Hmm..

Man kanske skulle dra ett inlägg till.. Återigen för Snuffsis skull :P

Sitter o glor ut på Mariebergsparkeringen och är bitter för jag jobbar.. Det blir ju inte bättre av att det är soligt och fint ute och alla går i t-shirt.. Men men. Får vara glad över att jag är ledig söndag, måndag och tisdag iaf. Då jävlar ska jag sola om det är fint. Och det ska det ju vara. Och det måste det ju vara, för annars blir jag bitter.

Förra året när det var 30 grader varmt en helg, så jobbade jag såklart, så jag var kritvit och alla andra var brunbrända o fina.. I höstas kom jag på att jag varken badat eller solat under hela sommaren. Vafan hände där liksom? Och då hade jag ändå flera veckors semester, men då var det tydligen inget bra väder.. Min vanliga tur.

Fast året före det var jag ju i USA och då fick jag ju sol på mig.. Låg o stekte i 40 graders värme i Las Vegas.. Det var en upplevelse i sig. Och året före det, så var det sol konstant de veckor jag hade semester och den dagen jag kom tillbaka till jobbet, så spöregnade det. Då var jag inte lika bitter :D

Åhh, jag är så himla glad, för min älskade Jossan ska flytta tillbaka till Örebro! Fy faan vad nice! Det ska bli så härligt o få träffa henne oftare.. Har knappt setts alls de senaste åren, men när vi väl ses, så är det som om vi aldrig varit ifrån varandra. Det kallar jag vänskap <3

Jag låg och snackade med Adde och babblade på om Ellen och då frågade han vem det var. Jag sa att det var min kollega och en av mina allra bästa vänner och berättade att hon skulle åka till Grekland hela sommaren. Då frågade Adde hur det skulle gå o va utan henne och JAG VET INTE!! Jag får fan abstinens om inte jag träffar henne på en hel dag, hur fan ska jag klara 3,5 månader?! Visst, jag ska åka ner och hälsa på henne en vecka, men vafan, alla andra veckor då?? Jaja.. Vad är en bal på slottet.. Hon kommer ju hem igen i augusti :D Snuffsis.. <3

1½ timme kvar på jobbet, sen blire grillning med trevligt folk! Me like :D

Hujj.

Lördag på jobbet

Jaha, börja blogga lite igen kanske.. För Snuffsis skull..

Jag kan ju börja med o säga att jag är iiiinte bitter.

Jenny o Anna sitter o pimplar vin på Drottninggatan och Ellen sitter o pimplar vin på Trängkårsvägen.
Och jag då? Jag sitter på jobbet med Patrik och det enda jag ser är Coops parkering med en miljon folk på plus Lanna-Hasse - en alkoholist som hängt på Marieberg varje dag sen i december. Han ser ut o ha det bra iofs.. Sitter o kammar sig samtidigt som han lyssnar på musik i hans freestyle/kom-radio från 1950-talet.
Livets liv? O-livets liv?

Två timmar kvar iaf, sen får jag också börja pimpla. Det gillar vi.
Men är förbaskat trött på dom här jävla helgerna, för man blir inte stimulerad för fem öre. Plus att man måste vara trevlig åt varenda käft och ingen är värd det. Nu låter jag iofs väldigt sur, men jag är inte så sur som jag kanske borde vara.

Jag försöker se de små ljusglimtarna i vardagen, annars överlever man inte.
Ljusglimt 1 är att jag slipper jobba med Påsen två dagar i rad. Ljusglimt 2 är att jag ska ut ikväll med dom bästa i världen. Ljusglimt 3 är att jag redan har laddat upp med cola inför den sega jobbsöndagen imorgon. Ljusglimt 4 är att när jag jobbat klart den här helgen, så kommer det drööööja innan jag jobbar en hel helg här igen, eftersom jag jobbar påsk nästa gång och då är jag ledig söndag och måndag.

Nu skulle det ju passa med en bild i det här inlägget, men har inte direkt några såna på jobbdatorn, så det får bli bildlöst.

Oj, vilket upphetsande inlägg. Nooot. Men men.. nu har jag iaf roat mig på jobbet ett antal minutrar.

Ge mig en öl.
Hujj.