Mina små Hjärtan

Det är lite pinsamt, men ju mer jag lyssnar på Addis Black Widows bidrag till Melodifestivalen ju mer gillar jag det. Och hatar det samtidigt. Dom är fula, sjunger falskt och ändå gillar jag det. Hur går det ihop?
Men påker har jag blivit kung på iaf.. äger både live och på nätpåker :P ligger massa hundra plus, men väntar fortfarande på den där riktiga storvinsten.. har ju bara vunnit 1600:- än så länge.. haha och det var första gången jag spelade över huvudtaget, så iofs är jag skitnöjd =) men vill ju bli rik eller något (A)

Men vissa bidrag förstår man inte hur dom hade kommit med.. men det ska väl inte jag uttrycka mig om.. haha.. har ju min egna smak. Men en ko-lugn ballad faller mig faktiskt inte i smaken.. det är inte schlager för fem öre... den ska vara poppig och flashig och showig! hehe...

Ledig imorgon, skönt som fan. Ska softa i Nora, ta med missarna till mor och farföräldrar och fixa..
Sen match på kvällen som vi SKA vinna, annars blir jag ledsen och sen kanske en ferre på lördag? Måste ta reda på det mera. Annars en go hemmakväll med Melodifestivalen.

Låter bra det. Skulle egentligen vara kattvakter i Hammarby, för "svärföräldrarna" är i Marocko.. men vi slipper! Nu längtar jag bara tills dom kommer hem, så jag får min parfym jag har beställt =)

Imorgon kommer lönen också.. den saftigaste jag fått hittills faktiskt! Jag är nöjd =) Jag har slitit för den lönen. 156 timmar i januari kommer jag väl aldrig upp i igen... jo i sommar iofs.. får se fram emot det =)

Här kommer en söt bild till på mina små sötnosar..Dom ligger i ett gulligt hjärta och jag har inte gjort ngt åt det.. dom bara låg så, så man var ju tvungen o ta en bild liksom!

Kommentera mera! ;) /Over and out Carrå


Mina små Hjärtan

SÖT!

...och ifk nora har vunnit mot kumla hf för första gången, yey!
sug på den ni ;)
jag är riktigt nöjd, även fast dom inte hade bästa laget... det behöver ju ingen få reda på :P
men vi var bra ändå, men hela jag var spagetti hela första halvlek då jag legat i soffan och kollat på sport i tre dagar. men det är fint det med :D

det är riktigt mysigt att vara hemma om dagarna när det bara är sport hela tiden... förra året var jag hemma när det var os i turin och jag var ju inte ledsen för det =) imorgon är jag ledig och då har jag tänkt kolla på slalom, men vi får se om det bär iväg till Degerfors för en träningsmatch.. jag är peppad om alla andra är det.

nu har jag iallafall pusslat ihop en skohylla som vi äntligen har införskaffat. blev lite jobbigt o ha skorna på golvet och det är mycket finare nu!
och som sagt en tv är inhandlad också.. har inte mycket pengar kvar snart :S.... jooooooo det har jag ;)
men det är riktigt läcker bild och allt är så skojigt o titta på nu, så nu sitter man där nästan mer än vanligt :P

lärde upp "a new guy" på banken idag.. han lärde sig fatta riktigt fort faktiskt.. nästan fortare än mig.. chockerande.. då jag var riktigt snabblärd ;) men trevlig var han! det är huvudsaken om man ska jobba med honom i framtiden...
och pappa berättade att det var kris på banken i Nora och dom ville ha tillbaka mig.. kanske.. iofs bättre o jobba i örebro så man slipper pendla, men får jag inte jobb i Örebro, så finns det ju options liksom!

fan har börjat komma ihåg vissa ord på engelska bara.. om jag ska säga det på svenska, så kommer jag inte på vad det heter... nu kom jag tex på att man kan skriva alternativ istället för options.. inte tidigare.
oh well... det är väl bra att jag kan engelska ;)

mys framför tv'n?
över och ut /carrå

PS. Har jag inte söt kisse eller vad?! Han gäspade precis när jag tog kortet =)

SÖT!