Skoteråkning mm..

Helgen har varit supermysig. Men den tar slut för snabbt som alltid.

Jobbade till fem i fredags. Åkte sen hem o duschade o packade för att sen bege mig till Norrland.
Agerade åskådare på en innebandymatch och sen blev det alkohol med H och hans vänner. Eftersom jag hade ätit två morötter sen kl 13, så tog det rätt fint :P

På lördagen blev det skoteråkning i några timmar. Eftersom jag aldrig åkt skoter, så såg jag fram emot det och jäklarns vad kul det var! Det var mysigt o sitta o hålla om min lilla sötsak i 120 km/h :) När jag sen skulle köra själv gick det inte lika fort, bara nästan. Tur att isen höll. Oftast, haha. "Genvägen" över skogen gick inte lika fort som vi trodde. Det krånglade och de fastnade om vartannat. Kalla mig konstig, men jag gilla det. För det tog extra tid.

Efter skoteråkningen blev det Wii-spelade. Äntligen fick jag köra Mario Bros. Var ASKUL! Skulle lätt kunna köpa Wii bara för det spelet. Funderar dock om det är värt det. Får åka till Ställdalen o snylta oftare istället :P
Sen blev det mat och därefter Sequence. Var trevligt och mysigt.

Söndagen spenderades först i sängen, sen blev det handling och lunch/middag två trappor ner. Efter det var det inte lång tid innan jag var tvungen att åka. Nora fick sig ett besök och där blev det handbollsfinalen innan jag åkte hem med mina två små grisar.

Nu sitter jag här hemma igen och kollar på Wallander samtidigt som jag blir så trött på mig själv.
Jag har blivit helknäpp. Får typ panik när jag vet att jag snart ska åka hem.. Älskar som sagt att vara omringad av människor och det är jag ju inte direkt här hemma.

Vafan ska jag göra? Såhär kan jag ju inte hålla på.. Jaja, det ordnar sig väl.
Imorgon är det möte och sen jobb, så klockan står på 07.00. Hurra vad kul. Not.

Gevalia.

Fick oväntat besök i tisdagskväll. Satan vad glad jag blev, även om det inte märktes ;)
Det var en ljusglimt i den tråkiga vardagen och det gillar vi.

Igår på jobbet hade jag magknip deluxe halva dagen. Fy satan vad ont jag hade. Har inte haft så ont på länge.. Tur det gick över när jag kom hem till min lilla PS-nörd. Tror det hade med maten att göra, så ska vara försiktigare med den framöver.
På kvällen blev det matlagning och filmtittande. Det var precis som det ska vara. Mysigt.

Dagen idag på jobbet gick faktiskt rätt fort. Tur man kan roa sig med andra saker än datorn :P
Efter jobbet blev det ett besök på Subway, tack vare Mariah. Det gillar vi.

Andra tankar som går i mitt huvud nu är min söta Jossan som hade BF igår. Jag tycker så synd om henne som haft en sån jobbig graviditet, men det kommer flyga bort när det väl är över, lovar!
Önskar jag bodde närmare dig, så jag kunde vara ett bättre stöd och en bättre vän.

Spelar poker nu, men det går inte så bra som jag hoppats på. Mer vinster åt Carrå - DET gillar vi!

Byebye

Helgen - en återkommande rubrik.

Tiden bara flyger iväg. Fast tyvärr bara när det är helg. I veckorna står den ganska still faktiskt..
Läste ett gammalt SMS idag med ett citat som stämmer oerhört bra:

"Om ett gott skratt förlänger livet, hur kan då tiden gå fortare när man har roligt?"


Har varit ledig tre dagar i rad nu. Fy satan vad skönt det har varit. Dock känns det ändå som man varit på jobbet hela tiden när man kommer tillbaka. Sjukt är det.
Jag hade planerat den här helgen ganska bra tyckte jag, men inget blev som det skulle. Och det gör ingenting, för den blev bra ändå :)

Fredagen börja med jobb och sen kolla jag på Sveriges sista dåliga match i EM. Sen kom sötnosen.
Vi hade tänkt dega framför tv'n hela kvällen, men det sluta med att han gick ut med sina kompisar o jag gjorde Anna sällskap. Det var trevligt!

