Två timmar

Om två timmar åker vi mot Magaluf!! Tjohooo!!

Nu packa det sista.

Ses om en vecka :D :D :D :D

100:e inlägget

Jahapp då skriver man hundrade inlägget då.

Ledig dag idag och jag kan ju tala om att jag tagit vara på varenda sekund av den.
Gick upp klockan 06.00 helt frivilligt av att jag ville se semifinalen i handboll, Sverige - Norge.
Inte för att dom hade stora odds o vinna, men ändå.. älskar ju handboll så :) Så låg i soffan under täcket och mös med kissarna under matchen.. Soft som fan.
Sen blev det oth och frukost och efter det var det dags o börja tvätta. Tre maskiner blev det och nu hänger allt på tork. Skönt o ha det avklarat!
Efter det åkte jag en sväng upp på stan för o hämta mitt pass (fult btw) och lämnade in mobilen för uppgradering.. den har ju varit död i några veckor nu, så jag hoppas det ska lösa sig nu. Gratis får man det också =D
Sitter hemma nu och kollar på höjdhoppsfinalen.. spännande.. komigen nu Stefan Holm - make Sweden proud again!!

Snart bär det iväg o klippa sig.. på tiden kan jag ju tala om.. borde klippt mig för minst ett halvår sen, men det har bara inte blivit av :) Efter klippningen ska jag bara hem o hämta katterna, sen bär det iväg mot Nora och päronen.. Ska lämna katterna där för på fredag åker jag till Magaluf! Tjohoo!
Sen tar jag med mig Anna därifrån och vi glider hem o gör något vettigt. Eller? :)

Fan vad nice det ska bli o åka utomlands.. var säkert 8 år sen jag var på en solsemester sist.. Om man inte räknar Barcelona i maj, men det var ju en shoppingresa =P och Kina 2006 var ju en kulturell resa.. så åtta jävla år.. så länge ska det inte ta tills nästa gång.. nu har jag ju fått in flytet med resor hit och dit :) Blir ju inte bättre av att man jobbar med valutor heller och träffar folk som reser varje dag =P

Later dudes!


A long long time ago...

Oj nu var det längesen jag skrev igen. Men det känns inte som det händer så mycket kul i mitt liv längre..
Eller där ljög jag.. för det gör det ju.
Har dock börjat jobba efter semestern.. var skönt o komma tillbaka till ett jobb där man inte behöver anstränga sig ett skit eftersom det inte är några kunder där än. Men nu efter två veckor är det så jävla drygt så man blir tokig.
Vi sitter o snackar skit hela dagarna, leker lekar, pysslar, skriver historier o gör allt utom att ta kunder, för det finns inga.
Man borde inte klaga eftersom det är soft o sitta o snacka skit hela dagarna och samtidigt få betalt för det men ändå. Dagarna går riktigt långsamt. Det drygaste är o sitta två timmar mellan 18 och 20 på kvällen och under dom två timmarna kommer det tre kunder. Hejja!

Det roliga på min fritid är det som semestern bestod av. Umgänge och alkohol =P
Men det bästa är ju umgänget.. det sämsta är att man inte får så mkt sömn som man behöver, men det kan man ta igen ett annat liv.. Har dock en vit vecka nu, så det ska nog gå bra o få ordning nu :P
Var till och med ute o sprang idag och det gick finfint! Ska försöka få det där till en vana.. I september :P
Har 7 dagars ledigt i rad framöver, så då lutar det mot en utlandsresa, tjoho! Vore så jävla gött o åka till solen nu när det varit skitväder ett tag hemma i Sverige.

På fredag händer dock en liten överraskning som inte får nämnas vid namn. Speciellt inte till en viss person. Men det håller vi tyst om här =P

Nu ska jag sova. Gooooodnatt!