Måndag

Tråkmåndag! Långt till helgen och bara jobb fram tills dess. Kul kul...

Dagen började ju inte direkt bra. Fick ett sms som jag svarade på och bara sa sanningen.
Fick ett väldigt hånfullt svar tillbaka (så som jag tolka det) innan jag fick en annan förklaring.
Förstår inte. Äsch, skitsamma. Lika bra o avsluta det nu.

Jag kan säga det här med. Jag har fortfarande "förhållandeskräck". Så fort man börjar prata lite extra o kommer varandra närmare, så flyr jag. Jag tror inte det är allvarligt, jag har väl bara inte hittat rätt än. Men det kan bero på att jag inte letar heller. Jag pallar bara inte. Gillar mitt liv som det är just nu med underbara vänner man kan umgås med utan förpliktelser och liknande. Det är så jag mår bäst har jag märkt.
De flesta vet nog vart förhållandeskräcken kommer ifrån. Har säkert nämnt det några gånger. Jag tror dock inte jag kommer hamna där igen, då man lär sig av sina misstag. Men ändå.
Nej, jag trivs bra med o va singel, även fast hösten närmar sig och kvällarna blir mörkare o mörkare... Tror jag överlever faktiskt.

Jobba till åtta idag och sen bar det iväg till gymmet. Körde stenhårt på crosstrainern i en halvtimme. Jävlar vad svettig jag blev :P Men skönt var det efteråt iaf! Sen några magövningar och sen stretch. Man ska ju börja "lugnt" när man har gjort ett sånt långt uppehåll :P

Lite drygt o komma hem halv tio, duscha, tvätta håret, ställa sig o laga mat samtidigt som man ska försöka varva ner framför tv'n/datorn, men men.. Det gick ju idag med :)

I helgen är äntligen Anna ledig och då ska vi umgås deluxe. Var fan ett tag sen nu. Men det blir ju så när jobbtider o grejjer krockar. Kul att hon jobbar iaf ;D

Nu blire snart sängen!

XOXO
Carrå


Das Weekend.

Har varit ledig tre dagar den här helgen, det var skönt!

I fredags gick jag upp "tidigt" och tog tåget ner till GBG. Tänkte göra en liten oplanerad resa dit för o umgås lite o så. Det började bra med fika och shopping på stan. Sen spåra det lite, så efter mycket om och men bestämde AQ och jag att jag skulle åka hem redan på kvällen. Såhär i efterhand gjorde det ingenting, eftersom man blev ju mer och mer opepp, dels pga regnet och dels pga det som hände. Men vi hade ju kul iallafall :)
Blev dock varken Liseberg, utgång eller Emelie, men får helt enkelt åka ner en annan gång igen! Var ju inte så dyrt om man tog sista minuten.

Igår vaknade jag åtta på morgonen - lite halvbittert sådär, med tanke på att jag varken hade katter eller annat som väckte mig, men det var bara o gilla läget. Hade en del o göra på dagen, så det var lika bra.
Degade med frukost och sen gled jag iväg till Marieberg för att uträtta lite ärenden. Systemet, H&M, The Phone House (har min HTC nu igen, äntligen, och jag behövde inte betala en spänn för lagningen!), present till mamma som fyllde osv. Sen vidare till ICA för att hämta ut mitt paket från La Redoute som hade kommit + handla lite.

Sen drog jag direkt till Nora, för jag tänkte eftersom jag inte har något att göra, kan jag lika gärna gå på Noramarken. Sagt och gjort, jag mötte upp mamma o sen gick vi ett varv, men det var som jag misstänkte = bara skit! Man vill inte köpa något alls, för det är bara skitsaker. Dock köpte jag två nagellack för 30:- och marknadsgodis.. Men det är inte mycket o hänga i julgranen.

Efter det åkte jag hem o gjorde mig i ordning för kvällen. Det vankades vin hos Robert. Kvällen blev riktigt rolig faktiskt! Det är rätt skoj o bara vara ute med killar :P Robert, Molle, Adde, Ronny o jag ägde iaf dansgolvet, så mycket kan jag säga :P Och det var riktigt trevligt o se Linda där i vimlet! Spårad vad hon också :P

Söndagen idag har blivit seg, men det är ju som det ska vara. Film hos Robert, sen hem o dega lite o sen gick jag tillbaka o spela lite GH + blev bjuden på mat. Gött! Men nu har man tappat all energi och vill bara sova och det ska jag försöka göra rätt tidigt. Imorgon återgår man till vardagen och jobbet.








XOXO

Det blir aldrig som man tänkt sig...

...men inte klagar jag för det!

Vaknade halv nio av kattjäveln.. vid nio fick jag gå upp, för jag kunde inte somna om.
Låg o dega i soffan med några mackor när Jonas frågade om jag kunde skjutsa han till Canon Center.
Och tråkigt som jag hade, så ställde jag upp!

