Då var julen över...

Den har flytit på ganska bra faktiskt. Som ni vet, så älskar jag att ha fullt upp och det har jag haft sen mitt förra inlägg.

Den 23 vakna jag äckligt tidigt för att vara ledig. Kl åtta. Men men.. Efter att ha försökt somnat om ett tag, så klev jag upp. Tänkte att det var lika bra att gå upp, eftersom jag skulle åka till Nora så tidigt som möjligt.

När jag väl kom dit blev det sista minuten-julklappar + julgodis. Gjorde knäck, kola och ischoklad. Lika gott som vanligt! På eftermiddagen åkte jag vidare i snöstormen till Kopparberg. Där blev det Band Hero-spelande i mängder. Me likeeee.

På julaftonsmorgon åkte jag tillbaka till Nora i snöstormen och vi begav oss direkt till farmor och farfar. Där bjöd det som vanligt på julmat och det blev första julklappsöppningen. Sen åkte vi hem till Kalle Anka och degade framför TV'n ett tag + att vi spelade lite spel. Jag kunde fan ingenting.

Sen åkte vi till mormor och umgicks med henne + kollade på en film om Nora på 40-50talet.. (Haha, visst lät det spännande? Så är det med en gammal släkt... :S) Efter det åkte vi hem och bytte julklappar inom familjen.

Sen kom moster och morbror o umgicks lite. Men då kände jag att jag hade fått nog att umgås med gamla människor (50+are och 70+are :)), så jag åkte tillbaka till Kopparberg! Där bjöd det på 21% glögg med cognac (som faktiskt gick att dricka) och vi drog till en fest. Första gången jag druckit på julafton, haha.

På juldagen blev det mest deg, då en viss person var bakfull som 14 pers ungefär, haha. Tillslut kom vi iaf iväg till Nora. Återigen i snöstorm. Jag är numera expert på detta underlag :P

Middag och en tredje julklappsöppning väntade. Supergod mat och roliga julklappar blev det! Blev inte så mycket socialism där, då vi hade bråttom vidare till Örebro. Kom fram strax före tio, hämtade upp Anna och Petra och åkte hem o bytte om. Öppnade vinflaskan. Ringde taxi. Hamna på Njuta. Drack drinkar. Tappa minnet. Vakna upp dagen efter med världens äckligaste huvudvärk. Kom på det underbara. Jag skulle jobba! Vafan hände liksom.

Kort och gott. 26 december 2009 var inte att leka med. Ögonlocken hängde ner till knäna kändes det som.. Dock blev det bättre under dagen. Så bra att jag lovade att hänga med till Ritz på kvällen. Hur tänkte jag där? Jaja, bara att gilla läget. Åkte hem, fixade mig, väntade på samtal, kolla på tv, somna i soffan, va ett lik. När samtalet väl kom var jag inte ett dugg peppad. Men hade lovat att hänga med, så.. :)

Förfest hos Jocke. Alla ville jag skulle dricka, men jag fick verkligen inte ner en droppe. Mådde illa vid tanken på vin. Fick höra ungefär 1000 gånger att jag såg ut som ett lik, haha. Den bjöd jag på! Tog sen taxi upp på stan för att gå in på Ritz. Blev helt chockade när det inte var någon kö. Och det var inte mycket folk därinne heller.
Efter ganska mycket barhäng bestämde sig Anna och Petra för att gå till Strömpis. Då tog jag en taxi hem (ja, det blev mycket taxi i helgen) för att hämta bilen och åka till Lindesberg. Kunde inte stå emot det när snyggingen frågade så gulligt ;)

För att sammanfatta det hela. Värt det.
Dock väntade jobb idag med och även om jag bara sov fem timmar den här natten också, så var jag überpigg hela dagen. Så jävla skönt. Efter jobbet på kvällen hade jag överskottsenergi och sprang runt o städa här hemma. Det är då man är som duktigast :)

Nu börjar dock tröttheten smyga sig på, så jag ska spela lite poker och sen bege mig till sängen. Två dagars jobb till väntar, sen är jag ledig i fem underbara dagar. Jag tänker spendera dom på bästa möjliga sätt.