Lördagen spenderades i sängen till typ tre, haha. Sen gjorde vi oss i ordning och åkte till Marieberg en sväng. På kvällen sen åkte vi till Anna och Olle på parmiddag. Haha, vad gammal man blivit?! Närå, men det var supertrevligt och jättegod mat. Bjuden på vin blev man också och det tackar man ju inte nej till.
Så bion vi tänkte gå på som var betald o klar strunta vi i och drack mer vin istället. Mest jag :P
Sen sluta det med Strömpis för mig och Anna, gött mos :)

Söndagen blev seg. Dock var jag pigg när jag vakna (som vanligt). Jag fick börja med att gå upp på stan o hämta bilen, sen plocka jag upp Anna och vi åkte till Mellringehallen och kollade på när Kopparberg spela mot Hovsta. Vi trodde det skulle bli skönt att sitta där o snacka skit under matchen, men det var en gubbjävel som förstörde allt. Han satt o prata om hela sitt liv och om hur fint hår o fina händer vi hade. Sen ville han ta kort på oss, men där fick han tvärschtöpp. Ofta en okänd snubbe får ta på oss?!

Efter matchen blev det soffan resten av dagen. Så jävla seg var man. Det var tänkt att vi skulle åka till Kopparberg på kvällen, men det blev inte så. Fastna framför Johan Falk istället.

Imorse blev det iaf Kopparberg med ett stopp i Linde för lite inskrivning och grejjer. Åkte tåg hem på kvällen och nu sitter man här igen. Väntar på att man ska få gå o lägga sig för man ska jobba imorgon. Suck. Jag gillar det inte.

Jaja, fyra dagars jobb nu och sen ledig två till iaf. Man får passa på att njuta medan man kan!

HEJ.


Redan fredag

Imorgon är det redan fredag. Den här veckan har gått fort. Det tycker jag om.

Var som sagt i Norrland månkväll till onsmorgon. Myspys.
Sen jobb ons och tors. Har kollat på handboll också, men det har inte ens varit kul.
Jävla klantarslen som förlorar redan första matchen.. och mot Sloveninen också.. Pinsamt!
Jaja, inte mycket o göra. Hoppas på att de är mycket bättre i VM nästa år när det ska spelas i Sverige.

Det har blivit en hel del pokerspelande den här veckan också. Största vinsten blev 162kr, haha. Här snackar vi stora pengar, aight!? Nä, men det blev jag glad för. Då har jag lite mer pengar att spela upp framöver..

Helgen är fortfarande rätt luddig, men tror det blir födelsedagsfirande i Norrland, bio i Örebro och sen får jag agera åskådare på en innebandymatch också. Blir kul!

Är ledig måndag också, så får se vad som händer då.

Aja, har inte så mycket mer o skriva. Ska spela mera poker nu tänkte jag.

Byebye.


Jobbhelg och handboll

Då var ytterligare en jobbhelg över. Den har gått ganska snabbt ändå. Som tur är.

Fredagen spenderades på bion och på Efesos. Vi såg Snabba Cash. Den var bra, men levde inte helt upp till mina förväntningar.. Men lite förståeligt kanske, eftersom boken är så fruktansvärt bra. Det är inte lätt att göra en sån tjock och detaljerad bok till en film på två timmar. Men godkänd var den iaf!

Jobb på lördagen och sen blev det fest. Drog först till Jens, men där var det ju inge drag, så vi tog en taxi till en fest vid universitetet. Var lite mer drag där iaf. Sen blev det kåren. Var lite skeptisk till det först, var mer sugen på Ritz då jag visste fler skulle dit..
Jag hade rätt, kände inte en människa där förutom dom jag var med. Men det gjorde inte så mycket, vi hade kul ändå! Dock var jag sjukt trött hela kvällen, så tänkte dra tidigare.. Men då hängde alla på och vi åkte nån jävla svarttaxi till Max o käka istället, haha.

Var lite sliten när jag vakna på söndagen, men det gick bra ändå. Jag var inte värst, eftersom Lotta hade festat till fyra på morgonen och sovit tre timmar den natten. Så det kändes bra! Två bakfulla jävlar i en kuvös var vi. Fint!
Söndagen tog slut den med och nu sitter jag i soffan igen. Kollar på tv, spelar poker och kollar på en flamsig jöns i webkameran, hihi.

Imorgon blir det jobb, sen drar jag norrut och "vilar" upp mig en dag :P

Och på tisdag börjar äntligen Handbolls-EM! Yeeeey! Jag sitter klistrad, lovar! Fast längtar ännu mer till januari nästa år när Handbolls-VM spelas i Sverige! Måste fan åka o se någon match om jag kan.. vore askul!

Nu åkte jag ur pokern, så nu ska jag spela en ny tror jag. Bice.

Chobre!


Paranormal Activity

Det har varit en bra dag idag.