Det resulterade i en god lunch på Subway, häng på AMS + ett gympass!
Och det var faktiskt riktigt skönt! Värmde upp lite snabbare än vanligt på crosstrainern och blev inte ens trött, så powerwalkarna kanske inte har sölat ner mig under sommaren?
Jonas var lite sen upp, så han var tvungen o köra ifatt mig i kalorier vilket slutade med att han packa ihop helt och orka inte köra mer styrka sen! :D Hahaha. Jag lovade ju faktiskt o berätta det för allihopa ;)
Körde sen massa mage och rygg och förväntar mig bara en skön träningsvärk imorgon. Har inte fått det ändå, så får se.

Efter gymmet blev det hem o duscha o fixa innan sällskapet kom. Vi såg The Hangover (kändes som jag var den enda i hela världen som inte sett den), så nu blev det äntligen gjort! Och jävlar vad bra den var, haha. Kul o känna igen sig i Las Vegas också ;D

Nu är jag faktiskt ganska trött, så även om jag börjar sent imorgon, så ska jag nog sova snart.. Längtar efter min sköna säng :D

Men först lite Mindjolt Games, hoho.

//C

Sååå

Yees, ny vecka och min jobbhelg är över. Den gick faktiskt rätt fort.

I fredagskväll var jag bara hemma o mös med mig själv med grönsaksdipp och en bra film.
La mig så "tidigt" att jag var hur pigg som helst under lördagen och det var dubbelt så tråkigt då märkte jag.
Det var lite kunder, så vi hade inte så mycket o göra.. Kom fram till att det hade varit bättre om jag varit trött o bakis, eftersom det är skönare o sitta o glo in i dataskärmen hela dagen :P

Sagt och gjort, drog på förfest hos Mogge med AQ där det var roliga o trevliga människor. Sen blev det Strömpis och där träffa man ännu mer folk man kände, så det var jättekul! Stötte på T igen och det var ju otippat, men ganska najs det med :P

Söndagen var seg med kunder också och jag var piggare än jag trodde jag skulle vara efter fem timmars sömn, men den dagen gick rätt fort ändå. På kvällen blev det en powerwalk som ledde mig så långt bort i Örebro som det bara gick, haha. Hade iofs varit där en gång tidigare på efterfest, men hitta fan inte dit igen :P Men blev ju trevligt iaf. Tur jag fick skjuts hem, annars hade jag kommit hem sent :P

Idag har det också varit segt på jobbet.. reser inte folk längre? Kanske blir mer folk imorgon då lönen kommer. Yey!
Imorgon är jag ledig, så då blir det nog tvättning, rensning i garderoben och sen filmmys med trevligt sällskap.

Nej, nu kanske man ska dra till Robert o spela lite guitar hero.. måste ju öva mer, så man blir bättre :P

Btw, GÖTEBORG I HELGEN ;D ;D ;D

Puss!

Första veckan avklarad

Yey, nu har jag jobbat en vecka efter semestern. Och det har gått bra. Och fort!
Fan, det var ju helg nyss. Kan bero på att jag slutat sex alla dagar jag jobbat + varit ledig en dag.
Ska dock jobba helgen, men det gör inte så mycket. Det är ändå tråkigt väder och jag kan ju umgås med vänner på kvällarna för det :P

Har rört på mig bra i veckan också. Började med en powerwalk i måndags.. i tisdags sprang jag, men det var så tråkigt, jag gick tillbaka till powerwalk igen ons + tors.. Är hur skönt som helst o gå ut o gå jättefort på kvällarna med bra musik i lurarna! Snart drar nog dock gymmet igång igen, så fort A kommer tillbaka från utlandet och förhoppningsvis är frisk, så.. då blir det ett nytt gymkort :P

Nej, jag trodde jag hade något vettigare o skriva just nu, men tydligen så var det inte så.
Nu ska jag glo på en film o äta lite mer grönsaksstavar med cheddardipp.. mmmmmuuumms!

Cha chaaaaaa ;D

Sista dagarna på semestern

Då var det inte många dagar kvar till jobb igen.
I början av veckan var det ganska tråkigt o va hemma, och det är det iofs nu också, men det händer lite mer på helgen, så de här sista dagarna kommer säkert gå fort.

Igår var jag på stan o Marieberg med Anna och Petra. Det var trevligt bortsett från min onda tå som gjorde mer och mer ont under dagen, så tillslut haltade jag som en invalid. Fan vad dom garva åt mig :P
De försökte hitta najsiga outfits till resan. Det blir nog riktigt najs det där. Är bara liiiite avis att dom har åkt nu, haha.
Men jag klarar mig. Det är bara o tänka positivt! Jag sparar ju pengar och kalorier ;) Hahaha
De var så söta o snälla innan o tyckte synd om mig för jag inte kunde följa med.. aawww <3 Vilka fina vänner man har!

