Broke down

Yes ytterligare en dag har gått i Carrås fabulösa liv :P
Och jag är inte bitter.. nej nej...

Vaknade helt mongo kl 10 imorse av klockan efter en konstig dröm om att jag var gravid, hahaha.
Det kändes askonstigt och jag är glad att jag inte är det på riktigt :P

Var helt lost hela morgonen, satt bara o glodde o dega framför tv'n.. Tillslut var man ju tvungen o pallra sig i väg till jobbet. Då blev det fan värre. Usch vilken deprission. Vad hände liksom? Som tur var blev det bättre.
Tack C och J! Vi köpte tre chokladkakor, så vi skulle klara dagen.

Det hemska är att det blir lugnare o lugnare nu om dagarna.. och vi alla fasar för att det kommer vara stendött hela vintern. Sitta o glo hela dagarna som vi gjorde det första året efter vi öppnat på Marieberg.
Det positva med det, som jag kan komma på nu, är att man får bra betalt för så lite o göra + att om man har en dålig dag, så slipper man ta så mycket kunder. Men det är fan inte mycket o hänga i julgranen :)
Dagarna kommer gå långsammare, vi kommer gå varandra på nerverna, för det inte finns något o göra PLUS att vi kommer bli feta för vi kommer proppa i oss ännu mer choklad och pepparkakor (när de 128 burkarna dyker upp) framöver. YAY! Eller vad säger man?

Efter jobbet blev det hem o glo idol - en favorit gick vidare! Hoppas nästa favorit blir ett wild card.
Och sen var jag tvungen o göra matlådor, för jag hade inga kvar.

Imorgon blir det jobb, gym och idol och sen är jag ledig på torsdag!

Nej, ett avsnitt vänner till på det här och sen sängen. Får hoppas jag drömmer något annat i natt.
Chachaa ;D

The Ritz!

Då var den här helgen också över. Fan vad fort tiden går.

I fredagskväll käka jag på Max med Jonas, sen blev det marängtårta och glass o sen en bag-in-box, haha.
Vi halvspårade lite, spela tv-spel, glodde idol osv.

Igår åkte jag till Nora tidigt. Mina katter ska stanna där en vecka till, så var tvungen o hälsa på dom lite.
Men dom blir alltid livrädda när jag kommer, för dom tror att dom ska in i buren, haha. Pappa var bortrest, så jag o mamsen umgicks lite, käkade, var hos mormor med mera. Sen blev det till o åka hem o göra sig i ordning för The Ritz!
Börja med förfest hos Jocke, sen drog vi till badhuset. Var så skönt o slippa stå i den långa kön! Jävel vad folk.. och jävel vad kul det var! Skitstort, skitfräscht, massa roligt folk, bra musik osv! Me like! Dock svartna det där ett tag, men jag kom tillbaka när jag börja må skit, haha.

Idag när jag vakna, så var det inte okej. Huvudet värkte, det snurrade och jag var fortfarande sjukt trött. Men var tvungen att tagga till eftersom mamma skull komma hit. Jag tog en dusch och det blev bättre! Hon hjälpte mig o rensa avloppet + städa toan o så gjorde hon fint i köket. Det är bra o ha en mamma ibland ;D Sen käka vi god mat också. Sen bar det iväg till idrottshuset och LIF-Alingsås väntade!

Förväntade ingen vinst, då de mötte svenska mästarna, men det gjorde inget! Jag fullkomligt ÄLSKAR o vara i den där hallen! Lukten av handbollsklister, den där inträngda svettlukten, massa folk, bra stämning och den där gamla goda kommentatorn som har så bra kommentatorsröst :P haha. Det får mig bara o längta tillbaka till "förr i tiden" när IFK Noras damlag fortfarande fanns. Åh vilken härlig tid det var! Att "förstöra" en hel lördag/söndag för att åka på bortamatch långt bort i helvete - det skulle uppskattas nu!


Nu är jag väldigt seg, så ska gå o hämta mina kakor o mysa upp mig i soffan. Blir lite mer tv-tittande och sen sova!

