Joråsåatte...

Jomenvisst. Nu sitter jag här igen och ytterligare en helg är över. Dock inte min ledighet.
Jag skulle va ledig fyra dagar i sträck och var lite rädd att jag skulle bli rastlösast vinner, men det har ju gått riktigt bra!

I fredags började jag med att tvätta, byta lakan och dammsuga.
Sen hämta jag Jonas och Martina vid tåget och vi drog upp på stan. Jonas shoppa lite och så åt vi glass.
Strålande väder var det.. nästan för varmt :P

Sen drog vi hem o hängde lite, sen gick vi över till Jens för lite grillning. Det var supertrevligt! Dock kändes det konstigt o umgås med åtta pers och inte dricka.. Men det gick ju bra ändå, förutom att man blir tröttare fortare än vanligt :P
Sen drog jag och Martina hem och vi satte igång med ett pussel, haha. Det gick lite trögt i början, men sen kom vi igång ganska bra faktiskt. Vi satt många timmar i sträck förutom ett nattligt besök i Frövi, då vi var tvungna att skjutsa hem hennes pappa. Halv fyra bestämde vi oss för att gå o lägga oss :P

Vakna elva till strålande solsken. Degade, pussla vidare lite, kolla tv osv osv.. Sen kolla vi på Sverigematchen i hockey och jag var säker på att vi äntligen skulle ta det här o gå till final. Men sen var det dom där jävla sju sekundrarna kvar som fortfarande irriterar mig. Katterna blev rädda så mycket som vi gapa o skrek, haha.

Sen drog Martina hem o jag gjorde mig i ordning för kvällen. Robert o Therese kom förbi här en sväng innan vi begav oss till Adde där det stundade fiskdamm och vattenmelonsbål :D Haha kul var det. I fiskdammen fick vi varsin kungakrona och varsin nubbe. Jävel vad äckligt :P Sen blev det Strömpis o vi hade supertrevligt! Synd det alltid ska regna. Men men..

Idag har det varit en bra bakisdag. Jens var här och vi har spelat Uncharted i 7 timmar, haha. Och så har vi ätit mat som jag laga till han som tack. Kyckling och pasta.. mmm vad gott!

Imorgon är jag ledig och då blir det ett besök i Nora, för jag behöver lite nya matlådor.. Tack pappa :D

Byebyeee


Gaalet

Haha, kul helg!

I fredags var det tänkt att vi skulle grilla, men det bidde inte så av vissa anledningar.. Istället åkte jag, Jens och Adde till Shanghai och köpte mat. Åkte hem o käka o kolla på Talang o sen åkte vi till en universitetsfest. Jag höll mig nykter och fick den stora äran att köra Jens bil hem (hoho vad kul om jag hade kört på ngt). Det blev bara att vi stanna en timme, för vi kom så sent o de andra skulle på krogen. Och eftersom vi inte hade någon lust att gå till Satin en fredag, så åkte jag o Jens hem till mig o spela tv-spel istället. Kul kul =)

Lördagen bestod av städning och solning. På eftermiddagen gjorde man sig i ordning för kvällen o blev mer och mer taggad när man såg att det var strålande sol och 20 grader ute. Fy fan vad gött det var! Ge mig sommar, nuuuu! Robert kom hit o vi spela lite tv-spel medan vi vänta på Anna. När hon kom satte vi oss på balkongen o spela kort o bara njöt av värmen. Och drack rosévin såklart :D

Senare drog vi vidare till en fest på Ekersgatan o det var skoj! Sen blev det Strömpis o efter det är det typ svart. Har väldigt svaga minnen fläckvis från kvällen, haha. Men hade kul iaf och träffa mycket folk man kände som vanligt.. Sånt gillar vi =)

Idag mådde man väl sådär när man vakna, men det blev bättre under dagen som tur var. Soffhäng deluxe har det blivit idag. Tobias kom förbi o vi käka marängsviss, så lite social har man varit iaf. Nu är jag dock så trött, så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Kollar på Sverige-Kanada nu och det ser ju riktigt lovande ut med 3-0 redan i mitten av matchen.

Jag tror jag ska ta o spela lite poker nu. Och vinna lite stölar.
Imorgon är man ledig, så får se vad jag hittar på då!

Höj.


Kristi Himmelsfärd.

Martina kom till jobbet igår och direkt när jag sluta tog vi en vända förbi Systemet + Max. Sen var vi redo.
Vi brumma hem, åt, jag duscha, vi gjorde oss i ordning osv osv.. Bråttom var det och snabbt gick det.. ganska iaf?

Vi bjöd in oss själva till en fest som vi sen sket i och hoppa på Jennys impulsfest istället, vilket var ett mycket bra val. Skitkul hade vi med Fuck the dealer och vinvinvin och ölölöl. Adde hade det lite hårt med bara tjejer omkring sig, men tycker han skötte sig ganska bra ändå ;)

Sen gick vi upp på stan, men kön var som väntat för lång på strömpis, så vi hamna på pitchers istället. Det var trevligt, men ändå inte jättekul, eftersom vi var inställda på annat. Efter ytterligare ett försök att komma in, så sa vakten att han inte släppte in fler folk, så vi tog en taxi hem o efterfesta på juice istället :P

Det positiva med det, var väl att man inte va bakis idag. Vi dega i sängen, jag spela poker o vann 60 spänn, yey, umgicks, kolla tv, fick skjuts av Jens upp på stan, så man kunde köra hem bilen (TACK!), käka pizza o sen åkte vi till Axberg för att kolla på en kall och blöt fotbollsmatch. Målvakten knockades av målstolpen, så han blödde i skallen, en annan fick sendrag, en tredje stuka foten osv osv.. Det var en hård match!

