Monday

Idag har varit en bra dag.

Det började iofs med att jag knappt kunde öppna ögonen i morse, men det är ju ett mindre problem.
Timmarna på jobbet gick asfort idag.. konstigt att dom alltid gör det på måndagar! Inte för att jag klagar... :)

Sen blev det äntligen ett besök på gymmet.. Hade inte varit där på 2-3 veckor.. Och det var skönt! Men som vanligt på måndagar, så är det ju alltid sjukt mkt folk, så fick inte köra alla maskiner jag ville för dom var upptagna hela tiden.. Men lika bra o köra lugnt i början..

Efter passet mötte jag upp Jonas med min bil för att han skulle flytta. Det går nog ganska fort, tänkte jag.. men kom inte hem förrän halv tio! Och ändå körde vi bara två vändor med bilen + åt. Haha, det var tur jag inte tränade armarna på gymmet, för då hade jag inte orkat bära alla grejjer :P Dubbelt träningspass idag alltså!

Sen blev det en välförtjänt dusch och därefter ägde jag i poker! Totalvände gjorde jag. Det var gött o få vinna igen.. var ett tag sen sist.. :)

Nu ska jag glo på TV6 Play... :)

Puss


Helg

Mja vart ska man börja...

Helgen började hur bra som helst. Käk på en mysig restaurang och mysigt sällskap.

Sen blev det en trevlig tripp till IKEA, Marieberg, Bolaget och Net on Net med Jonas. Var najs att göra något i det gråa trista vädret.

Efter det var det hem o ta det lugnt tills man skulle göra sig i ordning för kvällen. Var jättetrött och inte ett dugg taggad, men ville inte sitta hemma hela lördagskvällen, så det blev till att festa istället!
Kom till Mogge där det blev mycket folk tillslut. Det var trevligt, men jag kände att jag inte riktigt var mig själv.. Är man otaggad kanske man borde stannat hemma.. Det tåls att tänka på till nästa gång! Jag ångrar dock att jag inte bestämde mig för något annat, men det är lätt att vara efterklok.
Sen att hela Örebro är ute just denna lönehelg är nästa problem.. Helt jävla sjukt vad folk det var överallt.. Så det blev inget krogen.. Bara Pitchers en kortis, Mcdonalds en kortis och sen hemgång. Ovärt.

Idag har det varit en jobbig söndag. Speciellt när man är så rastlös som jag.. Och känslorna har vällt upp som fan. Tårarna har runnit.. Inte helt utan anledning, men nästan. Jag har varit arg på mig själv. Så jävla känslosam och tankarna har flugit och farit hit och dit. Och jag har saknat. Det är det som är det jobbiga. Varför åkte jag inte? Hade varit värt det.

Just nu vill jag bara lägga mig, så den här äckliga dagen tar slut.



Det är jobbigt att inte veta.


På jobbet...

Nu har jag så fruktansvärt tråkigt på jobbet, så jag måste skriva av mig lite.

Igår blev det Ritz med Jenny och Adde. Det var riktigt kul! Tror jag... Har INGA minnen alls därifrån :O
Fan vad sämst man är, haha. Och idag är man hesare igen.. hmm.. kanske inte var så smart o gå ut :P
Det var supertrevligt o sitta o snacka skit med Jenny innan.. sjukt skön tjej det där!

Dagen hittills har väl varit sådär med tanke på hur sliten jag är. Men det går ju an på det här stället.
Har knappt tagit några kunder alls.. Gick o köpte en hamburgare förut, men den var inge god. Har köpt en chokladkaka också, men den är inte heller god just nu. Har bara lust o åka hem o lägga mig i soffan glo film.. Men det får bli ikväll!

Nä, det var inge kul o blogga heller. Blö.

Ser fram emot morgondagen.

Puss.