Chachaa ;D

Bjuder på två bilder från helgen. Alla kort jag tog var såhär suddiga ;P (Jag kommer inte ihåg dom, hihi)



fy fan

OM jag är ;D

Jomenvisst serru!

Jajjemän, imorgon är det helg igen. Me like.

Dagen idag gick ganska fort, även fast jag hade stängning på schemat.
Jag, Jeanette och Mariah tröstade oss med choklad (som vanligt), hihi.

Sen blev det hem o glo idol o jag läängtar så tills imorgon när jag får se fortsättningen!
Så spänd på vilka som går vidare ill top 10!

Jaha, det var typ det som hänt mig idag, som är värt o skriva om. Kul inlägg...

Nehe, får bli en dusch eller vänner eller musik nu.

Vad händer imorgon?!

Pussyeah


PS: Jag och Virran kom fram till att jag ska bli den nya Leif GW Persson. Någon som vill hjälpa mig att söka den tjänsten?

En liten uppdatering...

Sitter i min soffa igen och glor på Efterlyst. Fascineras och skräms av vad vi har för människor i den här världen.
De som rånade värdedepån, vad tänker dom med? Tror dom att dom ska kunna klara sig från straff? Och om de gör det, är det kul o leva undangömd för resten av sitt liv? Smart med helikopter, dock! Och är inte det där ett insiderjobb, då går jag o hänger mig.

Mats Alm - är han oskyldig? Tror ni på reportaget? Jag vet inte vad jag ska tro. Känns som man inte borde ställa upp om man hade varit skyldig, men samtidigt tänker man ju då att det är bra o ställa upp, för då kanske folk inte tror att man är skyldig. Osv...

Det jag stör mig på är folk som mördar o rånar överhuvudtaget. Vafan tror man? Att man får fler vänner? Att man blir lyckligare? Som den där jävla idioten på 69 bast som hade rånat en bank, för han ville inte att hans fru skulle leva på gatan. Han tyckte inte det gjorde något om han åkte fast, för han hade ju ändå bara två år kvar att leva. Men om han spenderar sin sista tid i fängelset, har frun råd o leva kvar ensam hemma då eller? Mongo.


Nåja.
Vanlig dag på jobbet annars. Lite folk, lite o göra. Fördriver tiden på bästa sätt.
Sen gym - gick skitbra! Har fått tips om att jag måste börja variera min träning för att det ska ge resultat, så idag körde jag fort och långsamt omvartannat på crosstrainern. Jag känner redan att det gav mer resultat än mitt vanliga race. Gött! Sen mag- och ryggstyrka deluxe - me like!

Nehe, glo vänner eller lyssna på massa bra musik?
Imorgon börjar jag jobba kl 12, så behöver inte lägga mig tidigt :P

Pass & Kräm //Carrå


Sorry för vinterbilderna, men ser det ut såhär i vinter när jag åker hem o hälsar på, så är jag gärna där!
Så hiiiimla mysigt med huset o all snö!





Dessvärre kommer det inte bli så.. iaf inte förrän i februari eller något, bah!

Tjohoo!

Strecket pekar uppåt :P

Vanlig dag idag.
Jobb och sen hem för o glo idol. Kan inte låta bli o älska det programmet.
Ser fram emot fredagsfinalerna! :)

Hmm, det var typ det som har hänt mig idag. Kul va? (Just ja, har lagat mat o gjort matlådor också)

Kan erkänna att jag börjat med Mafia Wars på facebook nu.. men kan också erkänna att jag inte fattar allt också :P Bra tidsfördriv iaf :)

Jaha, en dusch på det här kanske? Har suttit o degat för länge i soffan nu.

Kaka!

Resten av veckan:
Onsdag: jobb o gym o idol
Torsdag: jobb o idol
Fredag: jobb o idol o förhoppningsvis något annat efter det?
Lördag: invigning på The Ritz
Söndag: deg?

Spännande liv jag har va? ;P

MONGOCARRÅ

Alltså vad trött jag blir på mig själv.

