Ryggläge

Ligger i sängen nu. Återigen en väldigt cp tid på dygnet.
Det har blivit många på senare tid. Av olika anledningar.
Men idag har jag ingen ångest, för jag är ledig imorgon och det är lördag. Värt!

Jobb i stan idag, sen bar det vidare till Thao - den nyöppnade restaurangen på stortorget med Anna och Puffen.
Det var gott, men inget speciellt egentligen.
Sen drog vi hem till mig o kolla på tv, sen upp på stan,
Pitchers och Björnstugan fick ett varsitt besök, men det var ingen höjdare o vara nykter, haha.
Samma misstag varenda gång. Men social har man ju varit iaf!
Kom hem runt ett, kollat lite film och sällskapat i telefon och på msn tills nu.

Borde sova, så man inte sover bort morgondagen..
Btw.. det har snöat massa nu! Men det är snorhalt ute.. får se om vägarna bär till Nora imorgon.
Eller gymmet.. eller ingenstans.. vem vet :P

Dagens höjdpunkt var iaf att jag hade glömt att jag hade tagit ut femhundra kronor i bankomaten (hundringarna var slut) så jag var inte så fattig som jag trodde :P

Nu godnatt till J och J.

/Carrå

Birka Paradise

Jahopp då har man kommit hem från en kryssning då. Birka Paradise blev det den här gången. Jämför lite med Cinderella jag åkte med för lite drygt ett år sen.. och kom fram till att det är väldigt likt, men Birka var mycket smidigare vid på- och avstigning.. det gick mycket fortare. Vet iofs inte om det har med o göra att vi stod långt fram i kön, men på Cinderella fick man fan stå o vänta hur länge som helst överallt.

En kort sammanfattning då..
Bussen dit gick hyfsat fort.. Jossan och jag fick dampryck i stort sett på en gång, men det är ju bara kul :P
En väntan på ca 40 min blev det där för att vi skulle få komma ombord bland de 400 första..
Väl inne på båten satte vi oss i Copacabana och tog en drink medans vi vänta..
Sen blev det avlämning av grejjer i hytterna och fixning inför kvällen.
En snabb visit i taxfreeshoppen och sen intogs buffén på däck 6.
Gott var det! Och man fick dricka hur mycket vin man ville. Det gillade jag! Gillade dock inte att vinet smakade skit, men det är oväsentligt i vissa lägen :P
Efter buffén tog vi hissen upp till däck 10 där karaoken var i full gång. Skönaste killen vid namn Lars sjöng Stad i ljus så otroligt vackert att man fick rysningar i hela kroppen.
(Han gick vidare till finalen på söndagen och vann där med btw)
Efter karaoken (där vi anmälde chefen till att sjunga 'huvud, axlar, knä och tå', men det blev inget med det) intogs dansgolvet. Ett liveband kom upp på scenen och drämde av några sköna dängor :P
När dom var klara blev det vanlig dans o vi körde igång.
En efter en droppade sällskapet av och tillslut var det bara jag, chefen och Linda kvar. Vi körde stenhårt till klockan tre på natten. När vi drog oss mot hytterna så kunde jag knappt gå, för jag hade så fruktansvärt ont i fötterna. Inte konstigt när man dansat med klackar i fyra timmar :P
Men såå värt. Askul hade vi och tillslut lockade sängen. Somnade gott och vaknade, inte helt utvilad iofs, men tillräckligt utvilad för att jag skulle orka pallra mig iväg till frukosten.
Sen blev det ett långbesök på taxfreeshoppen igen. Sprit och godis inhandlades och jag vet inte hur många parfymer jag luktade på.. kom bara fram till att ingen luktar gott efter ett tag :P
Efter en liten sightseeing på däck 11, där det finns ett joggingtrack (haha) så blev det lunch på Café Brazil och sen var vi i hamnen igen.