Liten ljusning

Nu ser jag en liten ljusning i mitt TV-problem.
Pappa var här och pillade lite och fixade så jag iaf har två kanaler nu, haha.
Jag måste ringa en tekniker som kommer och kollar om jag kan få in Boxer eller inte och får jag inte in det, så får dom avsluta abonnemanget även fast bindningstiden inte gått ut. Och det är ju bra! Det är det jag går och hoppas på nu, så jag kan skaffa Telia via fibern. Det vore asnajs!

Fan vad längesen det var jag blogga förresten.. Har visst haft lite o göra.. Men nu mår jag bättre iaf, även om jag fortfarande hostar som en gnu lite då och då. Var utan röst i 3½ dagar, så det var lite drygt, men det börjar ordna upp sig nu.

En snabb uppdatering sen sist:

Fredag: Idol i Jens lägenhet med Hanna. Mycket trevligt o roligt, även fast jag inte kunde prata. När man får kommentaren: "Fan vad fulla ni är" när man inte ens har druckit, DÅ har man roligt :D

Lördag: Tog det lugnt hela dagen.. försökte få tillbaka rösten med glass och varm oboy.. Det gick ibland. Fick ungefär 20 samtal och och 40 sms från en full jävel, så den dagen flöt på bra, haha ;) På kvällen parkerade jag mig i Jens lägenhet igen och umgicks o glodde Robinson med den lilla röst jag hade. Sen blev det en sväng till Lilla Örebro för att hämta upp den fulla jäveln ;P

Söndag: Spenderade stor del av dagen i sängen, sen blev det lite dator och dusch o liknande saker innan jag bestämde mig för att åka till Norrland. SÅ värt det.

Måndag: Jobb till 20.

Tisdag: Jobb till 20, sen besök av föräldrarna.


Resten av veckan innehåller jobb, troligtvis utgång imorgon, restaurangbesök på fredag, fest på lördag och förhoppningsvis lite mer!

Nu ska jag läsa lite bloggar o sen sova. Natti!

Krasslig

Nä, idag har jag inte mått bra.

Sov från och till hela natten. Mest pga kattjäveln som nu är tillbaka. Vafan är problemet?
Halv sex när glidarn skulle åka mådde jag bra, men hade lite ont i huvudet.
När jag sen vakna vid tio så hade jag halsont o var lite seg.

Nu 9 timmar senare är det värre. Ont i hela kroppen, mer ont i halsen, seg, trött, svider i ögonen. Sen hostar jag som fan också.
Och jag som säger att jag aldrig blir sjuk? Haha, där fick jag, haha. Närå, men med mitt immunförsvar är jag säkert bättre imorgon och jag kommer tamefan ta mig iväg till jobbet iallafall. Palla sitta hemma när man inte har TV.

Ja ingen TV var det ja.. Nu har fibernätet installerats i byggnaden. Perfekt tänkte jag. Nä, det visade sig att det var 15 ANALOGA kanaler man fick som ingick i hyran. Vem fan kör analogt 2009? Ingen jag känner iaf.
Men det är inte det som är problemet, utan det är att fibernätet har slagit ut signalerna till min box från Boxer, så nu har jag ingen TV överhuvudtaget. Bra där!

Så ringer man till Boxer och de säger att jag måste införskaffa en bordsantenn, så kanske det fungerar efter det. Kanske. Sen ringer jag till PG Jönsson och frågar, då säger han att jag ska höra av mig till Telia. Visst, ska ringa dom imorgon och höra, men vafan ofta det är deras fel. BAH. Blir så trött. Säger Telia att hyresvärden ska hjälpa mig, så är det krig. Jag som är sämst på att klaga, argumentera o så har en backup in case of! Då får han ringa o klaga åt mig.

Nåja, nu ska jag äta glass och kolla på vänner o sen lägga mig tidigt. Kan jag behöva, så jag mår bättre imorgon.

/Carrå



"It's really good to hear your voice
Sayin' my name
It sounds so sweet
Comin' from the lips of an angel
Hearin' those words
It makes me weak"

And it does.


Storstaden.

Då har man varit i storstaden. Har varit sjukt trött hela dagen, men det gick fort och helt plötsligt satt vi på tåget hem igen.