Från början var helgen död på happenings, men nu händer det lite mer. Ikväll blir det antingen förfest med tacos hos MN med JB och AQ och sen Harrys, eller så blir det en tripp till Nora för att äta örtlax med aioliyoghurt. Lät jävligt gott. Just nu kvittar det för mig, så vi får se vad kära AQ har bestämt sig för!
Imorgon blir det nån fest hos JJ iaf.. hoppas på skoj folk osv..! Sen är det bara att vila upp sig för jobb igen.
Jag får ju en mjukstart genom att bara jobba mån och tis innan jag är ledig på ons igen, så det är skönt. Sen jobbar jag iofs helgen, men det gör inte så mycket. Blir troligtvis utgång med Petra o Anna innan Petra åker hem till Oslo igen, gött!

Hittills idag har jag hunnit med o städa skåp o lådor.. det behövdes verkligen eftersom det var kaos överallt.
Nu ska jag göra någon god mat och sätta mig framför tv'n o dega ett tag. Sen får vi som sagt se vad planerna för kvällen blir.

Cha chaaa! ;D


Semester v2

Den här veckan har inte varit lika händelserik som förra. Lite tråkigt, lite skönt. Beror på hur man ser det.

Fre-sön låg vi hela dagarna vid alnängsbadet och bättrade på brännan. Fan vad skönt det var o bara vara där o inte anstränga sig något. Fick man tråkigt hade man en hund som roade en och blev man sugen på något, så gick man bara bort till duden i kiosken och köpte sig en glass eller en korv. Letade man efter något najs att titta på, så var det bara att gå upp till beackvolleyplanen och ställa sig. Haha nerå. Skönt har det som sagt varit!

Måndagen kom och det blev sämre väder. Dock har det inte regnat så mycket som jag trott och det är ju skönt.
Mamma dök upp efter jobbet och vi gick en sväng på stan. Sen blev det Pizza Hut. Fan vad gott det var :)
Var ganska nöjd för jag köpte inte så mycket. Köpte bara 6 böcker för den ringa summan av 100 svenska kronor. Var väl ett bra klipp! Eller många klipp?

Idag har det också blivit en soft dag, dock en trevlig en. Vaknade halv tolv av nån jävla anledning efter 10h sömn och fick lite panik, men den gick snabbt över när Petra ville ta en fika på stan. Jag åt frukost lite snabbt, tog en dusch o gled sen mot Java. Det blev en sallad där, för dom är ju sååå goooda! Vi satt där några timmar, gick sen några varv på stan och sen råkade jag shoppa också. Men det var också ett klipp - två strandklänningar/tubtoppar för 129:- totalt! Så det gjorde inte så mycket.

Tyckte lite synd om mig själv igår också, så jag beställde lite boxar från CDON. Det var ett tag sen nu och jag hade presentpengar kvar från födelsedagen. Dom kommer imorgon!

Det blev ingen resa till Cypern för mig, Fick inte ledigt, fuckfuck. Men men.. får åka dit nästa år istället. Jag var ju ändå tre veckor i USA för en månad sen, så jag ska fan inte klaga :) Får se fram emot Addes trevliga förslag så som kräftskiva och kryssning istället. Kan vara kul när tråkiga hösten närmar sig. Blö. Snart är det jul igen också, haha. Gött mos.

Nej, gå o sova kanske? Får se om man vaknar nån vettig tid då. Jadajada. TTFN! /Carrå

Nehe

Nehe, va lite seriös kanske.
Har inte direkt orkat/hunnit skriva på ett tag. Men så är det ju på sommaren.

Sen födelsedagen har jag mest jobbat och umgåtts med vänner. Har blivit några goda grillbufféer med nära och kära.
Det gillar vi!

I helgen var man på bröllop. Hade aldrig varit det förut, så det var en upplevelse. Typ. Skönt att det gick plus tillslut iallafall. Det är vi nöjda med!

Den här veckan har varit lugn hittills. I måndags blev det långpromenad deluxe + bio med lite folk. Sommaren med Göran såg vi och den var helt okej. Lite rolig då och då :)
Igår var jag i Nora hos mor och far hela dagen. Långpromenad med pappa, lunch, deg på altanen, besök hos mormor, handla, sen grillat på kvällen. Saatan vad gott det var! Rumpstek (hihi), smörslungad potatis och tzatsiki. Mmmmmm!

Idag är det ju en strålande dag. Har redan storstädat lägenheten sen jag vakna + tvättat tre tvättar. Effektiv deluxe!
Har fått två förfrågningar om bad också. Det låter ju onekligen lockande.
Ikväll blir det iallafall trevligt sällskap och god dryck med vänner! Tror vi blir minst 10 pers och ska hålla till på en utegård i solen. Yeeey.

Idag eller imorgon bokar vi förhoppningsvis Cypern också! YEEEEEY! Ska bli så skönt o komma utomlands igen!

Återkommer när jag vet mer. Tjobre!

SPÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅRAAAAAAAAA!

SPÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅRA!

Spååååååååååra hela natten lång!

Hahahahaha