Blev inte en sån kort sammanfattning, men men :P

Bussen hem skulle ta FYRA timmar.. suck tänkte vi, men Carrå blev genast gladare när bussen tog en paus i Hummelsta. Mmmmmmmm godis :D
Träligt att man inhandlat sjukt mkt godis på båten innan.. så fick bli godis till mor o far istället.. men lite måste man ju smaka. Hittade en ny rolig smak på ferraribilar.. COLA! Var asgott :)

Skönt o vara hemma igen. Imorgon ska jag sova ut!

Tack för mig, tataaaa

Oh happy day!

Ja, idag har det faktiskt varit en jättebra dag! Trodde inte det från början..

Började med att klockan ringde kl 7 imorse... huvaligen tänkte jag och kravlade mig upp.. i någon sorts dvala, som alltid när jag går upp så fruktansvärt tidigt.
Fixade mig lite o drog sen iväg o hämtade Jossan. Månadsmöte på jobbet väntade 7.45.
Sömnig och seg som alltid på de mötena, men piggnade till när jag fick i mig lite frukost.
9.45 var mötet slut och jag och Jossan drog iväg en sväng till IKEA för o fördriva tiden lite... Jag storhandlade där.. en badrumsmatta för 9 SEK blev det :P

Vi åkte sen tillbaka till Marieberg för lite shopping. Jag köpte bokstäver jag ska sätta upp på väggen i sovrummet. Ohh så fint det kommer bli, jag ser fram emot när dom kommer upp! Sen blev det lite handling på Coop osv..
11.45 började vi jobba igen och trodde dagen skulle bli lika seg som alltid när man har stängning efter ett möte.
Men vi kom igång genast med lite pyssel och tidsfördriv.. Jossan började skriva lite CV och jag och Charlie hjälpte till..

Alla kunder som kom in idag var på ett bra humör. Det gjorde mig jätteglad! Jag träffade på världens sötaste gubbe som lätt skulle komma tillbaka till mig sa han för jag var så trevlig =) Han berättade att han hade bott i Portugal i 17 år, men hade kommit tillbaka till Sverige nu för han hade fått prostatacancer.. uuusch då tyckte jag synd om honom.. men han log glatt och visade att han hade fått håret tillbaka under kepsen, så det gick ingen nöd på honom =) Han tackade mig så mycket och sa att han snart skulle komma tillbaka :)
Vi väntade oss en annan kund idag som vi visste skulle vara ganska bitter.. Det visade sig att han hade ändrat lite uppfattning eller åsikt eller vad han nu ändrade sig på, så han var inte så bitter.. Han var riktigt trevlig han med och det uppskattade jag.

Många andra kunder tackade mig för tips och råd inför resan också, och det gjorde mig också glad. Förstår inte varför jag varit på sånt bra humör idag, med tanke på hur tidigt jag gick upp, men det var nog delvis Jossans och Charlies förtjänst.. dom gör mig riktigt glada och det är superkul o jobba med dom! Vi har alla tre den sämsta humorn och garvar åt minska småsak. Men det är nog det som gör en så nöjd med sitt jobb, även om själva jobbet inte är det roligaste.

Det kan nog delvis också bero på att jag ser fram emot helgen så mycket. Ålandskryssning väntar med kollegorna och det kommer nog bli suuuuperkul! Med betoning på super :P
God mat, god dryck, taxfree och glada skratt väntar! Hell yeah!

Haha, är hon inte söt? = Sötnöt!!

Dagen gick hyfsat fort och nu sitter jag hemma i min älskade soffa igen och njuter av ensamheten med en HP-film och en påse godis.... Just ja, det glömde jag berätta.. Jossan och jag hade världens onyttigaste dag idag. Chokladkakor och pepparkakor var typ det enda vi åt på hela dagen. Men det är okej... ibland :P
Forex har som sagt fått sin årliga leverans av pepparkakor, så vi badar i dom.. Vill ni ha en burk, så säg till, för vi kommer ha pepparkakor till april annars :P

Nu har jag fått berätta lite om min happy day.. imorgon blir det förhoppingsvis en lika bra happy day och efter det street-träning.. Sen är jag ledig fredag till måndag.. det är Happy Time!! Hihi.

Haha
HAHA, jag bjuder på mig själv när jag är ett Musse Pigg-pucko! Snyggast vinner!!

