ARG!

Åh, vad arg jag är. Varför ska kattjäveln väcka mig enda dagen den här veckan som jag är ledig?!
Kunde jag inte fått sova ut bara idag?! Vafan är problemet?

Usch vad irriterad man kan bli på småsaker. Speciellt när andra saker gnager i bakhuvudet.
Han lyssnar ju inte direkt när jag säger åt honom o hålla käften heller.

Sen hade det ju varit trevligt med ett SMS eller vad som helst, men det fick man inte heller.

Tack för det. Känns bra.


Tänkte försökte klara den här dagen så bra som möjligt och gick in med en bra inställning, men det sket sig. Totalt. Ska det vara så jävla svårt?

Nä, nu är den här dagen åt helvete.

Hell yeah

Yesbox, ny vecka igen. Här går det undan må jag säga!
Tiden går fort och det har väl med att göra hur trevligt och roligt man har på helgerna jämt.

En kort uppdatering innan sängdags kommer här iaf.

I fredags jobba jag till åtta, tog sen mitt pick och pack och åkte norrut. Där blev det hockey och fredagsmys.
Det gillar vi. Jag fick i uppdrag att välja film och valde en som verkade bra. Triangle hette den.
När vi (jag, H med tillhörande bror och flickvän) hade sett klart den var vi typ arga. Förbannade över hur dålig filmen var + vilket jävla slut den hade! Så vill ni se en film som man inte blir klok på - välj Triangle!

Det var tänkt att spendera halva lördagen i sängen, men efter ett samtal från en morgonpigg Jonas, så hade vi inget val än att gå upp, sätta på sig varma kläder, åka iväg o brumma skoter! Men jag klagar inte ;D
Gillersklack var vår destination då Klotjohans spelade i värmestugan. Det blev bra "drag" med barnsånger och "goa bitar" ;P
Det blev en hel del bus i backen också där det brottades i snön, åktes i gummihjulet med mera..
Sen var det dags för korvgrillning där 38 korvar gick åt på mindre än en halvtimme och framåt eftermiddagen gled vi hem där vi hamna i koma efter en dag i snöstormen.

Efter lite pokerspelande och OS-tittande bestämde vi oss för att åka till Ställdalen och bada badtunna. Det var riktigt varmt och skönt, dock ingen höjdare o springa in barfota i den kalla snön.. Men mysigt o sitta därute o bara snacka skit med familjen Erlandsson. Jag klagar inte. Inte där heller ;P Mys..
Sen blev det en snabbvisit på Två kockar där det var fullt ös igen. Hur kan man ha tråkigt i Kopparberg?! ;)

På söndagen blev det lite mys i sängen innan det var dags att bege sig två trappor ner för att gå på kalas. Då vi inte ätit frukost, proppa man i sig en hel del vilket resulterade i en proppmätt Carrå. Nötkaka, morotskaka, bullar hit o dit o sen tårta. Ujejuj...

Sen var det dags för skoteråkning igen - denna gång till husbåten. Har inte en aning om vart vi var, men det är skitsamma. Under tiden vi grilla korv (jävel vad korv jag har ätit de här senaste helgerna) började vi frysa rätt rejält.. Vi förstod inte riktigt varför eftersom det "bara" var 14 minus när vi åkte.. Men sen när vi kom tillbaka till bilen visade det sig att det blivit 22 minus efter solen gått ner. Inte konstigt att vi frös?! ;D

Den här helgen tog slut den med, jag åkte till Nora, hämta småskitarna och åkte hem.
Så var det med den saken.


Idag har jag jobbat i stan. Var superskoj och bekvämt att stänga butiken redan vid sex! Man fick även en skön promenad på morgonen.. Hmm, det där tåls att fundera på..


Btw, hade lite ont i halsen innan Romme i torsdags.. Tror ni min förkylning blev bättre efter två skoterturer + utebad? NÄ! Så nu hade jag tänkt gå o lägga mig o sova bort viruset...

So long!

Romme II

Yeeeey vad kul det var! Vill åka mer!

