Midsommar

Då var midsommarhelgen avklarad. Fan vad tiden går fort.
Det började med att jag var jätteglad för att mor och far skulle vara borta hela helgen, så jag och Patrik bokade in timmerkåken i Nora i fyra dagar =) Katterna var lyckliga dom med.. dom hade ju annars bara en tråkig lägenhet o springa runt i...
Sen skulle vi ha en liten fest, men det sket sig (jag är nog sämst på o ordna fester), så vi skulle bara sitta hemma o uggla.. sen blev vi inbjudna till Kristinas plejs för en trevlig afton. Och trevlig blev den!
Liite singstar (diggar det asmycket - jag vann! ;P), goda välkomstdrinkar, grillning, spel, kubb, supergod efterrätt (tack Ina! - och ja Petra, du knäckte äggen och rev chokladen :P) och tillslut midnattsdopp där jag stod för fotograferingen, för jag är en liten badkruka innerst inne.. när det inte är minst 25 grader ute.
Men trevligt var det! Bjuder på lite bilder från helgen:

       

På lördagen var det degdag och det var det nog för alla..  har aldrig sett på maken till dåligt väder!!
Men lite mysigt var det :)

Sen på söndagen var det dags för golftävling och Patrik och jag spela väl sådär, så vi kom på en 21:a plats, men det tycker jag är bra för att inte ha spelat så länge =)

Tjo och tjim och fiskstim!

Partybilder

Här kommer råsnygga bilder från Jennys fest :)

     

     


Sen kan vi leka en lek som heter: Hitta katten! :D



Och hörni.. har ni sett vilken ful bild?! Kan ni gissa vad det är?!

  Haha, den är så jävla äcklig. *ryser*


Nej nu får det vara bra.

Tha helg.

Jahaja, då var den här helgen över.
En riktigt händelserik en får man lov att säga.

I fredags var det grillfest för hela slanten. På en skön gräsmatta på Studentgatan var vi placerade och grillade Flintastek. Till det var det självklart god dricka och sen blev det kubbspelade och frisbeekastande. Gick riktigt bra får man lov att säga :P Sen bjöd Mr Tommy på taxi upp på stan och vi försökte hitta ett bra dansgolv, men kom på att det var studenttider, så det var ganska kört.. (buhu, jag är avundsjuk, jag vill ta studenten

igen!!)  Vi fick gå till Max istället. Och där var det självklart mkt mer folk än vad det brukar vara på dagarna. Har aldrig sett så mkt folk där inne och när man väl gör det, så är klockan två på natten. Aja.. :)

I lördags tog jag och Patrik bilen till Hammarby för att tvätta och städa ur den. Det var riktigt skönt o tvätta den i bikini och sola samtidigt :) Sen kom vi på att vi ville grilla där, så vi åkte in till Nora för att köpa kött. Och vad tror ni vi hittade? Jo, Flintastek :D Och eftersom jag älskar Flintastek, så bangade ju inte jag ur... Åkte en sväng förbi

Dalvik och sen tillbaka till Hammarby. Det blev mysigt.. skönt o ha ett "uteställe" o vara på när man är fast i lägenheten annars..
Sen åkte vi hem och glodde på film. Var trevligt, men vaaaaarmt :)

I söndags slappade jag lite på förmiddagen och åkte tillslut till Nora med bussen (!) Kors i taket, jag har inte åkt länsbuss sen jag tog studenten typ.. Men det var som vanligt. Vet inte om jag saknar det så mycket :)
Väl i Nora blev det handbollstittande (Woho, Sverige vann med 11 bollar! Se er i arslet Rumänien :P) och möte om cuperna man ska på i sommar. Fan vad nice.. först Åhus Beachhandboll i tre dagar och sen Vintrosa i en dag. Och vi kommer vara så snygga :D
Sen drog man till Jennys födelsedagskalas och det var ju inte tänkt att jag skulle dricka, men sen bjussa hon ju på vin och då tackar man ju inte nej :D Blev några glas tillslut.. Hmm.. :) Men det var riktigt skoj! Gissa vad man blev bjuden på för mat? Jo, Flintastek! :D

Så sammanfattningsvis har jag varit på två fester och ätit Flintastek tre gånger den här helgen. Gott och trevligt :D

Idag har jag hunnit med o träna på gym för första gången sen jag slutade med kiropraktorbesöken och sen har jag varit på stan med Petra och handlat linnen och ett par skitsnygga byxor! Och tillslut blev det två timmar i cp. Inte dåligt det. Det var trevligt :)

Nu ska jag bara dega i soffan. Det är såå varmt!

Över och ut. /Carrå


Golf golf och åter golf...

Jaha då var den här helgen över då.
Den var lika kort som alla andra helger. Hmm.. fattar inte.. Men nu har jag ju verkligen haft fullt upp varenda minut.
Började med att spela 18 hål golf på Lanna! Min första golftävling!

Fan vad jag har börjat älska golf alltså... Funderade förra sommaren på att börja ta grönt kort igen, för när Patrik spela så blev man själv sugen.. Sen tog jag tag i det nu i vår och gick massa lektioner.. och sen var det bara att harva ut och försöka få 18 poäng på 9 hål.. visst tog det några gånger, men när jag sen tillslut klarade det, så var det bara o börja tävla! Och vi låg inte på latsidan där.. Vi anmälde oss direkt..

Det var partävling och Patrik och jag slår ut varsin boll och sen väljer vilken som ligger bäst och slår på den. Jag slog riktigt bra drive'ar, så vi slog på min boll mest.. Spela jättebra första 9 och sen sket det sig.. :P Men det gör inget.. Jag hade jätteroligt!

Imorse gick vi däremot upp halv sju och Patrik och hans pappa skulle spela Kung & Knekt (Far och son-tävling)
Det är 36 hål, och det är lite jobbigt för fötterna och att det är så varmt, men jag försökte bara bli brun :P
Jag kan erkänna att jag hoppade över 9 hål på sista rundan.. var tvungen o åka hem o kolla till kissarna.. Känner mig så elak när jag lämnar dom ensamma en längre stund :P Men sen kom jag tillbaka.. Det gick bra för dom, men dom vann inte :)

Nu är Patrik iväg och jobbar natt.. Fatta, han gick upp halv sju imorse och spelade 36 hål golf (tar ungefär 9 timmar med lunch) och nu ska han jobba natt i 13 timmar SEN får han sova. Får se om han orkar åka hem imorgon, annars får han sova i Hammarby.

Nu ska jag duscha. Tjoooobre!