Det blev ett äckligt långt inlägg, men hoppas ni orkar läsa :)

Ciaooooo

22 december 2009

Fan vad tiden går fort. Nu är den här dagen också slut.

Den börja trögt iofs.. Inte många kunder och rastlös till tusen (tussen?) på jobbet.
Sen kom Lotta och AQ. Var superkul att se båda två! Var så längesen sist..
Och sen rulla det på ganska bra faktiskt.. En hel del kunder som ville växla.. Dock mest julklappspengar, så försäljningssumman förblir låg.. Men men.. man har ju något att göra iaf :) Eftermiddagen rullade på bra och tillslut var klockan sex. Gött mos.

Jag åkte direkt till Charlie för att vänta på Virran. Hon skulle bli klippt och färgad och jag skulle bli färgad.
Vi hade supermysigt, snackade massa skit och skrattade som fan. Efter ett tag hör vi ett kvittrande ljud i vardagsrummet. Jag undrar om Charlie skaffat sig en fågel, men det hade hon inte :P Det visade sig att det var TV'n som "pep" och det luktade bränt i hela rummet. Shit vad läskigt! Det var bara att dra ut sladdarna och hoppas att inget skulle explodera. En timme innan pratade vi om att hon var tvungen o köpa ny TV snart, men tänkte avvakta till våren. Det behöver hon inte göra längre :)

Sen åkte jag hem, bäddade i nya lakan, packade inför imorgon plus käka lite.. Var dock ganska mätt efter Charlies megachokladboll + vienettaglass + glögg-fika. Men kände att jag behövde "mat" också :)

Imorgon åker jag till Nora tidigt och ska göra julgodis + köpa sista julklapparna med mor. Sen blir det en tripp högre upp i landet. Norrland får sig ett besök och det blir mysigt! Åker hem tidigt på julaftonsmorgon, där det väntar julbord hos farmor & farfar. Sen hem o mysa framför TV'n och sen blir det ett besök hos mormor också.
Sen hem och mysa igen. Julgodis, julmat + spel förhoppningsvis. Aja, det blir nog en bra jul iaf :)

Nu snöar det som fan här igen. Och jag är så glad över att det kommer bli en vit jul! När fan hände det sist liksom?! Weeeeeiiiii! :)

Juldagen: Skolgatan + Ritz?


Cha cha bebes ;)

Julveckan.

Då har slutspurten börjat. Julafton på torsdag.
Som vanligt har man jobbat bort hela december.
Det är inte som förr i tiden när man längtade till jul i flera månader.. Nu längtar jag inte ens dagen innan.
Kanske lite synd, eftersom jag inte brukar ha så mycket julkänsla längre, även om jag tycker om allt som har med julen o göra. Men men.. i år har vi iallafall snö och det gillar jag starkt :D Tycker om när det är helt vitt på marken.. Så här länge har vi fan inte haft snö på flera år.. Örebro som brukar ha minst i hela Sverige typ.. :P

Dagen har varit bra. Har alltid lika kul med mina flickor på jobbet. Idag var det inget undantag och chailatte beställdes! Man måste ju få värma sig med något i kylan.. ;P Vi är Espresso House trognaste kunder!
Ska dock bli skönt när julen och mellandagarna är över, så det inte tar en kvart att ta sig ut från gallerians parkering. Helt sjukt att så många är kvar till åtta på kvällen och det är megakö ut på motorvägen..

Åkte till ICA efter jobbet för att hämta ut min julklapp från chefen. Nu ska här spelas spel :P

Imorgon blir det jobb till 18 och sen ska jag hem till Charlie och bli färgad i håret av Virran! Ska bli så skönt o få någon ny färg! Även om det inte syns att jag har utväxt :) Kul med variation iaf. Och så blir håret fräschare.
Sen blir det hem o packa det mesta, sova och sen åka till Nora tidigt den 23:e..

Då blir det julgodis och mys med mor o far innan jag troligtvis beger mig norrut för o hänga lite med H och hans familj. Det visar sig helt enkelt...

Nehe, godnatt. Puss.

That was a nice weekend...

Yes it was.