Normal start på dagen, dega framför tv'n, laga mat o grejja, sen åkte jag o hämta Jonas o sen drog till Marieberg o köpte godis o gjorde Anna sällskap en stund. Sen hem o glo film o bli fet på godiset. Sen kom vi in på det där jävla samtalet igen. Vad jag vill göra och vart. Och det är alltid lika tråkigt, för jag blir så trött på mig själv att jag aldrig bestämmer mig, tar tag i mig själv o gör det jag funderar på. Jag tänker bara på hindrena och vad som kan hända osv. GAH.

Efter jag skjutsat hem Jonas blev det gymmet, för jag hade ångest pga godiset, men orka bara en halvtimme, för den började jag må illa o åkte hem = bittert. På gymmet var det bara lugna låtar i lurarna också, så då blev jag ännu mer nere än vad jag var innan. Och så var det tomt o eländigt där också.

Sen när jag kom hem var det helt okej. Glodde TV o kolla runt på nätet lite. Sen började jag prata med världens bästa J och blev glad ganska snabbt - som vanligt. Och sen fick jag även mig ett gott skratt av T och sen var livet i balans igen!

Skapligt irriterande att man byter åsikter, humör, intressen och viljor varenda timme. Det funkar ju inte i längden!
Tidigare ikväll kunde jag tänka mig att hoppa på första bästa plan till USA och nu kan jag tänka mig att stanna i Örebro o fortsätta med det jag gör. Vafan är det för fel på mig?! Mongo är jag.

BAH!

Nej tips och åsikter tas tacksamt emot.

//Carrå

Shiiit

Shit, det är snart oktober. Ångest! Snart är det jul :S Haha.

Ledig idag, vilket uppskattas som tusan! Hade inte pallat jobba idag. Man gör så mycket varje helg att den tar slut på två sekunder, så när det är söndagkväll får man ångest deluxe eftersom man varit så sliten hela dagen. Iofs var jag inte sliten igår, bara lite trött. Spenderade hela dagen i Roberts soffa, kolla på idol, käka pizza och spela Guitar Hero. Fan jag råka spela en låt på hard av misstag och klarade den, tjoho!
Sen kom Molle förbi och det är lika kul varenda gång, speciellt när dom snackar "pajkastnings-språket" :P
Senare på kvällen kom Mogge förbi o glodde film o käka lite tacosrester. Nice.

Kanske ska dra helgen från början förresten. I fredags jobba jag till 18 o sen åkte hem o duscha o sen drog till Robert o korka upp vinet. Det blev Harrys. Var ganska trevligt faktiskt, även om ingen annan tyckte det, haha. Fick dock mycket skumma blickar från en person - som jag fick reda på senare var nykter - så fatta inte riktigt dom där blickarna. Något emot mig? ;P

Lördagen la jag på städning (guuud vad kul - not), behövligt! Nu är det skinande rent här överallt. Så ovärt o städa när katterna ändå smutsar ner direkt efteråt, så man får passa på när dom är borta.
På kvällen var det tacoskväll inbokat och vad kul vi hade :D :D Thaanks för en mysig o rolig kväll; Mathilda, Mariah och Anna! Det går inte o ha tråkigt med dom där flickorna :)
Efter det drog vi till Mogge på fest och sen blev det Strömpis som vanligt. Var trevligt!

Så, det var helgen. Nu ska jag göra mig i ordning, ska snart träffa Anna för lite umgänge I guess.

Tjohej!

Blev utmanad av Ella

regler:
det här är svårare än du tror! kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och
berätta det för dem. varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! alla
svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! om personen som utmanade dig har ett namn
som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort.
du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar
(förutom på fråga 1)! lycka till!


1. vad heter du? Caroline
2. ett ord på fyra bokstäver: Cool
3. flicknamn: Carola
4. pojknamn: Christian
5. yrke: Chaufför
6. färg: Cerise
7. klädesplagg: Chinos
8. mat: Coleslaw
9. sak i badrummet: Chanelparfym
10. plats/stad: Christiania
11. en orsak att vara sen: Coop Forum-shopping :P
12. något man skriker: Chachaa ;D
13. film: Casino Royale
14. något man dricker? Chailatte
15. band: Corroded
16. djur: Chowchow
17. gatunamn: Centralvägen
18. bil: Corvette
19. sång: Carrie


Superenkelt! ;)

Donnerstag.

