Mellemester

Alltså jag gör inte så jävla mycket på min semester, men det är faktiskt ganska gött ändå. Jag trodde jag skulle vara rastlös o jävlig, men det har jag inte varit hittills. Av någon konstig anledning händer det saker hela tiden och jag är på på det mesta =)

Dock är jag trött o jävlig o hemma ikväll. Alla banga på Veronica Maggio. Både bra och dåligt.
Nåväl, vad är en bal på slottet... =)

Var iaf i Karlstad mån-tis och när jag kom hem halv nio på tisdagkvällen så var det bara o duscha o svira om för utgång med Anna och Petra. Och det var askul som tur var. Lite random o vara tillbaka på Satin bara, men det funka ändå. Med lite rosévin så funkar allt :D

Häjjdå!

Kolmården

Haha jaha, då har man varit på Kolmården. Det var ju skoj! Fast hade nog varit ännu roligare om jag inte var så jävla sliten o bakfull. Men det funkade det med :P

Igår blev det grillning hos Jens med Adde, Adde o Nicke, några öl, några Sambucha och sen Pitchers. Var trevligt o sitta där med mitt lilla grabbgäng =)

Kolmården iaf.. Det är helt sjukt vad konstiga djur det finns.. som man aldrig hörttalas om. Och som jag definitivt inte kommer ihåg namnet på nu :P Min favorit blev iaf den äckliga noshörningen. Så jävla ful, hah.

Orka skriver mer.
Bye :P

20 juli 2010

Så var denna tisdag snart slut. Den blev händelserikare än vad jag hade tänkt, men som sagt - jag klagar inte.

Började dagen med att vakna till väckarklockan, vilket var ett rent helvete, eftersom jag vaknat av mig själv de senaste 10 dagarna. Men men.. det var bara att trycka i sig frukost o göra sig i ordning, för mamma skulle komma halv tio. Sen bar det iväg till Marieberg o det var väl som vanligt. Tråkigt o jag hitta inga kläder :P

Halv ett åkte vi till Karlsgatan på födelsedagskalas för min moster. Följde med i brist på annat o det ångrar jag definitivt inte nu! Potatis, gott kött med god kryddfyllning inlindad i bacon, supergod brunsås o bea till varmrätt, sen glass med jordgubbar o tillsist tårta till kaffet. Gött mos!

Efter kalaset åkte jag hem o hämta bilen o sen gled vidare till Elin där hon, Sandra o Kristina chillade. Sen kom E's päron som skulle hjälpa till med barbord, gardiner, säng o andra nödvändigheter, så det blev till att hjälpa till med allt sånt skit. Så jävla gött o ha föräldrar till sånt när man flyttar, haha.

Soft dag iaf.
Får se vad som händer imorgon.

Later!


Födelsedagsfest and so on..

Då var första semesterveckan avklarad. Den har varit bra. Inte så händelserik, men det gör kanske inget.

Var i Nora de första dagarna.. Dels för att få sällskap, dels för att snylta lite mat, dels för att kunna sola i trädgården osv osv... Det var ganska skönt!

Men har varit i Örebro sen onsdags. Då blev det stan med mamma, sen Strömpis och Björn Rosenström med Jonas och Jenny. Var askul! Dock var det inte lika kul dagen efter, för fy fan vad dåligt jag mådde... Tur det gick över efter ett tag. Då blev det Alnängsbadet och Marieberg med Jonas. Sen filmkväll med Jonas o Elin. Gött mos.

Fredagen var min födelsedag o då var jag i Nora igen o firade den med familjen. Var ganska händelselös dag faktiskt :P På kvällen färga Elin mitt hår o vi kolla på Gilmore Girls :P

På lördagen blev det förberedelser för födelsedagsfesten jag skulle ha på kvällen. Hade inga direkt förväntningar, för visste inte så många som kunde komma, men tillslut var det fullt hus o jag klagade inte =) Hade superkul! (Det jag kommer ihåg :P) Timmarna på Strömpis är det svart, men men.. som vanligt då.

Blev inte bakis på söndagen som tur var. Soffhäng, mat och tv stod på schemat.

Idag har jag varit i Nora igen för att hämta lillskitarna, sen gick jag en skön promenix med Linda. Nice!

Imorgon blir det Marieberg och kalas för moster.

Heiiiippa!


24 år.

Jaha, då var man 24 då. Inte direkt någon skillnad mot 23, men ändå. Ett steg närmare 25 som är en lite vettigare ålder, right? :P

Aja, grattis till mig iaf! Imorgon blir det fetingfest! :D

Pössssssss

En dag kvar!