Dagen i sin helhet:

Klockan stod på sju, men jag vakna innan. Och var pigg!
Klev upp, gjorde mig i ordning och sen hämta jag Linda halv åtta.
Åkte sen till Statoil för att invänta den andra bilen. När segmupparna äntligen kom, så bar det iväg.

Var framme runt 10, men var nog inte i backen förrän elva, eftersom det var megalång kö till uthyrningen.
Måste fan köpa mig egen utrustning, det här funkar inte!

Tillslut tog vi iaf plats i expressliften och kom iväg. Började lite mjukt med de lätta backarna, men dom blev snabbt tråkiga, eftersom man fick staka sig fram o jag fick dra snowboardnissarna på det plana.. Så dom dissa vi resten av dagen och körde medelsvåra/svåra istället. Mycket roligare!

Efter en massa åk var vi hungriga och bestämde oss för att käka i Toppstugan och vilket bra beslut!
Supergod hamburgare med fullkornsbröd, klyftpotatis o massa goda grönsaker.. mmmm... :D

Vi hamna i nån slags matkoma efter det, men bestämde oss för att åka iväg ändå, eftersom det bara var två timmar kvar innan liftarna skulle stänga.. Matkoman gick snabbt över och vi varierade mellan nästan alla backar de hade (16 st) tills det var dags att åka hem.

Hemvägen blev något längre än ditvägen, först för vi åkte fel (haha) och sen för att det snöa o var dålig sikt och sen för att alla lastbilar körde i 40 o det gick inte att köra om.. Men hem kom vi tillslut.

Tusen tack för den här dagen!


Tack Adde, Jens, Linda och Therese!

Romme!

Yes, äntligen kommer jag iväg!
Imorgon bär det av till Romme med ett gäng goa personer.
Alltid något annat som krockat förut, men nu jävlar!

Annars har veckan varit som vanligt.
Jobb på dagarna och OS på kvällarna. Tur man har något att kolla på iaf.

Nä, hade inte så jävla mycket o skriva just nu, så jag lägger ner..

Hej.

En liten uppdatering

Var några dagar sen jag skrev nu.. Men har inte tid till sånt när jag inte är hemma.

Jobba till 18 i fredags, sen åkte jag till Nora. Åt, sen åkte jag och mor ner till Karlsängsskolan och kolla på innebandy. Vilken nostalgi det var att va tillbaka i den hallen :P Rolig match och bra resultat iaf.
Sen blev åkte vi hem o hade fredagsmys med musikfrågesport osv. Som den gamla goda tiden.

På lördagen fick man inte direkt sovmorgon tack vare småskitarna, men men.. Åt en god frukost med baguetter och massvis med pålägg, sen OS-invigning, shopping på "stan" och ett litet besök hos mormor.
Sen bar det av till Kopparberg på kvällen. Vin stod på menyn. Och det gick åt helvete kan jag ju berätta.
Kommer inte ihåg mycket alls den kvällen.. Men jag tror jag hade kul! Förutom att min jacka var spårlöst försvunnen, att jag bjöd in massa random folk på förfest hos mig (någon gång i framtiden?), en dansa macarena på Två Kockar i bara karlsongerna osv osv. Det är inte så händelöst i Kopparberg som man kan tro. Det blir vad man gör det till :P

Vakna runt två på söndagen. Och inte fan var man piggare då. Bakfullast vinner. Henraka slog mig iofs med flera hästlängder, men ändå :D Det blev deg hela dagen tills vi var tvungna o åka till Ställdalen med skotern. Det blev en mysig tur, men man mådde inte så mkt bättre efter det ändå :)

Imorse var soet tvungen att jobba, men jag var ledig som tur var. Sov ut ordentligt gjorde jag, sen blev det storstädning av lägenheten. Tyckte han skulle få ha en ren lägenhet på sin födelsedag. Jag VET att det behövdes och jag TROR det blev uppskattat ;)

Nu är jag proppmätt efter semla o rulltårta o muffins o grejjer, så hade inte tänkt röra mig många meter till den här dagen.. Imorgon åker jag hem till Örebro igen för jobb i tre dagar, sen ledig resten av veckan igen! Gött schema har jag nu. Dock inte längre fram. Jaja...