Vakna sju, åkte till jobbet för möte, hemma tio.
Börja damma o städa här hemma. Dammsög lite.
Gymmade med Petra.
Duscha. Tvätta håret. Åt korv med bröd.
Mamma kom. Vi åkte upp på stan.
Jag shoppade två saker på rean.
Mamma shoppa en skinnjacka för 2000.
Åkte hem. Torkade golven.
Kolla lite TV.
Åkte till Anna och Olle. Åt tacos.
Hade trevligt. Kollade på film.

Paranormal Activity. Höll på att skita på mig tillslut, haha.
Så jävla äckligt slut. Visste inte om jag våga åka hem sen.
Det gick bra som tur var. Det var inte så mörkt tack vare snön.

Nu ska jag sova. Imorgon blir det jobb, bio och restaurang. Me like.

Chacha.


Det sket sig.

Jag trodde jag kunde klara av fem dagar, men det går fan inte.
Hur klarar folk av distansförhållanden egentligen? Det är för mig oförståeligt...

Jag försökte vara duktig och tänka positivt och det funkade - i två dagar. Inte längre.
Hatar att det blir såhär. Förstår att jag måste aktivera mig mer, men det är inte så lätt när man inte har lust med det. Har inte kunnat träna på 1½ vecka heller pga förkylningen. Egentligen kvittar det eftersom jag ändå inte har lust o gymma längre. Och precis när jag bestämt mig för det, så hör jag fler och fler vänner som tänkt börja där, så det är väl bara att ta nya tag framöver! Kan ju iaf kombinera med jympa..

Imorgon är det en ledig dag. Jag både ser fram emot den och vill inte att den ska finnas. Ibland får jag smått panik över den, för jag inte kommer ha något att göra (vilket verkar vara min värsta skräck nu för tiden) och ibland blir jag glad när jag tänker på det.
Det ska bli skönt att inte sitta o rulla tummarna på jobbet, men samtidigt har man ju iaf sällskap där och vi har ju aldrig tråkigt direkt.. Men när jag är på jobbet så tänker jag jämt på hur skönt det ska bli o sitta hemma, för där kan man göra vad man vill o man slipper vara gulklädd..

Imorgon ska jag försöka mig på ett gympass om halsen/näsan tillåter det, sen blir det till att hälsa på A i nya lägenheten och sen lutar det åt shopping med mor på stan. Och det ser jag faktiskt fram emot om jag ska vara ärlig.

På fredag jobbar jag till 18 och sen väntas det bio och restaurangbesök! Mer om det en annan gång.

Nu ska jag försöka sova. Ska upp 07.00 imorgon o gå på möte först. C ya.

Random tisdag.

En liten uppdatering igen då.

Fredag: Jobba till sex, sen kom Elin hem till mig o vi käka pizza o kolla på handboll + snacka massa skit! Var jättetrevligt o träffa henne igen!

Lördag: Sova till elva (skööööönt), frukost, tvätta o sen packade jag in katterna i burarna och åkte till Nora. Där blev det mera handbollstittande (Myresjöhus Cup), god mat och spel! Sen åkte jag ännu mer norrut till Kopparberg och mötte upp folket på Två kockar. Hade väl inga direkt förväntningar på det stället, men det blev ganska kul tillslut där folk sjöng o dansa och vissa öppna upp sig mer än andra.. Var bara lite jobbigt va nykter bland allt folk.. :)

Söndag: Blev degig, då herr H var megabakis igen, men det gjorde inte så mycket, eftersom söndagar alltid är degdagar. Vi låg i sängen halva dagen och i soffan andra halvan. Kolla på film och hade det mysigt.

Måndag: Åkte från Kopparberg strax efter nio, var i Nora vid tio, packa in katterna o åkte vidare till Örebro. Hem en sväng och sen jobbet till åtta. Sen dusch, vikning av tvätt, TV och läggdags. Så var den dagen slut!

Tisdag: Jobb till 18, sen åkte jag till Åhléns och skulle handla upp mitt presentkort jag fick i julklapp. Det blev senaste Harry Potter filmen + en mascara. Sen råka jag gå in på Gina Tricot och köpa en kjol och en klänning. Men det gjorde ju inget, för det var ju rea :D Nu sitter jag bara här o degar o ska nog kolla på SYTYCD. Har laddat upp med godis och kakor, så jag ska nog klara den här kvällen också :)

Haaaaaadebra!

Femdagars snart över..