Nu ska jag glida vidare i soffan. TTFN <3

Happy time!

Happy time, Carrå fick respons på sin blogg! Kul kul tycker hon!
Kanske kan få mig o skriva mera, vem vet :) Har ju mina perioder :P

Nu har söndagen gått på jobbet också, och den gick faktiskt ovanligt fort för o va söndag och bara för o vara två pers i butiken. Eftermiddagen drog iväg när jag fick hjälpa Skrotnisse och hans fru (ja han såg ut så) med en räkning som prompt skulle vara inne ikväll kl 20. Det löste sig dock efter lite samtal till Ticket... :)

Sitter o väntar på att få låna ett TV-spel nu.. kanske inte blir idag, men snart iaf.. ska bli såå kul o få spela lite Nintendo 64 igen! Har dock inte gjort det på riktig konsol än, utan bara på datorn.. lär bli en annan känsla.. och bra tidsfördriv!
Måste få låna spelet innan 1 dec innan Mr J flyger till solen (jag är inte bitter btw, hihi)
Är taggad o klara längre än jag gjort på datorn :P Synd bara jag får panik när jag simmar Mario under vattnet, för jag själv är lite vattenskraj, hahah :P

Nej nu är jag riktigt taggad inför nästa helg. Ska bli sååå kul o festa järnet med kollegorna och inte behöva gå upp dagen efter.. det blir ju så på konferensen, så det blir oftast inte 100% då.. fy fan vad kul vi ska ha, Jossan! Och alla andra också förstås ;)

Näh, ska man göra sig lite mat kanske?? Sir yes sir!


Hell yeah!

Yeeees det var kul hos Jossan igår! Mycket trevlig tillställning där man fick träffa lite nytt folk och bara umgås :)
Slutet av kvällen blev ju inte som planerad, men det gör mig faktiskt ingenting.
Känns bra o veta sanningen iaf, även om man iiiiiiiinnerst inne kanske hade hoppats på något annat, hihi.
Men verkar som det kommer lösa sig iallafall.
Även om det är lite cp. Dubbla budskap hit och dit, konstiga kommentarer, underliga frågor, och tankar och funderingar om det förgångna osv osv..

Men det ska vi inte tänka på nu. Kvällen var som sagt jättetrevlig. Kom dock inte i säng på riktigt förrän mellan fyra och fem på morgonen.. sen var man ju ett lik när klockan ringde halv nio.. det var bara o släpa sig upp o börja med frukosten..
Som tur var hade jag fixat så Charlie kom o hämtade mig, så jag slapp köra själv, för det hade blivit bakiskörning 2008 och sånt sysslar jag inte med =) Var dyngtrött, seg och cp tills kl 13 ungefär då jag fick i mig två chicken wrap från mcd :)
Sen gick eftermiddagen rätt fort faktiskt (förmiddagen segade sig fram otroligt mkt) då Charlie och jag lekte Ordleken osv..

Och nu sitter jag hemma i mysbyxor och bara njuter av o vara hemma o dega.. surfar lite, kollar tv o snart ska jag väl stoppa i mig en macka eller ett paket nudlar.. det är äkta lördagsmat det, haha!
Blev ju iofs inte bättre av att höra att mamma o pappa skulle käka entrecote med potatis och vitlökssmör... sen är jag otroligt sugen på Subway just nu, men jag orkar inte ta mig utanför dörren. Bättre för min plånbok dock :)

Imorgon blir det jobb igen, dock med Janet den här gången.. Sen är jag ledig på måndag.. då måste jag ta tag i träningen.. ett gympass kanske? Vore skönt o få kämpa lite.. Har ju godisfrossa nu efter min och Annas diet, så måste ta tag i det där ordentligt, så man kan fortsätta frossa, haha.

Nej TV och macka vare!
Happy time!

Btw, skriv mer kommentarer! I'm curious! ;)

Bjuder på en cp bild ;P

Happy time!

Hell yeah. Happy time!
Det kommer va askul hos Jossan imorgon!
I hope.......... ;)