Snart Valborg

72 words

Speed test

Yeey lite bättre.

Äntligen ledig dag. Har jobbat fem dagar i rad nu och det ska bli skönt med lite ledigt.
Ska dock tvätta, men det går ju fort. Sen ska gymmet få sig ett besök imorgon också för första gången på länge. Det gillar vi. Hoppas jag inte blivit allt för gammal o skruttig. Jobbigt o börja om från början ju.

Jobbar iaf bara två dagar till den här veckan. Såå skönt.

På torsdag är det Valborg och då hoppas vi att det blir en lyckad kväll. Men det tror jag absolut för JOSSAN KOMMER HIT!
Yeeeeeeeey var alldeles för längesen vi sågs. Fan vad kul vi ska ha :D :D :D <3

Nu blire TV. Later


Jobbhelg

Såg inte fram emot denna helg då det skulle bli 20 grader varmt ute och jag skulle sitta inne på Marieberg hela tiden.
Lördagen var hård. Lotta och jag var inte alls bittra. Fick iaf pausmusik av Sarah Dawn Finer som var på besök.. sen hade vi hoppas på att få träffa på Svampbob Fyrkant som skulle gå runt i centrat, men han dök aldrig upp vid oss :(
Damnit.

Kvällen blev både otippad och tippad (om man kan säga så). Jag var så hungrig, så det blev en hamburgare på Njuta och en cola. Sen framåt halv tolv var man inte dåligt sugen på vin. Och så fick det bli. Och gott var det. Och sen spåra det.
Eller ja. Mest för Anna då ;P Blev Björnstugan. Kände iaf några stycken där, så det var rätt skoj.

Söndagen gick faktiskt ganska fort. Vi hade en del o göra och jag var mynt-hitler, hehe. Efter jobbet blev jag speedad (som vanligt av för lite sömn) och städa lägenheten. Efter det blev det en bit mat och sen en välbehövd powerwalk med Anna. Har legat lågt nu med träning pga sjukdom, men nu ser jag fram emot o sätta igång igen!

Nu lockar sängen.
Goodbye.

Beroende av typingspeed-test

67 words

Speed test


Nu är jag beroende. Jag SKA över 70. En annan dag ;-)


Challenge meeee!!

SLÅ MIG OM NI KAN ;D

60 words

Speed test


Joooobb

Idag ska jag jobba. Hoppas smärtan försvinner under dagen. Heeeeeejdå

Och där var mitt mål förstört.

Helvete. Var tvungen att sjukskriva mig igår från jobbet. För FÖRSTA gången sen jag började jobba efter studenten.
Du tror inte det var liiite bittert..? Och det var inte direkt magsjuka eller influensa, utan det var en visdomstand som började värka så mycket så att jag fick feber. Hur kul är det på en skala?
Nu har min käft värkt konstant i över tre dagar och jag håller på att bli tokig. Det går inte att äta, inte att sova, inte att bara sitta still. Och förkylningen blir inte bättre den heller. Konstant täppt, så jag inte kan andas. Yey, livet är på topp.
Det känns ju inte bättre av att jag troligtvis måste dra ut tandjäveln, som inte ens har kommit upp. Uhh vad jag längtar. NOT.

Aja, det var helt okej o va hemma igår iaf. Kollade på TV, surfade på datorn och hällde i mig glass för o överleva. Och lite choklad, hihi. Tillslut fick jag sällskap av Erika, så det var jättetrevligt! Tråkigt o va sjuk själv ju. Anders kom förbi och sa hej också. Sen när dom hade gått dök Linda upp med en kycklingsallad, så jag överlevde dagen. Aj löv company :)

Idag är jag ledig på schemat, så det är skönt. Ska dega i soffan till ett, sen bär det av till Nora för att hämta katter och byta till sommardäck. Sen har jag snyltat till mig en kebabrulle också. Det är jag värd ;D
Sen får vi se vad som händer. Måste passa på o njuta av ledighet nu, eftersom jag ska jobba Stängning, Stängning, Lördag, Söndag och Stängning de kommande fem dagarna. Hurra vad kul. NOT. Men kanske lika bra o passa på o ha stängning när jag ändå inte kan träna. Synd dagarna går så långsamt bara.