Så börjar torsdagen lida mot sitt slut. Det har varit en helt okej dag faktiskt.

Började med att jag och Virran öppnade - och började flamsa direkt :P
Sen kom AQ och det blev ju inte mindre flams för det, haha. Men jag gillart. Det är så det ska vara på jobbet :)
Sen när Patrik kom, tyckte jag nästan lite synd om honom för vi andra är så mongo. Men det får man stå ut med när man jobbar med oss ;P

Efter jobbet blev det gymmet som vanligt. Gick faktiskt bra där med. Halvtimmen på crosstrainern gick hyfsat fort och magövningarna gjorde jag lite vassare idag, så det verkligen kändes att man varit där. Gött ;D

Sen blev det hem o kolla idol som vanligt. Frälst av det programmet :) Tur det finns nåt o se i den här världen!
Jag kolla även nya OTH-avsnittet! Ääääntligen har det börjat igen. Jag är nog lite avundsjuk på deras liv.. verkar så mysigt o bo där. En lite mindre stad i USA med ett stort vackert hus med pool och varma sommarkvällar vaarje dag. Någon som vill hänga med till USA o leva så? :)

Jag ska nog snart lägga mig, då jag inte vet om jag blir väckt sju eller halv nio imorgon. Ska få nytt bredbandsuttag, eftersom PGJ håller på o drar in fiberkablar i byggnaden. Hoppas verkligen det blir najs!
Jag fasar dock lite för att dom ska plinga på hos mig kl sju. Vafan ska jag göra medan dom grejjar i mitt vardagsrum? Jag kan ju inte direkt sova, eftersom dom kommer borra en massa och jag kan inte sitta i min soffa i min sovtröja, äta flingor o glo tv heller... Jaja, det återstår att se. Förhoppningsvis kommer dom inte förrän jag har åkt till jobbet, så deras work är klart när jag kommer hem ;D

Btw, fick återfall o koppla in mitt SNES, men tröttna efter en värld, då det var för lätt, haha. Får fan skippa det där spelet i 30 år till om jag ska börja tycka det är svårt igen. Om 30 år ens räcker.. hm..

Sköönt att efter jobbet imorgon är jag ledig tre dagar. Det behöver jag! Helgen innehåller mycket trevliga planer, så jag kommer trivas. Nej, borsta tänderna och sen sova var det.

Godnatt!


Ledig dag.

Idag har jag varit ledig och har spenderat den i Nora.

Har lovat pappa länge och väl att jag ska ta hand om min lilla pärla och det gjorde jag nu.

Avfettning
Avspolning
Schampoo
Avspolning
Sämskskinn
Flugborsten [haha]
Vinylglans
Yes + Vatten
Torka torka
Dammsugning
Mattorna in rena o fina
Fylla på spolarvätska
Backa ut den i solskenet
KLAAAAAAAAAAR ;D


Haha det var en jävla procedur. Men nu är den fin iaf!
Såklart började det regna när jag åkte hem, men eftersom pappa har haft på nå medel som gör att vattnet dunstar bort på rutorna, så gjorde det inget, det gör så att vattnet pärlar sig så fint på fönstrena o försvinner!

Nej blev ett ganska ovettigt inlägg, men bättre det än inget alls.

Inatt ska jag passa på att sova ordentligt. Lämnade katterna i Nora, så det ska bli sååå skönt o slippa bli väckt av det eviga jamandet varenda jävla morgon.
På fredag får jag fiberkablar fixat i min lägenhet och jag hoppas verkligen att de inte kommer före halv nio på morgonen! Gaah.