Sådärja, en ynka dag kvar till semester! DET GILLAR VI!

Fast vafan ska jag hitta på? Jaja, det ordnar sig. Lite skönt o inte ha en planerad semester iaf, eftersom jag var i USA tre av fyra veckor förra sommaren. Men många dagsutflykter, nån roadtrip och sol o bad är inplanerat iaf!

Nu ska jag blåsa o platta håret o hoppas på att det blir sovdags snart, så det blir imorgon, så jag får sluta, så jag får semester snart :D

Hejrå!

Varning: Ett nördinlägg

Wohoooo, me happy today!
Fick precis PLATINA i Tomb Raider!!! Wohooo! Helt själv också!

Jag tror ingen som läser min blogg förstår vad jag snackar om, men det är stort, nördigt och otroligt kul!

Haha.

Back to reality.

Jobb till 20 idag, jobb till 20 imorgon, jobb till 18 på fredag - sen SEMESTER!!!! GE MIG!

Oj vilket hetsigt inlägg.

Nu ska jag kanske dra till Jens o va social. Om jag orkar. Hejhej.

Helgen osv

Det har varit en ganska bra helg ändå, även fast jag jobbade.
Haft saker för mig varenda kväll, vilket gör att man orkar med lite mer och mår lite bättre!

I fredags jobba jag till 20, sen blev det en långpromenad på 2h med Gabrielle. Var supertrevligt o gå med henne o snacka massa skit!

I lördags jobba jag till 18 (och var inte alls bitter för det var 30 grader varmt ute, suck) o sen blev det en sväng till Jonna på förfest o därefter Pitchers där det blev lite för mycket kanske, haha.

I söndags jobba jag bakfull till 18 o sen blev det en umgänge med Linda på stan. Vi satt o snackade massa skit och massa viktigt och det var skönt!

Idag jobba jag till 18 o sen blev det en promenad upp på stan med Mariah för en fika! Var jättenice o träffa henne igen o snacka massa skit (det blir mycket skitsnack nu för tiden ;)) o sen promenera vi runt stadsparken o Wadköping och bara hade det trevligt.

Imorgon är jag ledig och vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Det visar sig helt enkelt! Bitter att det ska va sämre väder imorgon, för jag är fan blekast på denna jord. Blä. Tre jobbdagar till, sen SEMESTER! :D :D

Heeeeeeeejdå!


Hoho

Jag kör ett inlägg idag igen.

Det har varit en bra dag.
Jag åkte upp på stan med Elin, för jag skulle till tandläkaren.
När jag skulle betala fick jag en chock - 15kr kostade det. Whaat liksom?
Hade tydligen checkar eller vad det var..

Aja, sen gick vi till Gina för jag ville kolla om de hade några snygga klänningar.
Kom ut med två klänningar - Helt gratis kan man säga, för jag betala med återbäringskortet från LF som de så snällt gav mig. Sen köpte jag iofs ett linne också, men det gick jag betala själv :P Och ett par skor som jag längtat efter så länge!

Sen igår så messa mamma om att det var billig kattsand och kattmat på Arken Zoo. Jag åkte dit innan jobbet - kom ut med 6kg kattsand och 900g kattmat - för endast 38kr. Är jag spararnas sparare eller?! Kittlar dödsskönt i kistan när man är så fattig som jag är... eller? ;)

Det har blivit en välbehövlig städning idag också, så nu känner jag att jag är värd lite mat och godis.

Hejjpa!

Fortfarande...

...chockad över att jag har läsare fast jag inte skriver :P

Kommer nog inte bli många inlägg under sommaren.. Men får köra sammanfattningar deluxe.

Midsommar var GULD! Jag, Anna, Olle och Adde hälsade på Emelie i Göteborg och det blev en skitbra helg med bara massa trevligheter! Det blev krogen, restaurangbesök, solning vid havet, massa vindrickande, kortspel och ett underbart besök på Liseberg. Det var tråkigt o komma hem igen med andra ord.

Sen har man jobbat massa tråkiga dagar och sen blir det jobb i helgen igen, men sen fredagen efter det har jag SEMESTER! Ja tack :D Kommer bli asbra tror jag, dock har jag bara massa småplaner än så länge, men det blir nog bra.

Sen är det en annan person som fått mig på andra tankar.. Hmm.. Jaja, tiden får utvisa vad som händer. Jag är nyfiken.

Hejdå.