Nog babblat för idag. 1443 here i come!

XOXO ;D

Hey you, i'm having a cold

Wohoooo söndag
Och jag mår inte 100% bra.


Var uppe med "tuppen" för att gå på värdegrundsmöte på jobbet. Gick helt okej, men näsan dunkade och jag lät som en smurf. När jag kom hem placerade jag mig i soffan och glodde på tv/film med ett täcke över mig, för jag frööös som fan.
Tillslut tycker jag så synd om mig själv (för huvudet började också dunka), så jag åkte o köpte lite glass och kakor. Sen hamna jag i soffan igen :D Det var Sävehof-Guif på TV, så det var kul o se! Man blir inte alls sugen på o spela själv, nej nej... :(
Nu har jag iaf plockat in tvätten och bytt lakan i sängen, så kanske alla baciller är borta därifrån. Nu hade jag tänkt att bli frisk. Jag tror gymmet saknar mig grymt mycket. Jag kommer iaf inte sakna förkylningen när den är borta :D

Helgen har iaf varit lugn och skön och jag tror jag behövde det.
Jobbar nästa helg och sen är det ju Valborg efter det. Får se fram emot det istället :)

Nu är jag grymt sugen på pasta (som vanligt), men vettefan om jag borde äta mer idag. Aja, får fundera på saken.

Imorgon blir det jobb och om en timme blir det Van Veeteren!

Heeejdå

Lördag

Idag är det lördag och det har varit najs. Och segt.

Vaknade vid halv elva och ville verkligen sova mer, men kom på att jag var tvungen o tvätta, så det var bara o pallra sig upp. Slängde i två maskiner och sen gick jag upp o käka frukost o glodde tv.
Efter en timme hängde jag upp maskinerna och det var då jag blev uttråkad.
Så irriterande är det. Jag kan fan lika gärna jobba, för jag gör ändå inget vettigt.
Solen sken utanför, men tydligen var det svinkallt enligt termometern.

Tillslut gick jag iaf erbjudande o följa med upp på stan o käka lunch och det gjorde jag ju gärna. Mmm en kycklingsallad på La Baguette. Det är fint det. Sen åkte jag direkt o hämta Anna. Vi tänkte gå en liten promenad.
Två och en halvtimme senare var vi tillbaka i bilen. Jävlar vilken promenix det blev.
Först parkera vi vid Oset och gick där ett tag. När vi hade gått i 10 minuter och sett 2 ormar, så vände vi o åkte därifrån. HUA vad äckliga dom är!
Åkte runt skiten o gick till Naturens hus istället. Tog hela svängen som tog nästan 2h. Efter den tiden mådde inte mina fötter nå bra. Usch vad irriterande det är att mina fötter alltid ska krångla vad jag än gör. Jag blir så irriterad.
Joggar jag, så börjar det värka i hela foten/fötterna och går jag för långt, så får jag blåsor och ont i ryggen. Yey vad skönt - not.

Sen åkte man hem för o duscha och efter den duschen och lite mat så gick man in i koma. Och här sitter jag nu.
Det är planerat en film och lite gurkstavar om en stund. Får se om jag håller mig vaken :P

Imorgon får jag inte heller sova, för jag ska till jobbet kl 10 på något slags utbildningsmöte. Får se vad som händer och fötter. Aja, det tar bara tre timmar, sen är jag fri som en fågel igen.

Heeeeeeeeeejdå

Påsken som va

Då var påsken över och fyra dagars ledighet långt borta. Huhuhu.
Älskar o va ledig. Fast kanske lika bra o låta bli o va det, då det är ett helvete o komma tillbaka till vardagen.
Eller ja.. inte ett helvete kanske, men kul är det inte :P

Har fått betala rejält för helgen som varit. Jag mår inte bra idag. Huvudvärk, kramp i magen, öm i hela kroppen, pissont i halsen osv osv.. listan kan göras lång. Men det är fan värt det :) Har inte varit hemma många timmar på de här fyra dagarna.

