför suttit i soffan och spelat ps3 i 12 timmar.. Har inte gjort mkt annat idag förutom hämtat bilen, handlat och duschat.. och ätit lite.. Värd dag :)
Men kul har det varit! Nu är jag trofétrött, haha. Har inte hört det där underbara plingandet på ett tag nu, så man tappar stinget..

Jaja, nu orkar jag inte mer.
En tråkigt jobbvecka väntar, men ser fram emot helgen iaf!

Byebye

Paus från PS3.

Nejfan nu måste jag ta en paus. Har spelat PS3 ett bra tag nu och det känns som man måste göra något "vettigt emellanåt också. Frågan är om bloggning ingår i vettigt-kategorin. I don't think so.. Men skitsamma.

Hur som helst, så äger jag ett PS3 den här veckan och jag gillart. Soet är bortrest och jag passade på att sno hem det för att ha något o göra på kvällarna. Det var tänkt att jag skulle spela Band Hero och Guitar Hero Metallica, men efter att ha klarat platina redan andra dagen, så funderade jag på om det inte skulle bli lite enformigt med GHM, så jag gick och köpte Little BIG Planet istället. Hade aldrig kört det, visste inte ens vad det handla om, men snubben i affären tyckte det var skitkul, så jag övervägde ett tag innan jag bestämde mig. Och hittills har jag inte ångrat mig iaf, det är ju bra! Det är kul att man kan hjälpa till o jaga trophies åt Henraka. Men jag gör det ju inte bara för hans skull ;)

I söndagskväll efter jobbet åkte jag norrut, vilket var otroligt mysigt, även fast vi inte var själva så himla mkt. Fick höra trevliga saker som stärkte mig och sen jag åkte hem har jag mått jättebra. Du gör mig glad.

Jobbet den här veckan har väl inte varit så upphetsande direkt, men det är bara att gilla läget. Facebook, japanska korsord och bloggar fördriver min dag. Varje dag. Det ska bli så skönt o vara ledig i helgen. Dock utan H vilket jag inte är så förtjust i.. Men men. Vad gör man?

Imorgon efter jobbet är det After Work för älskade Mathilda som lämnar oss kycklingar. Jag är suuuperglad för hennes skull (och lite avundsjuk att hon slipper detta jävla jobb) och vi ska fortsätta hålla kontakten, så det känns bra!

På lördag blir det umgänge med trevligt folk, match att titta på, kanske ett besök på Marieberg och sen utgång! Det var ett tag sen jag gick ut "på riktigt" i Örebro, så det ska bli riktigt najs. Vi har taggat hela veckan och jag tror det blir riktigt bra. Så länge vi håller oss friska osv.

Nej nu ska jag nog spela lite mer TV-spel innan jag går o lägger mig.. Måste fan komma förbi den här banan, annars vettefan om jag kan sova :)

Puss och hej, leverpastej!



Min lilla sackboy :)