Tjobre!

Tionde februari tvåtusentio

Morgoninlägg idag.
Lika bra att passa på nu, för ikväll kommer jag inte ha tid :P
Eller jo, det kommer jag väl, men då har jag annat för mig.

Var ledig igår och hade besök av soet. Vi va halva dagen i sängen och andra halvan i soffan, haha.
Spelade poker som två nördar. Det gick sådär.. till en början. Jag vann 100kr. Sen vände turen och jag bara förlora.. Sen när dagen var slut och jag skulle sova, så hade jag totalt vunnit 362 spänn! Wohoooo! Inte jättemkt pengar, men mycket för det man satsar :P

Helgen som var bestod av jobb. Fredagkvällen spenderade jag i min ensamhet med god mat, cola och chips.
Lördagkvällen spenderade jag hos Petra med Linda och Ellen. En riktigt tjejkväll. Var huuur trevligt som helst! Vi kollade på Melodifestivalen och garvade åt allt och alla. Att vi åt supergod mat gjorde inte saken sämre direkt..
Dock borde nog jag och Linda ses någon dag innan nästa gång, för vi flippa totalt och bara garvade åt interna skämt + det där jävla saltkaret :P

Det blev en snabb uppdatering. Ska iväg till jobbet nu och sitta där till åtta. Suck. Tur jag har roliga arbetskamrater iallafall. Ikväll blir det mer poker! ;D

Tschüss!

En tråkig fredag.

Ja, det är vad det är. Men jag överlever.

Veckan har varit jobbig. Och rolig. Och helt som vanligt.
Var på Ritz i onsdags. Det var kul att träffa vännerna, det var kul att se folk man inte sett på ett tag. Dock inte lika kul efteråt. Har ångest för jag inte kommer ihåg vad jag sa. Men inte mycket att göra åt nu. Ska vara försiktigare framöver.

Igår var jag ledig. Det var en konstig dag. Vakna först sju på morgonen av att en okänd kille ringde. Kunde sen inte somna om pga jag hade druckit dagen innan. Somna runt nio. Då ringde han igen. Då var jag lite bitter. Men var tvungen att hjälpa J så hon kunde få tillbaka sin mobil. Haha. Det löste sig tillslut som tur var, men då kunde jag ju inte somna om.
Låg i sängen till tolv, sen förflyttade jag mig till soffan för att kolla på Twilight. Var tvungen att pausa i mitten för att sova och det lyckades jag med som tur var. Sov två timmar, sen kollade jag klart på filmen. Kände mig sjuk och übertrött hela dagen.
Sen var jag tvungen att hämta bilen som stod på stan. Promenaden var ganska skön faktiskt. Jag blev piggare. Dock blev jag skitarg när jag kom fram eftersom bilen var inplogad. Det tog mig nästan 20 min att få loss den och inte en jävel hjälpte till som gick/cykla förbi. Morr. Tack för den liksom.
När jag kom hem blev det till att kolla på New Moon, men jag tappa intresset ganska fort där, så det blev poker och msn resten av kvällen. Tråkig dag, men kanske nödvändig.

Nu ska jag sitta instängd på jobbet hela helgen. Ser inte fram emot det. Hade hellre varit någon annanstans.
Men inte mycket att göra åt.

Ska kolla på lite film nu och äta chips. Och måla naglarna.
Sen hoppas jag på ett enormt roligt besked från min lilla Jossan. Hoppas hoppas hoppas! <3

Tja och hej.

Boring.

En helt vanlig tråkig dag.

Vakna tio, åt frukost, åkte till jobbet.
Räkna pengar, SMS:a, surfa.
Hälsa på Anna. Åt lunch.
Tog kanske en kund eller två.
Surfa vidare. Snacka lite skit.
Spela yatzy. Tog några fler kunder.
Åkte hem, laga mat. Kolla på TV.
MSN:a. Spela poker. Åkte ut.
Blev arg. Surfade, läste bloggar.

Och snart är det läggdags.
Fan vilket upphetsande liv jag har.