Jag orkar inte skriva några detaljer, men kan dra en sammanfattning (som blev rätt så lång såhär i efterhand)

Torsdag
Jobba till 18, after work på Lilla Örebro till 23 och efter det blev det Frimis. Var inte mycket folk alls, men rätt skoj ändå. Dock drog vi vidare till Satin senare. Var lite roligare där, för det var mer folk.
Efter Satin hade vi den roligaste taxiresan hem jag varit med om i hela mitt liv.! Mest pepp i hela världen och sämsta (bästa?) låten på högsta volym! Går inte att förklara hur den var, men kolla på facebook, för där är den upplagd ;P
Efterfesten hos mig vet jag inte om vi ska prata om. Då var jag riktigt bitter, men nu kan jag inte låta bli o skratta åt det :)

Fredag
Mådde faktiskt bra dagen efter, kors i taket. Satte igång nästan direkt med att packa in katter och Anna i bilen (efter att ha hämtat en nyckel i Västhaga, åkt till centrum och sen tillbaka till Västhaga med nyckeln). Målet var Nora och det vankades påskmat. Satan vad gott och satan vad mätt man blev. Efter buffén blev det ostbricka och efter ostbrickan blev det jordgubbar och grädde. Sen var jag fyrkantig. Eller rund? :O
När jag hämtat mig lite och sen kollat på TV, så plocka jag upp Anna och vi åkte hem. Lite lan blev det innan läggdags.

Lördag
Piggast i hela världen. Jävlar vad jag städa. Hade såå skitigt hemma, så jag mådde nästan dåligt.
Nästan fem timmar senare hade jag tvättat fönster, dammat, dammsugit, moppat golvet, sorterat i hyllorna, möblerat om lite småsaker, slängt massa tvätt osv osv. Efter det mådde jag bra :D
Kvällen var fortfarande oklar. Blev bjuden på fest, men vi kom aldrig dit. Hamna hos Jens och Adde och förfesta och efter det blev det Satin (igen?! vad har hänt med oss?!) Kvällen var kul tror jag, men när jag kom hem efteråt hade jag fetaste såren på benet, aj aj. Efterfest igen, den här gången med Paresh, Ogo, Johannes och diverse folk jag inte kände. Var helt okej, men var rätt trött, så körde iväg dom "tidigt".

Söndag
Herre min jesus, jag mådde bra när jag vaknade idag med. Oh, i love it. Pepp som fan. Anna och jag tog en god sallad på Hälls. Vi ville sitta ute i solen, men varenda jävla bord var upptaget. Efter salladen åkte vi hem o färga håret på mig. Mörkt blev det. Och fint. Och glansigt :D
Sen gjorde vi oss klara för kvällen igen. Helvete också :P Vi visste inte riktigt vart vi skulle ta vägen, men jag är glad att vi inte hamna hos mr T, för det hade varit pinsamt :P haha. Vi hamna istället i en lägenhet på väster. Var där en stund och sen blev det stan. Tog några drinkar på Njuta och efter det en snabbis på Björnis. Och av nån jävla anledning gick vi vidare till Satin där det var proppat med folk, men inge kul :P
Efterfest åter igen (hur orkar vi?) vid Södra allén och få timmars sömn. Köttbullar och spagetti blev man bjuden på också, hahahaha.

Måndag
Nej, nu tror jag det är något fel. Jag mådde bra idag också. Sallad på Victoria, mmm vad god den är. Sen kom Erika och vi åkte till Marieberg. Jag hade lite abstinens efter inte att "fått" shoppa på flera månader, så jag hetsköpte lite grejjer. Men nöjd är jag, så det är det värt! Jag blev två toppar, en parfym, två nagellack, 13 liter diesel och lite munskölj rikare! Yey me. Efter det hämta vi upp Anna och åkte o fika på Java.
Senare på kvällen kände vi att helgen var på väg att ta slut, så vi fick lite ångest. Vi kunde inte sitta hemma, så vi åkte till Pitchers o käka. Ogo joina och sen drog vi hem o kolla på film. Sen blev det godnatt.

