Wohoo

Min födelsedagsfest i helgen var GRYM! Och var jag har förstått, så hade alla andra också skoj. Fan vad gött, jag älskar sånt :)
Disken dagen efter blev inte jobbig heller, eftersom Erika diska medan Emelie och jag plocka flaskor o burkar. Thanks!

Sen på söndagen åkte jag till Nora och fick presenter (yey, äääntligen en extern hårddisk!!) och fikade lite.

Idag är man tillbaka till vardagen igen (helgen gick ju superfort) och det är lite tråkigt. Dagen gick dock fort eftersom jag var ensam med allt ansvar och det var o göra hela tiden. Men det gillar vi!
Sen tog jag arslet ur vagnen och drog ut o sprang en runda.. det var riktigt gött det med eftersom jag inte tränat mer än en gång tidigare sen jag kom hem från USA. Ska försöka hålla igång nu, så man är fit till nästa semesterperiod som är om två veckor!

Då börjar man semestern med o vara bartender på ett bröllop och sen åker man förhoppningsvis till Cypern. Fan vad kul om vi kom iväg! Dock härjar det svininfluensa där samtidigt som flygstolarna kostar över 4000... jaja det återstår att se.

Nu ska jag glo Beck, tjohej!

Mycket

Oj, nu har det varit mycket sen jag kom hem.

Resan får ni läsa om på resdagboken.se ---> totalvagra.

Den är förbi.. allt jag kan säga är det var en suuuperbra resa utan några allvarliga incidenter!
Annars tyckte jag vi var med om allt, mer eller mindre.. och det var bara kul! En grej var inte lika kul, men det gick ju bra!
Vi hann knappt fatta vad som hände.


Sen jag kommit hem jag har inte direkt tagit det lugnt. Samma dag jag kom hem var jag på Strömpis. Var i akut behov av lite socialism av Örebros uteliv :P Sen torsdagen (dagen efter) jobbade jag. Samma med fredag.
Fredag kväll blev det fest med Jens, Adde o Robert och vi drog sen vidare till Frimis. Var kul, men luddigt, haha.

Lördagen mådde jag dålig större delen av dagen, så det blev till o va hemma o vila. På kvällen hyrde Anna och jag en film och köpte lite godis samt gick en promenad.
Söndagen vaknade jag halv ett (skönt, då kanske jetlaget försvann). Jag hade tänkt städa o pyssla lite innan jag åkte till Nora, men det blev till o gå upp, byta om och sen åka. Mamma bjöd på Porterstek och det var gudomligt gott!
Katterna var det dock inte lika kul o träffa, eftersom dom undvek mig till tusen, haha. Men jag är van. Var kul o se dom lite iaf.. får tillbaka dom nästa söndag.

Planer för den här veckan har jag så det räcker och blir över:
Måndag - Jobb + klippning/hårfärgning (taaack, Virran, det blev jättebra!)
Tisdag - Jobb + nagelförlängning i Kumla
Onsdag - Jobb sen skynda sig hem o sätta sig framför tv'n. Det är Harry Potter-dokumentär då!
Torsdag - MIN FÖDELSEDAG!  Dock blir den inte som alla andra. Jag jobbar till 18 (första gången i hela mitt liv jag jobbar på min födelsedag, haha) sen senare på kvällen ska jag på bio - Harry Pooootter! Wohoooo, som jag har längtat!
Fredag - Jobb till 20, sen börja planera ferren
Lördag - Planera min hejdundrande fest jag tänkt ha på kvällen. Mycket folk är bjudna - mycket folk kommer
Söndag - Ligga i soffan? Hoppas jag är tillräckligt pigg för att kunna åka till Nora och fira min dag.

Nu ska jag fortsätta glo tv o sen gå o lägga mig. Naaajs.

Hejrå!