Två jobbdagar till, sen tre dagars ledighet! Gött mos! ;D

Chachaa


Gammal bild, men den ser likadan ut ;)

Kul med läsare

Yes, det får mig o skriva mer :P

Nu är man tillbaka till vardagen och den ser ut som vanligt. Har dock en trevlig vecka framför mig med mindre jobb än den förra. Bara tis, tors o fre kvar! Plus att jag slutar sex varje jobbdag för J och C är i Spanien - nice!

Blev ett gympass efter jobbet. Gick helt okej.. lite drygt när det är så mycket folk bara. Men det är bara på måndagar, imorgon är det dött igen, haha. Ska äntligen få sällskap av Anna till gymmet imorgon också. Det är inte lika motiverande o springa på det där tråkiga löpbandet själv.

Sen jag kom hem har jag hunnit laga mat, kolla på tv, kolla på Vänner (för sjuttiotolfte gången), diskat, gjort rent i hela köket + suttit o lyssnat på massa nya låtar som Mr T har gett mig. Och jag måste faktiskt säga att den första låten fortfarande är bäst :P ;)

Nu funderar jag på om jag ska orka göra mig en smoothie och ta en chokladbit. Och jag tror fan jag ska göra det. Så jävla gott. Har favoritchokladen Madagascar 70% hemma. Kan inte sluta älska den :P Try it!

Nehe, smoothie var det.
Chachaa ;D

Nytt inlägg

Då kör vi en resumé igen.
Jag brukar säga sammanfattning, men det blir alltid så jävla långt ändå, så jag säger inte det den här gången.


Fredag:
Jobb till 20, sen deg hemma. Lyckades tacka nej till utgång tack vare att jag skulle upp tidigt o jobba på lördagen, vilket jag är nöjd med. Hade nog känts ovärt o gått ut iallafall. Fick iaf trevligt väktarbesök en stund.
Passade på att förbereda lite inför lördagen med nagellacksmålning, skumbad och hårtvättning.

Lördag:
Jobb till 18, sen hem o göra sig i ordning. Dusch, smink o partyoutfit åkte på. Sen hem till Robert o lira lite GH, sen promenix till Mogge där festen var. Alltid lika trevliga människor och alltid bra drag. Det gillar vi! Mycket socialism, foton och filmer (såklart) och god dryck. Sen blev det Strömpis. Blev inte lika kul eftersom hälften av festen banga/kom inte in, så där nyktra jag till ordentligt. Men hade det trevligt iallafall. Tackar och tar emot sällskapet hem, då jag inte gillar att gå hem själv mitt i natten. Adde och Robert - ni gjorde promenaden hem mycket trevlig, haha. Jag garvar fortfarande när jag tänker på det. Det som dock inte var lika kul var en drogad o full jävel som hade lagt sig på spåret. Men det gick förhoppningsvis bra tillslut. Inga artiklar i tidningen idag iallafall.

Söndag:
Efter fem timmars sömn var jag redo för jobb. Tack som fan att jag inte var bakis. Det hade gjort dagen extra jobbig. Men för en gångs skull gick söndagens jobb fortare än lördagens. Sånt gillar vi. AQ och jag hade det trevligt med mycket skitsnack, analyseringar, musik och youtubefilmer hela helgen. Efter jobbet blev det hem o käka lite, sen duscha. Sen kom Robert förbi o glodde Kommisarien och havet med mig. Samtidigt som vi blev galna på min NeoCube, haha. Men jag lyckades få en kub iaf! ;D

Nu ska jag ladda min mobil och sen gå o lägga mig. Folk har sms:at hela dagen, så batteriet dödde. Men det gör inget - i like it ;) Imorgon är det ny vecka och den ser jag fram emot. Jobbar endast fyra dagar och alla dagar slutar jag 18.00, yey!

Nightynight my friends <3


Jag bjuder på kvällens bästa bild! Hahahaha

Inget vettigt idag alltså...

Nej idag har jag nog inte så mycket vettigt o skriva om faktiskt...

