Utmanad av Erika

Fem saker som finns på din att-göra-lista idag?
- Bli frisk
- Duscha en eller två gånger
- Gå upp på stan och umgås med vänner
- Äta
- Diska

Vad gjorde du för 10 år sedan?

Jadu.. då bodde jag i Nora och var ett stort E-typefan, haha. Antar att jag umgicks med vänner och gick i skolan. Kanske var då jag började spela handboll också?

Ställen du bott på?

Dalviksvägen i Nora i 20 år
Hjortstorpsvägen i Örebro i 1 år
Västra Nobelgatan i Örebro i ett halvår.

Fem saker du skulle göra om du var biljonär?
- Resa jorden runt
- Skänka pengar till behövande
- Köpa en ascool bil
- Köpa ett hus utomlands
- Köpa ett hus i Sverige

Födelsedagsfest

Eyy hade födelsedagsfest i lördags och den blev lyckad! TJOHO! Hade massa underbara vänner här hos mig.. ALLA SAMTIDIGT :D Det gillade jag! Men satan vad jag hade o städa dagen efter.. men det var det värt :) Lätt!
Parta massa massa hemma hos mig och sen blev det Satin. Var också kul där, men så jäkla varmt det är därinne jämt =/ Inte okej!!
Dagen efter spenderades i soffan med Anna, Peter och Erik. Jävlar vad värt.. gick inte upp ur soffan många gånger den dagen förutom när vi käka pizza o bytte film i dvd'n, haha.
På kvällen blev det inte helt oväntat björnis, för det var planerat sen länge. Var kul där med, men på måndagen sen var man lite sliten, så den dagen spenderades i soffan den med :D

Och nu får väl jag skit för allt, för nu ligger jag fortfarande i soffan, fast är sjuk. Har ont i heela huvudet, nacken, halsen, ryggen osv osv.. Mådde bättre förut, men dum som jag var gick jag upp på stan o var social o åt glass o sen fastna jag hos Petra och Oskar och spela Buzz, men det var kul iofs =) Så dagen gick lite fortare..

Nu ska jag dega vidare och hoppas att jag mår bättre imorgon när det är Rix FM Festival i staden och umgänge som väntar.

Tjooobre!

22 år

Jaha, då var man 22 då. Lika värdelös ålder som 21 har jag kommit på. Men ett steg närmare 23 :P haha
Alltid ngt ;)

Födelsedagen spenderades först i Nora med presenter på sängen och lite sånt. Sen fick min käre far en idé att jag skulle tvätta bilen, så jag tvätta bilen på min födelsedag. Mobbat va? :P
Sen kom Linda o hälsa på! Var trevligt :D Vi käka tårta och gled runt till mormor och farmor och farfar o var lite sociala osv. Sen kom Gudfar o efter det bar det iväg till Örebro igen.

Förfest hos Peter och sen Björnis stod på tur och det blev en lyckad kväll.
Trångt som satan, men trevligt. Träffa mycket folk man kände och fick skaka lite rumpa =)

Dagen efter har varit som väntad. Degig. Vakna halv ett, gjorde inget vettigt, Elin var här en sväng o vi glodde på film, sen var jag ute o sprang o laga mat. Sen klev Peter och Erik in genom dörren med varsin öl i handen och lite senare Sebbe o det blev kortspel och musikspelande. Trevligt trevligt, men jag var ganska sleten, så jag var inte så pepp :P
Har degat i soffan sen dom drog. Mycket bra val Carrå :D

På lördag blir det party och kul ska vi ha!!!!!

Hejdå :D

Veckan som gått

Det här har varit en riktigt rolig vecka. Och jobbig också.
Men det roliga överväger ju det jobbiga =)

Började med att Anna "flytta hit" i söndags. Björnis blev det. Roligt var det.
Upp och jobba - inga problem.
Måndag kväll blev otippad. Satt hemma o umgicks med vänner till halv fyra på natten.
Tur att jag var ledig i tisdags då :D
Drog till Nora och bokade tid, tjohooooooo - längtar, och grillade hos mor o far.. drog tillbaka till Öret och hamna på Satin.
Fullast vinner blev nog Sebbe den kvällen iallafall. Kom hem halv fyra då med - upp och jobba dagen efter (inga problem)

Onsdagkväll efter jobbet blev Björnis igen av nån anledning. Heja mig =P Men drog redan vid ett eftersom jag började tidigt på torsdagen.

Torsdag kväll kände jag att det var dags o ta det lite lugnt, så när jag kom hem från jobbet såg jag fram emot en kväll framför datorn och tv'n. Fan heller. Anna och Erika drog med mig upp på stan. Och jag är ju inte direkt den som bangar :P
Käka på O'learys och sen blev det Harrys. Men då började sömnen ta ut sin rätt, så drog hem vid tolv/halv ett.. Men det spela ju ingen roll eftersom jag blev medtvingad på promenad i mitt i natten, så halv två kom jag hem - och skulle upp o jobba dagen efter. Skapligt seg jag var den förmiddagen. Men eftermiddagen var helt okej.

Hade planerat Noradagarna och Björn Rosenström på kvällen, men det blev vin i Tegnérparken istället, yey! Haha.
Spelade kubb, umgicks osv.. Både Anna och jag skulle jobba på lördagen, så vi tänkte dra hem vid tolv.. Men blev medtvingade (återigen) upp på stan och Satin. Men där var det inge roligt, så vi drog rätt snart därifrån. Och av nån anledning så blev det efterfest hos mig (återigen) och man somna halv fyra och gick upp halv åtta. Suck :)
Men nu var jag ju van, så det var ju lugnt :D

Det gick finfint o jobba. Jag överlevde med en cola och lite godis :) När jag kom hem fick jag städmani och dammsög hela lägenheten, städa toan, damma och torka överallt, istället för att typ vila. Men nu bor jag ju fräscht igen iaf =)
Tänkte dra ut igårkväll igen, men jag gick in i koma, så jag gick hem o la mig. Det var lätt värt!
Och nu sitter jag här och är lite halvtrött och tänkte göra något vettigt av söndagen.

För på onsdagkväll har jag SEMESTEEEEEEEEEEEEER!!!! TJOHOOOOOOOOOO!!!! ;D
Nu jävlar måste vädret bli fint, för jag ska fan inte spela golf i ösregn =/

Tack för mig ;P