Helgen började kl 18 i fredags när jag slutat jobba.
Hem för att ringa ett samtal och fick inget svar. Äsch, blir väl uppringd tänkte jag..

Började städa toan för att fördriva tiden. Inget samtal.
Började dammsuga. Inget samtal.
Började laga mat. Åt den. Inget samtal.

Var riktigt bitter där ett tag, men sen kom jag på att jag skulle åka till Norrland istället o så blev humöret mycket bättre! Det blev tvspelstittande och Band Hero-spelande.. Och mys.

På lördagsförmiddagen blev det inte mycket vettigt gjort.. Framåt ett-tiden brummade jag hemåt i min lilla Polo för att möta upp finaste Jossan för en fika! Det är alltid lika underbart att se på henne. Så himla fin människa. Så glad att jag lärt känna dig <3. Vi hade lika mycket att prata om som vanligt. Måste åka och hälsa på när den lilla bebisen kommit ut.. Inte långt kvar nu!

Efter fikat åkte jag hem och tog det lugnt.. Var riktigt trött, så blev mest deg i soffan.. Kolla massa på TV o sen ställde jag mig och gjorde wok, för H skulle komma. Då vi var dödströtta båda två, så somna vi tidigt. Haha tidigaste vi lagt oss en lördag på hur länge som helst tror jag..

Vakna ganska sent på söndagen (skönt o få sova ut) och degade deluxe i några timmar.. kollade på skidskytte o sen helt plötsligt fick jag bara för mig att trycka in alla kablar ordentligt bakom TV'n.. och VIPS så hade den dåliga bilden försvunnit! Haha, fan vad mongo man är då..! Jaja.. bättre sent än aldrig ;)

Sen blev det Marieberg och julklappsshopping. Det var ganska kul faktiskt! Haha.. Tyckte nog inte mitt kära sällskap.. :P Men vi var nöjda efter några timmar där och åkte till Pizza Hut för o käka.. Myys.

Tack för en mysig helg alla inblandade!
Snart blir det sängen.

Puss.

091217

Helt sjukt vad tiden går fort. Det är en jävla vecka till jul! Känns inte som det varit december ens..
Det var en helt annan grej när man var liten och längtade till julafton, men den känslan är borta, för längesen.

Alla bakar lussekatter, pepparkakor, julgodis, gör pepparkakshus, pyntar hemma med gran osv.. Men jag gör inte det. Eller jo, jag har nån julduk o nån tomte hemma, men inte mer. Ska iofs förhoppningsvis göra julgodis hemma hos mamma sen, för det är fan det bästa med julen. Så jävla gott :D

Aja, den känslan kanske kommer tillbaka när man skaffar familj eller något.. Men långt dit - det är det :D

Vanlig dag på jobbet idag. Förutom att det är mindre och mindre kunder ju närmare jul det blir. Alla andra affärer på Marieberg får fler kunder i december, men vi får mindre. Kul :P Visst reser folk, men inte lika mycket som på sommaren.
Vi får roa oss själva på jobbet. Och ibland gör vi det bra. Ibland mindre bra. Idag var det så illa att de dåliga skämten kom fram.
-En sax låg på golvet och Janet bad mig ta upp den. Nej, nu är det klippt, sa jag.
-Janet körde ner stolen så långt det bara gick och jag frågade om hon kände sig låg. Lika låg som Glocalnet?

När det låter så, så är det riktigt jävla illa. Då vet man inte vart man ska ta vägen. Tur vi har kul på jobbet iallafall, annars vet jag inte vad jag hade gjort :)

Det är mindre kul o va hemma på kvällarna. De känslorna jag har i kroppen har jag inte haft på länge. Jag tycker om dom - jättemycket - men det är svårt. Tycker inte om avstånd. Önskar ofta att det tog 10 min att åka 8 mil.
Vad gör man? Man hör ofta att det är bra att sakna, men när det är såhär, så vettefan om det är bra. Man blir ju tokig. Att man känner sig så ensam gör det inte lättare...

Imorgon är det iaf fredag och sen är jag ledig i helgen. Så jävla gött. Har planerat det mesta, så jag är nöjd.
Umgänge med J, fika med J, gymmet, städa lägenheten, mys med H, julklappsshopping osv osv... Hoppas det blir bra.