Tur det var bensträckare och att man fick något att äta hela tiden för annars hade jag somnat :P
Utbildningen var bra, men tror inte jag kommer bli en bättre säljare för det. Hatar såna ju :P

Idag ska jag lägga mig tidigt, så morgondagen kommer fortare.

Orkar inte skriva mer nu.. Cha cha ;D

Smileyface.

Sitter här med ett fånigt flin på läpparna.
Och kan inte sluta le.
Men det var ju inget nytt ;P

Helgen har varit rolig, tråkig, dryg, stillastående, motsatsen till stillastående (ivägflygandes? :P), ovanlig och helt underbar.

Fredag - Jobb till 18. Dammsugning. Diskning. Mackätning. Idoltittande. Sovdags.

Lördag - Jobb till 18. Hemmagjord pizzaätande med Mariah. Bowling med jobbet (jag vann!). MYS.

Söndag - Jobb till 18. Bada. Tvätta håret. Laga mat. Kolla på TV. Lägga sig tidigt.

Imorgon är det ny vecka igen och då blir det:

Måndag - Vakna 05.15. Tåg till Sthlm 06.21. Vara på säljutbildning 08.30-17.30. Tåg från Sthlm 18.07.

Tisdag - LEDIG! Stenskottslagning och kattupphämtning i Nora. MYS.

Onsdag - Jobb till 20.

Torsdag - Jobb till 18. Gymmet.

Fredag - Jobb till 18.

Lördag och söndag - Oklart? Ledig iaf!

That's my week.


Nu ska jag försöka dega ner mig i soffan på något sätt, så jag blir trött, för sover jag inte tillräckligt i natt tror jag inte att jag orkar med utbildningen imorgon. Men jag har hört att sömn är för mesar? ;)


PUSS OSV// Carrååå


Fredag den 13e

Såå sitter jag här i min soffa igen. OCH FRYSER! Nu börjar den där hemska tiden där man fryser varenda kväll hemma för det är så kallt i lägenheten. Elementen värmer inte ett dugg, så snart får jag höra av mig till PGJ om det inte blir en ändring inom kort. Termometern visar 18 grader inomhus, men det är iofs vid fönstret där det drar lite. I våras och somras installera dom asmycket ventilationstrummor här av någon anledning. Visst, det är inte dynghett på sommaren och det är ju skönt, men det måste ju gå att justera?


Den här veckan har faktiskt gått fort. Har ju iofs bara jobbat ons, tors o fre hittills, men ändå. Lördag och söndag väntar och på måndag är det Stockholm igen. Känns inte så tungt faktiskt...

Sitter o kollar på idol nu och ryser hela tiden. Men jag tror det är pga hur kallt det är här inne och inte hur dom sjunger :P Bra tidsfördriv iaf tills man ska sova.

Måste passa på att tacka mina kära arbetskamrater för dagen idag. Det är sjukt hur roligt man kan ha på jobbet egentligen! So thank you darlings! Me like you :)

Nej, har fan inget mer vettigt o skriva.

Hejdå.

Mysig dag i Sthlm

Ja, det blev ju Stockholm igår som sagt.

Linda och jag tog bussen vid tolv. När vi var framme vid cityterminalen gick vi mot gamla stan på en gång.
Sååå mysigt o gå runt där o titta på allt! Dock hade det varit mysigare om det var snö överallt och massa julbelysning.. men man kan ju inte få allt här i världen.. ;)

Efter vi strosat runt där ett tag tog vi tunnelbanan till skanstull, för vi skulle käka lunch/middag på Koh Phangan.
Linda hade ätit där förut, men inte jag. Men det var den mysigaste restaurang jag varit på! Jag blev helt såld :)
Förstår varför folk kommer tillbaka dit.. :P Vi satt där i några timmar o bara myste, åt och pratade. Vi till och med slog på stort och tog en efterrätt.. Banana Split slår aldrig fel ;D

Den som inte vet vad jag pratar om och är nyfiken på restaurangen kan gå in på
http://kohpangan.se och kolla på de underbara bilder som finns där! Mysfaktorn är HÖG!