Förutom att mina två inte så älskade katter höll mig vaken två timmar inatt pga att den ena hade tråkigt o jamade hela tiden + att den passade på att bita den andra o busa med den i tre år, typ... GAH!
Tokig blev jag! Tur jag fick sova tillslut iaf. Men man lever knappt när klockan ringer sen..

Jag överlevde iaf dagen. Den var helt vanlig. Lite kunder o långtråkigt. Tillslut kom Lotta o frågade om jag ville hjälpa henne med ett exceldokument till hennes café som ska öppna snart. Och eftersom jag ändå inte hade något o göra, så hjälpte jag henne. Det var ganska kul faktiskt.. o sitta o pyssla med rutor o kolumner i excel.. bra tidsfördriv iaf, för helt plötsligt var klockan sex och jag slutade jobbet. Najs!

Jag svängde förbi ICA för att hämta min och Jeanettes NeoCube (coolstuff.se) och samtidigt REKa ett brev, sen blev det gymmet. Ett grymt o skönt pass på crosstrainern passade mig perfekt idag. Sen var jag tvungen att skynda mig hem för o glo på idol. Som jag har längtat! :P

Nej, inget mer vettigt var det faktiskt.. om ens det var vettigt. Imorgon slutar jag åtta och har turen med mig att idol inte börjar förrän nio pga fotbollen.. thaaanks att jag hinner hem! ;D

Nu blire lite tv o sen sängen tror jag. Om jag får sova inatt. Bah.

Chachaa ;D

Random dag

Jaha, facebook funkar inte för tillfället, så man får väl skriva ett blogginlägg istället då.

Dagen har varit väldigt random. Mitt humör har varit på alla sätt som går o vara idag tror jag.
Det började med att jag vaknade helt död i huvudet (dels från i lördags och dels för att katterna väckte mig minst 5 gånger mellan 06 och 10). Kände bara att den här dagen inte kunde bli värre, men tog ändå tag i disk och tvätt innan jag åkte iväg till jobbet. Samtalade med Jens samtidigt och tyckte lite synd om honom för han hade inte heller någon trevlig dag framför sig med juridikproblem, träning, matlåda och jobb.

När jag väl bytte om till kyckling, så blev det ju inte bättre. Åtta timmars jobb framför sig och ingen energi någonstans. Kom och tänka på godis och bestämde mig för att ta min feta bakisdag idag istället, eftersom jag knappt åt något igår. Sagt och gjort, gick till Coop och köpte mig en sallad + en godispåse.
Jag tror det var smart gjort, för jag återgick till mitt normala jag, det eländigt trötta försvann, dagen flöt på.

Under dagen fick jag ett sms där det stod: Jag satte mig ner och koncentrerade sig och lyckades fixa uppgiften själv. Det är stunder då man kan känna att man gjort något bra. Hoppas det går bra på jobbet :)
Och det gjorde MIG mycket gladare och piggare också. Dagen kändes inte lika eländig längre. Ingenting är omöjligt. Tack Jens ;D

Helt plötsligt var den 18 och jag och Charlie blev själva där. Efter ett tag började jag klaga på att det redan mörknade och vi kom återigen in på min framtid.
Samma skit varenda gång. Jag vet inte vad jag vill göra med mitt liv. Jag vill resa iväg, men jag vet inte vart. Jag vill verkligen göra något, men inte själv. Samtidigt som jag nog skulle vilja åka själv och se hur jag klarar mig. Jag skulle nästan vilja att någon tvinga iväg mig någonstans för att det ska hända något.

Men ska jag göra det, så måste jag säga upp mig - ta den risken att jag inte ångrar mig o åker tillbaka, så står jag där utan jobb och pengar. Sen är det uthyrning av lägenhet, avställning av bilen - och katterna. Vad vill jag med dom? Fan.. Jag vill passa på o göra något innan jag blir för gammal. Det är ju just nu som jag är som mest fri och kan göra vad jag vill. Men vad fan ska jag göra? Vad vill jag göra? Vart vill jag ta vägen? Gaaaahhhh

Någon som har något tips? Help me...