Som sagt - superhärligt och vara långledig, men troligtvis bättre för hälsan att jag jobbar ibland. Folk undrar hur jag orkar. Folk ber mig ta det lugnt. Jo, ibland kan jag hålla med. Men samtidigt måste man få leva sitt liv medan man är ung. Jag var spärrad från roligheter i ett och ett halvt år innan, så nu passar jag på. Jag lovar o bättra mig så småningom ;)

Nu orkar jag inte skriva mer.
X.O.X.O Carrå ;)



Supergod drink (som vanligt) på Lilla Örebro

Kul!

Kul att besöksstatistiken ökar när man inte ens skriver ngt :P

Jag har inte haft tid o skriva ngt.  Me like. Har haft för mkt o göra.
Orkar inte delge allt, för det kommer ta för lång tid o skriva, men kan göra en sammanfattning.

Jobbade hela helgen. Långtråkiga dagar. Fredag kväll var jag hemma i mysbyxor och lördag kväll var jag på stan med Anna. Vi käka på Njuta. Sen dök Mattias upp och sen Markus. Anna blev bjuden på vin. Lucky me att bilen stod o vänta på mig på Stortorget :) Sen blev det mer o mer vin för hennes del och sen drinkar.
Jag tänkte jag skulle hänga på till två och sen dra hem. Innan två så hanns det med besök på Björnstugan och Satin. Var lite långtråkigt på båda ställena faktiskt. Kom iaf hem i hyfsad tid o gick o la mig.

Söndagkvällen var lite otippad. Efter jobbet var det så fint väder, så Anna o jag drog upp på stan o satte oss på Njuta igen. Trevligt ställe det där. Fikade lite och blev akut vinsugna. Åkte hem o bytte om och fixa skjuts tillbaka till stan.
Köpte en vinare. Sen en till. Sen är det svart. Bra där Carrå.
Skulle upp halv åtta dagen efter för o ha möte, men annars var jag ledig. Tur som fan, annars hade jag avlidit.
Mellan två på natten och halv sju på morgonen är det en rolig historia. Som jag inte tänker återberätta här.
Det är både kul, hemskt, läskigt, tragiskt och otroligt sjukt. Och stora delar är osäkra också.
Tack O för skjutsen till mötet iaf. Hade aldrig klarat det själv :P

Måndagen bestod av deg i O's säng, Maxköp, soffdeghäng, återberättelser, jakt på information, käk på O'learys och fika på Njuta. Me like that too. Skapligt trött man var efter den dagen. Och Anna som inte ens sov, haha.

Nej, nu orkar jag inte skriva mer.
Glad påsk på er!

Fredag

Då var det fredag igen. Najs. Veckan har gått fort, så jag är nöjd!
Ska dock spendera hela helgen på jobbet, men det får gå. Är ledig fyra dagar nästa helg istället.

Dagen började med att jag vaknade helt död kl 10. Vet inte varför jag var så himla trött. Helt sjukt.. hade ju ändå sovit nästan 9h. I allafall ringde Jeanette och påminde mig att jag skulle till Kumla och göra reklam. Så det var bara o pallra sig iväg o åka dit. Gick väl ganska bra, men frös en del. Var inte våren på väg nyss?!

Åkte tillbaka till jobbet och där satt jag mest och glodde. Dagen gick fort iaf, det var skönt. Eftersom större delen spenderades i Kumla. Efter jobbet åkte jag hem och satte mig i soffan. Fan vad soft. Nu är jag halvtrött o glor på Talang. Det är ganska kul. Och töntigt. Och.. så vidare :P Vettefan vad jag ska ta mig till sen. Bevvan, OTH, GG, GG eller SNES blire nog iaf. Och min godispåse! Najs!