När vi tillslut gick därifrån så hamna vi vid Skrapan och Linda shoppade en jacka. Sen blev det en kort promenix till Globen där det närmade sig konsert! Vi hade platser på C-läktaren vilket kanske inte var det ultimata med tanke på att det är längst uppe i taket i Globen.. Men det var helt okej ändå. Ljudet är det ju onekligen inget fel på ;P

Förbandet hette Evermore och jag fastnade faktiskt direkt för dom. Dock var det inte mycket man hitta av deras låtar på Spotify och det var inga nya låtar heller för den delen, men det spelar ju ingen roll :)

Sen drog Pink äntligen igång och jäklar vilket drag det var! Fun house heter ju turnén och det kan jag hålla med om att det var! Rutschkanor, clowner stora som hus, kuddkrig osv osv = GRYMT! Hennes outfits ska vi dock inte prata om, haha, men det är ju hennes stil så ;)

Efter konserten mötte vi upp Ella och Emma för bilfärd hem. Jag fick ta över ratten och eftersom jag bara ville hem, för jag var trött, så blev det gasen i botten och 1½ timme senare var vi hemma!

Åtta timmars sömn senare klev jag upp för att bege mig till jobbet för första gången på fyra dagar. Det var väl ingen höjdare kanske, men dagen slutade bra då jag och Virran dog av skratt åt världens fulaste ord: BÖS.

Nej, nu har jag tråkigt, så nu är det dags för sängen igen. Tre dagars jobb till och sen blir det Stockholm igen, dock på säljutbildning den här gången.

Imorgon ska jag ringa Hallors Glas och se om dom kan fixa mitt stenskott.

CHA CHAA ;D

Veckan.

Måndag:
Ledig.
Tvättat tre maskiner.
Gymmat över en timme.
Hem och beställa tågbiljett till Sthlm nästa vecka.
Duscha.
Mammabesök.
Sällskapsshopping på stan.
Hem och städa och rensa garderoben.
Laga matlådor.
Äta mat.
Dega framför TV'n.


Tisdag:
Ledig.
Buss till Sthlm.
Lunch på Koh Phangan.
Globenbesök.
Pinkkonsert.
Bil hem från Sthlm.


Onsdag:
Jobb
Gym?


Torsdag:
Jobb


Fredag:
Jobb


Lördag:
Jobb
Mys?


Söndag:
Jobb


Kul vecka va? ;)
Får hoppas på det bästa...

Förfest a la Carrå

När jag gick från jobbet i fredagskväll var jag inställd på att gå tillbaka till jobbet på måndag morgon. Men sen kom jag på att jag hade fyra dagars ledigt framför mig och blev genast gladare!
Det blev en liten miss i schemat, men jag klagar inte :D

I fredags blev det idoltittande, kebab och kladdkaksätande och monopolspelande. Det var trevligt :)

I lördags fick jag träffa min älskade Jossan! Vi möttes upp på stan och strosa runt o kolla på bebiskläder. Oh, så roligt det var! Haha. Älskar såna där små tygstycken :P Det blev en god lunch på Java och sen begav vi oss ut mot Marieberg, dels för att hon hade lagt undan ett bebisplagg och dels för att träffa Charlie! Hon blev jätteglad att se Jossan och magen, så det var ett bra drag ;)

Jag kan inte förstå att min lilla Jossan har blivit så tjock, hihi. Men jag önskar henne och Hannes all lycka i framtiden! (Oj vad vuxen jag lät nu ;))

Sen åkte jag hem och tog det lugnt innan festen. Det var party på g i min lya och party blev det!
Det var endast två "klumpar" med folk som kom, men ändå var vi bortemot 15 pers härinne! Var många jag inte kände igen, men kom bra överens med. Alltid trevligt att träffa nya människor :)

Kvällen flöt på och min kamera gick varm, vilket jag är glad för idag, haha. Dock hittade jag lite skumma bilder på den, men det kanske jag får en förklaring på i framtiden :P Jag hade jättekul iallafall! Sen när alla skulle dra, så blev det inte så många som drog till krogen. Jag var en av dom som stanna hemma faktiskt. Och det är jag glad för idag. Mycket glad för :) Myyys.
Tack för en trevlig kväll allihopa!