Nåja, den här jobbdagen tog slut den med och efter det hämtade jag upp Jonas för vi skulle glo på Hundtricket. Så jäääävla bra film! Och är det någon som kan muntra upp mig, så är ju han rätt person i kombination med den filmen, haha.

Nehe, klockan närmar sig tolv och imorgon är det jobb 10-18. Sen blir det ett gympass med Anna - great med sällskap! Nu kör vi ;P

Nightynight
//Carrå

Vafan hände igår..?

Haha helt sjuk kväll igår.

Börja med kräftskiva hos Mogge vid sjusnåret. Var mycket trevligt med vin, bröd o grejjer. Dom hade styrt upp det bra! Efter vi käkat började det rulla in fler folk o förfesten var igång på riktigt. Drack inte så mycket mer än jag brukar faktiskt.. Så helt plötsligt vaknar jag upp i Mogges säng och klockan är sju på morgonen.
Vart tog kvällen vägen? Haha. Helt sjukt ju.

Har svaga minnen fläckvis från kvällen. Kommer inte ihåg när hela lägenheten skrek när Zlatan gjorde mål, kommer inte ihåg hur vi gick till Strömpis, kommer inte ihåg hur vi gick därifrån osv. Bra där Carrå!
Och inte har jag fått några flashbacks heller.. damnit. Men men.. av det jag kommer ihåg, så hade jag iaf kul!

Värt o betala inträde, köpa två glas vin för att sen gå hem, haha. Sen har jag en skum reservation på kontot som jag befarar är två drinkar, men jag hoppas verkligen inte att jag drack dom. Någon som kan berätta?

Har sovit 10h i natt men har varit pissigt trött hela dagen. Usch vad hemskt. Så nu längtar jag till min älskade säng som jag ska attackera alldeles strax. Imorgon väntar jobb igen. Kul jul.

Nä, det här blev ett ganska ovärt inlägg, men jag tänkte att jag bjuder på en bild från igår:



Återigen, vad fan hände? :O

Fridaynight by Carrå

Så nu sitter jag i min älskade soffa igen. Jag gillar den :) Saknar bara en divan.. får se hur det blir med det.
Lägger hellre pengar på annat just nu ;P

Idag på jobbet beställde Jeanette och jag en NeoCube från Coolstuff. Vi ska pilla med den deluxe på jobbet när vi har tråkigt. Sök på det på Coolstuffs hemsida om ni inte fattar vad jag menar. Och kolla filmen under beskrivningen. Ascoolt ju! ;P
Annars var dagen långsam o tråkig. Jag blev så trött tillslut, så jag flamsade mest runt o retade chefen o grejja. Kul jul ;P

När jag kom hem gjorde jag varma baguetter med skagenröra + ost o skinka. Var asgott! Ska nog käka det till frukost imorgon också. Då står jag mig länge. Sen blev det till o glo lite film + tv o sen fick jag dampryck o städa skåpet i köket + diska o grejja.
Sen fick jag aslust (finns det ett ord som heter så? jättelust?) att spela RCT, men blir såå frustrerad när det inte fungerar på Vista..! Men hitta precis en torrent på piratebay som passar till Vista.. GAAAH hoppas det funkar! Asbra tidsfördriv ju :)

Nu sitter jag mest o funderar på vad jag ska fördriva resten av kvällen med. Resten av filmen? Städa garderoben? Spela Mindjoltgames på FB? Ta ett skumbad? Sova? Nejfan inte sova.. det är för tidigt.

Imorgon blir det iaf tvätta några maskiner, dra ett till (förhoppningsvis lika skönt som sist) konditionspass på gymmet, lagat mat, duscha, tvätta håret o sen göra mig i ordning för kvällen. Det blir kräftskiva! Fast Anna och jag bestämde precis att vi kör räkskiva, haha. Lite mer sugna på det ;P Sen blir det massa umgänge och därefter utgång. Fan vad najs det ska bli! Can't wait!


Nehe, göra något vettigt var det. Chachaaa ;D


C to da arrå

M to da oët
C to da ava
Hoho, tur man är lättroad.