Imorgon väntar jobb. Maxiyatzy, yey!

Herråååå.

Helgen (återkommande rubrik)

Har varken haft ork, lust eller tid att skriva om helgen som varit.
Nu tar jag mig tid :)

Fredagen blev lugn. Jobba till sex och sen åkte jag hem och dega i mina underbara mysbyxor, kolla på tv och spela snes.

Lördagen började med deg i soffan (bästa som finns, så länge man har ngt bra o kolla på på tv).
Sen hämtade jag upp Anna för ett gymbesök. Gick bara fint! Efter det hade vi tänkt o sola. Det gick mindre bra.
Vi åkte till Sunny Beack. Där var det kö i 20 min. Okej, vi väntar, tänkte vi. Sen efter dom 20 minutrarna var det visst två turkar som stod på kö. Okej, vi stannar kvar och kollar hur länge dom ska sola. WOOOOOOOT?! 30 minuter?!
Förihelvete, så länge solar inte ens svenskar. Det är ju hightechsolarium ju! Jaja, vi letar vidare.
Åkte till Järntorget, men hitta ingen parkering (dödsdömt på en lördag). Tillslut kom vi på att det finns ett bra solarium på väster. MEDDO. (Mer Än Du Drömmer Om btw, haha). Vi åkte dit och precis innan oss går det in två st i varsitt rum och sätter på TJUGO minuter dom också. Fan. Orka vänta. Nej, vi drog därifrån.

Vi åkte hem till mig och började göra oss i ordning. Efter en stund fick Anna dampryck och ville göra jelloshots. Erika kom precis då och hetsskjutsade henne till Alibaba och dom hittade gelatin! Bra där!
Väl hemma igen, så blev det mer fixning och jelloshots-görande. Vi hade inget o ha dom i, så det fick bli bullformar, haha. Och dom blev faktiskt bra! Helt snuskiga o dallriga. Men det är ju så det ska va :P

Precis när vi var i sluttampen av hårfixningen så blev klockan 20.30 och det var Earth Hour. Erika släckte ner hela lägenheten, så det blev kolsvart. Yey, nu såg vi ingenting. Vi fick lov o tända en lampa, så Anna kunde fixa klart mitt hår :P
Och sekunden efter hon var klar, så ringde det på dörren! PUH, vi hann!

Det gled in tre pers. Och efter det några till. Sen några till. Sen var festen igång!
Som vanligt var Anna och jag mest hetsiga med drinkar, vin och shotar :) Har en del på film som man kanske helst vill glömma... :) Festen blev iaf lyckad och tillslut gled vi upp på stan. Eller ja.. jag gick visst, för jag fick inte plats i bilen. Men lugn, jag gick inte själv :)
Hann vara en halvtimme på Klaras (dock en värd halvtimme) och sen blev det efterfest på väster. Vettefan vad vi gjorde där, men kom hem runt femtiden på morgonen.

Dagen efter ska vi inte prata om. Trött o jävlig som vanligt. Och SEG. Sen mådde jag faktiskt dåligt där ett tag. Det brukar jag inte göra :) Efter häng framför tvn och datorn ett antal timmar får man höra att Anna är pepp igen. Kroggalan på Villa Strömpis väntar och även fast jag skulle jobba tidigt dagen efter, så kuuuunde jag bara inte sitta hemma.

Nu orkar jag egentligen inte skriva mer, men för att sammanfatta kvällen, så var det lyckat och verkligen värt att åka dit! Nykter också för den delen! Värt o ha min bil som vänta på mig på stortorget :) Träffa sjukt mkt folk, tog sjukt mkt kort (Anna är nya vimmelfotografen btw) och fick agera chaufför mitt i natten.

Jag sov totalt nio timmar på hela helgen. Var ett lik på jobbet på måndagen, men fortfarande värt det.
Nu är jag pigg igen, fast för tillfället trött. Ska sova. Goooodnatt mina kära läsare :P