Idag har det blivit mycket soffsittande. Jag försöker njuta av att vara ledig, och det går lite bra, även om jag har sjukt tråkigt imellanåt :P Får hoppas på ett bra besked på sms snart.

/Carrå



Bjuder på lite bilder. Dom är lite suddiga, men det är ju inte jag som har tagit dom ;)







Nu är det bara den upphetsande städningen kvar! :)


M to da ys och... Ritz! ;D

Nu ligger jag hemma i soffan och är ganska död. Men det gör inget. Fullkomligt värt det!

Gårdagen bjöd på jobb till fem, sen drog jag till norrland och bjöds på raclette. Gott var det!
Plus trevligt och roligt :) Sen blev det filmtittande och mys. Och sen sova. För att sen vakna fyra timmar senare för att man var tvungen o dra igen :( Suxx. Hate it.

Som tur var, var man pigg den entimmes långa resan hem tack vare en superbra nybränd skiva :P
Dock när jag landade på Marieberg, så kom tröttheten och pga att man sitter still + äter + lyssnar + diskuterar så blir man ju inte piggare direkt. Men återigen.. det gör inget :D

Ska vila 40 min till innan jag drar iväg till jobbet igen och "jobbar" till åtta.
Sen blir det hem o duscha och fixa inför torsdagen. Då blir det jobb till åtta igen, men sen är det galleriafest på Ritz och jävlar vad kul det ska bli :D

Blev övertalad av Anna att åka hem o ställa bilen, så man kan ta sig några glas vin. Men först gäller det att lägga sig tidigt ikväll och sova ikapp. Men det tror jag inte att jag har några problem med. Om jag inte blir överpigg som jag brukar lyckas med på kvällarna, lagom vid läggdags.

Nä, vila var det. Och se fram emot slutet av veckan/början på nästa? Can't wait...

Miss you

//Carrå


Ri... Nä, Pitchers! :)

Kors i taket. Första gången Carrå inte var på Ritz på en lördag! Tänkte att jag måste bryta trenden någon gång :P

Helgen har varit superbra. Haft o göra hela tiden, så den har gått lite för fort, men men.. Det är ju kul o jobba fem dagar också! Nooooot.

På lördagen började jag med o tvätta och sen storstäda lägenheten. Blev ganska bra faktiskt! ;)
Sen blev det Nora o hälsa på föräldrarna lite + lämna katterna och sen begav jag mig till Linde för o hämta upp H och D! Bärs öppnades direkt i bilen och färden till Örebro gick fort. Det blev dusch, ombyte och uppfräschning, sen korkades vinet upp också. Sen slog det på ganska fort, haha.

Anna joinade oss och vi gick vidare till Robert där man möttes av två pumpahuvuden :P Treman spelades, GH spelades och öl dracks. Sen tänkte vi gå till Ritz, men fick faktiskt inte komma in :P Men det gjorde inget.. Pitchers funkade jättebra för en gångs skull också! Vi hade trevligt :)

Söndagen spenderades till stor del i sängen. Fan vad gött det är o slöa bort en hel dag där :P Det blev pizzaätande och musiklyssnande. Och mys. Me like. Sen kom vi fram till att det inte går ett bra tv-program på söndagseftermiddagar. Värt.. Är det inte då det borde gå bra program eftersom det är då man är hemma?

Avslutade iaf min söndag på Ekersgatan med en godisskål och trevligt sällskap framför Vem kan slå Filip & Fredrik + Doobidoo, haha.

Nu ska jag sova bort min nackspärr och huvudvärk. Och se fram emot kommande dagar.

Ha det!