Ahhh!

Förlåååt för jag inte laddat upp nå bilder! Nu tänkte jag faktiskt göra det men då funkar det inte!
Jävla blogg.se.. Bitter blir jag.. Lovar o försöka snart igen! ;-)

Idag har jag jobbat, sen shoppat loss på Vero Moda. Fem saker för 100 spänn! Dom har värsta utförsäljningen.. Det blev en sjal, två par byxor, fem ringar och ett par örhängen. Snacka om billigt!
Sen åkte jag till Stadium Outlet och tänkte leta efter träningsbyxor osv, men hitta inget jag ville ha sådär jättemkt.. Kanske blir en tur tillbaka dit snart.

Sen jag kom hem har jag bara packat lite mer, lagat mat, diskat och tagit mitt sista bad. Det här är första gången i mitt liv jag inte kommer ha badkar hemma. Blandade känslor.. Badar egentligen bara på vinterhalvåret och det är inte sådär jätteofta, men nu när jag vet att jag kommer bli av med det, så har jag badat fan 5 gånger på två veckor.. Det är rekord :P

Sista kvällen själv hemma nu! Imorgon kommer mor hit och sover över, för hon vill inte åka hit tidigt lördagmorgon.. Smart drag! Då kan hon hjälpa mig o städa det sista, så slipper jag göra det själv ;)

Kommer nog sakna den här lägenheten litegrann, men inte överdrivet mycket. Bara vardagsrummet.. ;) Det är ju min heliga plats för alla filmer, serier och tvspel jag uppehållt mig med de senaste 3½ åren. Men men.. tror det nya blir bättre! Dels för det är närmare stan och dels för min ekonomi mår bättre av att ha en billigare lägenhet. Borde fan flyttat för längesen, men men.. Nu är det såhär!

Nu ska jag nog dra ett avsnitt Californication till och sen söva på det så jag är pigg till jöbbet imörrn.

Ska btw försöka ta mig till YEAH!festivalen 15.30 på lördag också om mor tillåter. Jonas spelar med sitt band Chasing Decoys och jag vill sååå gärna se dom! Jobbade förra året dom uppträdde och missade det. Så jävla synd.

Heippa!



Det går bara att ladda upp bilder jag redan haft i bloggen och eftersom det är roligare med en bild i inlägget, så blev det den här. Haha, så jävla snygg. Fick det av Linda i present efter att hon varit på Hawaii. Snyggaste vinflaskan!

Exciting Örebro

Jahapp då var en jobbhelg slut.. Av två. Sen hoppas jag att jag slipper jobba nån mer jävla helg på Forex. Vore livets liv om jag bara har en kvar!

I fredags hamna jag hos Linda.. Vi snacka skit och käka marängsviss.. Och kolla BB.. Det var en soft kväll =)
Lördagen på jobbet gick rätt fort för systemet krascha IGEN så jag fick sitta i tele med IT aslänge.. Och krypa runt på golvet och pilla på sladdar.. Gött ;)

Direkt efter jobbet åkte jag hem o duscha, sen cykla jag till Lisa och hade en brud-förfest. Haha.. Dom samtalsämnena vi hade där kommer INTE utanför den lägenheten! Haha.. Fy satan vad brudar kan snacka och berätta hemliga intima saker ;) Sen dök det upp lite guys och sen blev det Strömpan. Jag var såå duktig, höll mig till tre öl och ett glas vin på förfesten och inget på krogen = Inte bakfull en söndag på jobbet = ASGÖTT.
Att jag var trött som en gnu behöver vi ju inte prata om..
Hade livets liv på krogen iaf.. Kände typ alla vilket var askul - speciellt när man kommer komma ihåg det också ;)

Söndagen var seg, men gick rätt fort ändå vilket var superskönt. På kvällen blev det häng med Martin som ville fördriva tiden tills han skulle åka till Afghanistan.. Ahh, ascreepy! Hade också varit nervös om jag var han :P

Idag blev det jobb och sen spela jag basket med Elin och efter det åkte vi till Subway för att göda oss lite.. Var fint som fan!

Toooodelooooooooooo


Saaaarriiiii

Sorry Snuffsis, men det händer inte så mkt här, haha. Eller jo, lite händer det allt, men det kan ju inte skrivas upp här och du fick reda på allt igår på Skype! :P

Sitter på jobbet nu och glor.. Inte så jätteupphetsande, men det är skönt o ha en öppning på en fredag man jobbar helg. Alltid någon ljusning :-) Ikväll blir det som sagt bio. Hoppas den är bra, jag har höga förväntningar!
Kan recensera den efteråt.. :P

Sen blir det jobb med Påsen - Inte så jättekul, men hellre han än nån extring som jag måste hjälpa hela tiden.. faktiskt. Och jag slipper ju tha boss iaf.

Hmm.. ehh.. jaa.. Vafan ska jag skriva nu då? Vi snacka ju nyss, haha. Men kan återkomma efter eller under helgen, så får vi se om jag har något smaskigt o berätta då!

/Snuskis-Snuffsis ;-)

Livet i Örebro

Jaha, en liten uppdatering om vad som hänt sen Ellen och Ronja åkt till Greklandet då! Uppdaterar enbart för deras skull ;)

I lördags blev det som sagt Strömpan och både jag, Anna och Jenny tappa minnet på förfesten redan!
LYCKAD KVÄLL! Naaaat, haha. Eller jo, den var fan klockren. Jag kämpade på med mina kilklackar hela kvällen och jag ramla inte en enda gång jämfört med fröken A som tog 25 min på sig hem från Strömpan till Drottninggatan 17, hahahaha.

I söndags låg vi o schtekte i Sveaparken med massa folk och efter en timme hade jag blåsor på magen så det var bara o klä på sig igen, haha! Sen blev det glass på stan och sen käk och öl på Satin på kvällen. En fin helg gick mot sitt slut =)

Måndag var jag ledig och då tog jag en långpromenad med mig själv, sen sola på balkongen ett tag, sen kom pappa och tapetserade klart. Fan vad skönt o ha det gjort! På kvällen gick jag en till promenix med Anna den här gången och mina hälar blev två stora blåsor = AJ!

Idag jobba jag och träffa the one and only PÅSEN och så fick jag veta hur många jävla fel Påsen och Say whaaat hade gjort i helgen, hahaha. Sjutton miljoner fel och så satte de på larmet som grädde på moset. Jag blir så trött =)

Hoppas ni har det superbra och inte saknar mig och Örebro för mycket, hihihi ;-)

Lots of love to you!