Nästa vecka blir det jobb två dagar, sen julledig. Ska dock jobba mellandagarna, men det får gå. Är långledig över nyår iaf, ska bli skönt.

Nej, nu vill jag att det ska bli lördag.

Hejdå.

Sonata Arctica.

Skrev precis ett långt fint inlägg om gårdagen i Sthlm, men det försvann. Så nu orkar jag inte skriva om det :)

Dagen var trevlig iallafall! Winterborn var bra, Delain var bra, Sonata Arctica var GRYMMA! Tack för sällskapet, Ella!

Det snöade hela dagen, men det gick superbra att köra iallafall. Jag tackar mina bra vinterdäck :)

Idag har jag jobbat, lagat mat och slagit in lite julklappar.

Nu ska jag duscha.

Hejdå :D


"Bloggpaus"

Oj, nu har jag inte bloggat på aslänge.. Har inte riktigt haft tid.
Men det gör inget, för jag älskar att ha fullt upp!

Kommer inte ihåg så mycket vad som hände förra veckan.. (Förutom att jag möjligtvis blev gladare än jag varit på länge?) Så det får vara en lucka där..

I måndags åkte jag iaf till Norrland efter jobbet. Var supermysigt! Tisdagen spenderade vi framför GH och jag plockade trophie efter trophie.. ;) Sen blev det pizzaätande, fotbollsspelande och fotbollstittande med diverse folk.

Åkte hem onsdagmorgon och direkt till jobbet. Torsdagen blev bara jobb och på fredagen blev det hastigt och lustigt bestämt att jag skulle med till Linköping, så direkt efter jobbet drog vi iväg!

När vi väl var framme blev det bowling och alkohol, och jag ägde bowlingen som vanligt.. ;) Kanske inte världens bästa första intryck, men ändå :D

Lördagen blev socialdeg + en sväng på stan.. Sen försökte vi tagga till med en film, men det gick åt helvete, haha. Framåt tio kom vi igång igen och drack diverse alkoholhaltiga drycker + spela kort. Sen tog vi oss upp på stan och det blev utgång på Slver. Var ett maffigt ställe! Dock lite lång kö för o komma in.. men var trevligt ändå. Blev lite dans o blackjacktittande o umgänge.

Söndagen blev deg deluxe fram till eftermiddagen.. Sen bar det iväg hem till Örebro igen. För en mysig snabbvisit. Sen åkte vi vidare till Nora för påhälsning + katthämtande. Och sen fick jag skjuts hem av mor och far. Thanks!

Den här kvällen har varit jobbig. Trodde inte man kunde sakna någon så mycket efter så kort tid.
Men uppenbarligen kunde man det. Det har varit mycket känslor som vällt upp den här helgen.


Me like you so much..


Nu får det vara bra med skrivande. Är trött, så snart blir det sängen! Tjobre.

Lovely wednesday

Inte så lovely egentligen. Bara helt normal.

Aptrött när man vakna som vanligt.. Spelar ingen roll hur tidigt man lägger sig..
Men när man är ledig och får sova hur länge man vill, så vaknar man typ pisstidigt.. Värt liksom.

Den här dagen på jobbet var den långsammaste. Vid två, tre började jag tröttna på o sitta o glo.. Tur de andra dagarna gick fortare! Men helt plötsligt var klockan iaf sex och jag drog till gymmet. Passet gick såå mycket bättre idag än i måndags.. men man måste ju få komma igång lite först. Skönt var det iaf!

Sen hem och laga den exklusiva maträtten pasta och korv och sen har jag faktiskt kollat på tre tv-program idag med mina tre kanaler, yey!

Var förresten på Telia idag och fixade Digital-TV. Får boxen på fredag och kanalerna inom en vecka = GÖTT!
Ska bara ringa och avsluta mitt abonnemang på Boxer, sen är jag äntligen klar med det här jävla ringandet hit och dit! Naaaajs.

Imorgon är jag ledig och ska tvätta, träna, fika med Petra + handla julklappar och sen får vi se vad som händer!

Auf Wiedersehen.