Dagen har varit bra.
Gick upp sju (vakna halv sju av katterna)
Var sen på månadsmöte (gick bara fint)
Jobbade 10-18 (gick trögt pga lite folk, annars bra)
Åkte hem och bytte om (can't complain)
Gled iväg till gymmet (gick skeeeetabra! hade sån energi och orkade springa aslänge på bandet)
Åkte hem (nemas problemas)

Det jag ville komma till är att jag är arg. Eller irriterad.
Först och främst har det spöregnat heeeela dagen (bittert)
Sen är jag arg för Karl Johanskolan har nå jävla föräldramöten hela jävla tiden. Vilket betyder att alla föräldrar parkerar sina bilar utanför skolan, på gatan, på parkeringarna (på MIN parkering!)
Okej, jag har inte paxat någon plats och jag betalar inte för någon plats, men jag ville tamefan kunna parkera utan att behöva åka land och rike kring för att hitta en platsjävel.
Nu står jag intryckt under något jävla träd på nån jävla gräsmatta och hoppas att ingen repar bilen tills imorgon.
Och som grädde på moset, så höll jag köra över en hund på vägen till gymmet. Den bara sprang ut framför bilen och jag fick tvärnita. Tjejen som hämta hunden sen, tacka inte ens för jag inte hade mosat hundjäveln. Blö på dig.

Hehe oj vad bittert skrivet. Det är inte så illa som det låter, jag var bara lite irriterad just då. Och jag är glad att jag hitta den där platsen under trädet, annars hade jag fått parkerat på stan och gått tillbaka, typ.
Visst är jag glad att jag inte mosa hunden också, men vafan. Ett tack kan man väl få. Nehe.

Nej nu ska vi inte vara negativa. Fredag imorgon och jag är ledig i helgen. Me like! Lutar åt kräftskiva på lördag, annars blir det väl häng med de trevliga människorna ändå.

Nu ska jag glo klart på filmen, tjobre!

Hahahahaha

Haha man har en rolig mamma!



Regni säger (22:02):
*Kanske du kan bestämma nästa lediga dag?

Carrå..! säger (22:02):
*japp kanske
*eller så får dom komma tidigt

Regni säger (22:02):
*Eller på fm när du börjar 12.00?
*Precis.

Carrå..! säger (22:03):
*japp precis

Regni säger (22:03):
*Två själar, en tanke.

Carrå..! säger (22:03):
*haha
*så poetiskt av dig mamma

Regni säger (22:03):
*Visst!



Var bara tvungen o lägga in det ;-)


En helt vanlig onsdag.

Yes, det har det varit.

När jag åkte till jobbet var det hur varmt o skönt som helst, även om molnen var mörka. Men så fort jag hade bytt om på jobbet och tagit fram kassan, så öste regnet ner. Och jävlar vad det regna sen. Det är alltid kul o se när folk springet o blir dyngsura :P

Sen rullade dagen på ganska bra. Jag och Virran hade kontotävling, men jag förlora. Men hon var lätt värd den där vinsten :)

När jag kom hem blev det matlagning, pasta med bacon i ostsås, mummaaa och nu sitter jag här. Vet inte vad jag ska hitta på faktiskt. Kanske städa lite. Har för en gångs skull inte lust o sitta still vid datorn o glo.

Btw, jag och Linda har bokat biljetter till Pinks konsert i Globen den 11 november! Kul! Jag lyssna ju på henne som fan när jag var yngre och de senaste låtarna är det ju inge fel på :)

Ikväll ska jag lägga mig tidigt.. månadsmöte imorgon tidigt. Lite drygt o gå upp så tidigt, men alltid så gott o äta frukost där ;D Jobbar sen till sex o efter det blir det någon form av träning. Sen är den dagen över och då är det fredag igen! Gött mos! ;D

Ska försöka ta det lugnt fredag kväll, så jag kan städa, tvätta o träna på lördagen innan det antingen blir kräftskiva eller något annat najs med trevligt umgänge.

Nu känner jag att jag bara babblar på, så det får va det sista jag skriver.

Cha chaa ;D