Nu sitter jag hemma och tycker synd om mig själv. Och det ska jag fortsätta med, medan jag kollar på hockey. Sverige - Tjeckien. Heja heja!


Trettondagen?

Haha på torsdag är det trettondagen enligt en på jobbet. Njaaaaaa?? Kristi Himmelsfärd har jag iaf fått lära mig att det heter. Inte för jag vet vad den dagen ska vara bra för, men ändå. En röd dag gör väl inte så mkt, förutom att alla andra med normala jobb får ledigt både torsdag och fredag. Iofs är jag ledig torsdag + lör-mån, så jag borde väl inte klaga egentligen..

Har inte hänt så mkt sen sist. Jobb och jobb. Och igår tog jag en svår trophy :P
Sitter och spelar poker nu.. Har haft en liten paus från det och de två första gångerna jag spelat har jag vunnit också. 162:- + 60:-. Det går bra det här, hehe.

Imorgon blir det jobb till 18, sen ska man göra sig i ordning för fest. Vart och hur osv vet jag inte, men det visste tydligen Anna. Bara och hänga på och se glad ut =) Är taggad iaf!

Nehe, rensa vidare på datorn kanske...

Later.

PAUS

Så var ännu en helg slut. Den har varit ganska bra faktiskt.

I fredags var jag bara hemma.. hade ganska tråkigt först, men sen fick jag nya krafter på GH, så körde tills jag fick två nya trophies :P
Sen på lördagen blev det städning o sen passade jag på att sola och gå o handla. Blev sugen på att göra kycklingwraps o det gjorde jag! Blev asgott faktiskt =)

Sen blev de till att göra sig i ordning o åka till Petra på födelsedagsfest. Var riktigt trevligt med supergod välkomstdrink =) Var jäkligt skoj o träffa Maja också som man inte sett på över 5 år eller vad vi kom fram till. Tiden bara flyyger iväg! Sen blev det Ritz o sen Strömpis för min del. Dock ganska nykter.

Så glad var jag idag när jag vaknade kl 12 och inte var ens 1% bakis, haha. Värt som fan.
Helt plötsligt får man ett samtal ifrån Jens som frågar om man ska med på ÖSK-Djurgården. Och så fick det bli!
En ovärd söndag blev plötsligt en värd söndag.

En promenad till Behrn Arena och två timmar senare vann ÖSK matchen! Yey! Men jävel vad otur/oflyt de hade med målchanserna.. Så jävla frustrerande att missa öppet mål! Jag hade kunnat gjort bättre själv, haha. Lovar ;)

Efter matchen fick BK sig ett besök o sen promenerade vi hem igen. Väl hemma hann jag vara ensam i ca 1 minut innan Elin kom förbi o vi gjorde oss redo för en Wipeout/filmkväll. Alltid lika trevligt!

Och nu sitter man här, ännu en söndagkväll o tycker det är tråkigt att man ska jobba imorgon. Men de två kommande måndagarna kommer jag vara ledig, så får tänka på det istället! :)

Later dudes.


Update.

Här har det inte hänt något på länge.
Men läsarna verkar finnas kvar. Skumt :P

Det har hänt jävligt mycket på senare tid. Jag orkar inte skriva om allt, så får bli en snabb uppdatering.

Jag har mått skit. Jag har mått bättre. Jag har mått okej och jag har mått bra. Om vartannat.

För att sammanfatta allt: Det gick åt helvete. Utan att ens ha gjort ngt. Jag fattar ingenting och det stör mig och tär på mig. Det beror inte på mig, får jag höra, men kan inte låta bli att tänka så ändå..

Första fem dagarna var ett helvete. Vad jag än gjorde, så hade jag världens största klump i magen. Jag trodde det skulle gå bra där ett tag när jag spenderade en lördag med Mathilda o hennes underbara son + var ute med goda vänner. Men sen dagen efter sket det sig igen. Och jag var elak o ledsen och kände mig nertrampad.

Måndagen flöt på utan problem, då mamma o pappa höll mig sysselsatt. Dock vaknade jag fyra på tisdagsmorgonen och kunde inte somna om. Sen var det kört. Jag var förstörd. Förkrossad.

Det var begravning för mormor på tisdagen och det hemska var att jag grät inte en tår för henne. Jag vägrade - för jag trodde jag skulle bryta ihop totalt. Efteråt gjorde jag dock det ändå. Men tilltog en drastisk åtgärd och åkte norrut för att prata ut. I början var det ett helvete. Senare var det lättare. Efter många kramar åkte jag hem och mådde bättre än på länge.

Och det har jag gjort fram tills nu. Förutom ett litet bakslag i förrgår kväll. Men det vet jag inte om det räknas ens. Säger vi?

Dock ältar jag allt fram och tillbaka fortfarande och jag vet inte hur jag ska få mig själv att sluta med det.

Men har tagit tag i mitt liv lite mer nu och hittar på roliga saker.
Förra veckan var jag inte hemma mer än en timme på morgonen och 1-2 timmar på kvällarna.
Jag umgicks med goda vänner + var på VIP-kväll på Strömpis med fördrink och buffé. Var supertrevligt!

Den här veckan har jag grillat i parken med nyfunna vänner (där en äcklig tant höll igång magmusklerna ordentligt halva kvällen :P), spelat en del tv-spel + powerwalkat o solat.
I helgen som kommer blir det födelsedagsfest och kanske grillning med andra goda vänner.

Det är bara att gilla läget.
Nu har ni iaf en uppdatering. Ska försöka bli bättre på det här nu. Kanske ;)

Hujj.