Den här veckan är enda gången den här månaden som jag jobbar fem dagar i rad. Annars är det tre eller fyra dagar resten.. Det är skönt! Även om fem dagar i veckan är det ultimata för en normal svensk, så är det riktigt jobbigt efter några dagar.. Det kryper i benen tidigare och tidigare om dagarna för man bara vill därifrån..

Det finns alldeles för lite o göra på jobbet nu för tiden. Och det lär ju inte bli mer, eftersom januari är den fattigaste månaden på året för de flesta.. För mig är det nog ingen skillnad, men det märks stort på kundantalet som minskar för var dag som går.. Vi får roa oss på bästa sätt med internet, yatzy, korsord och med varandra.
Ibland funkar det och ibland funkar det inte. Det gäller att vi håller humöret uppe, eftersom det lätt blir tjafs annars.. Och oftast tycker jag vi lyckas ganska bra!

Har varit förkyld hela veckan, så det har inte blivit någon träning för mig.. Tråkigt när jag slutar 18 fyra gånger i rad för en gångs skull.. Men inte mycket att göra åt.. Blir hellre frisk fortare. Har dock kommit fram till att jag tröttnat på gym så himla hårt att jag vill göra ngt annat. Det vore kul att gå tillbaka till jympa, men det är inte alltid jag hinner gå på passen jag vill med tanke på de tider jag jobbar.. så det är lite drygt. Simma vore också najs. Elin och jag har snackat om det, så får se hur det blir med de planerna..

Imorgon är det iaf äntligen fredag och det blir först jobb och sen förhoppningsvis kommer Elin över för lite mys, snack, pizza och handboll! Får se hur det blir.
Lördagen har jag tänkt pyssla och tvätta en hel del och sen får vi se hur kvällen och söndagen blir.
Jag skulle helst vilja veta det nu med tanke på hur mkt bättre jag mår när jag vet vad som gäller, men det går ju inte alltid att lösa, så bara o vänta o se..

Nu skriver jag inte så mycket vettigt känner jag, så bara att stänga ner. Är trött, så borde sova..

Hej.

KALLT

Fy helvete vad kallt det är nu för tiden. Riktigt o-najs att stå o skrapa bilen i tre år varenda gång man ska iväg..
Jaja, det är väl över snart.. Man ser ju fram emot våren ännu mer då!

Jobb hela veckan. Sjukt tråkigt att vara tillbaka.. Tur man har roliga arbetskamrater iaf, annars vettefan vad jag skulle göra.

Efter jobbet åkte jag på innebandymatch i Mellringe.. Hade inga direkt förväntningar så, men det slutade med att jag satt o spände mig hela matchen, för det var så spännande, haha! Sjukt kul var det o kolla iaf.
Såå nära att sötsaken fick avgöra, men dom andra jävlarna fick in ett mål till i slutsekunderna.. baahhhh!


Just nu sitter jag o kollar på hockey.. 9-1 står det till Sverige.. inte lika spännande match va?
Samtidigt funderar jag på om jag ska köpa ett ps3 snart och hur jävla långt det är till helgen.
Usch vad jobbigt det är o sakna. Jag är så himla ovan. Vet knappt vart jag ska ta vägen.

Nä nu lägger jag ner det här. Hej.

Snodde en lista.

Har lite tråkigt på jobbet, så snodde den här från BB:



Namn: Anna Caroline Carlsson

Kallas för: Carrå, Biatch, Kärring ;)

Stjärntecken: Kräfta

Höger eller vänsterhänt: Högerhänt

Piercingar: Ett hål i varje öra bara

Tatueringar: Yes, en

Längd: 1.67

Skostorlek: 39-40

Hårfärg: Mörkbrun just nu

Fräknar: Nope

Motto: Har man ägg, så har man allt!

Kär? Det kan du skriva upp!

Önskar du att du bodde någon annanstans? Det önskade jag hela hösten. Just nu vore det bara fint med ett sommarhus i något varmt land.. Men det får vänta :)

Tycker du att du är attraktiv? Ibland

Dricker du? Ja, varje dag. Mest vatten.

Röker du? Aldrig provat och kommer aldrig att göra.

Vilket schampo använder du? Bobbys och Schwartskopfs.

Vilken parfym använder du? Paris Hilton, Lacoste, Britney Spears och den från Las Vegas

Vad är du rädd för? Att spy, haha

Gillar du att tvätta? Nej, vem fan gör det?

Gillar du berg- och dalbanor? Ja, om dom inte går upp och ner :P


Senaste…

Filmen du hyrde? Oj, kommer inte ihåg.. Kanske Saw V?

Filmen du köpte? Heartbreak Kid tror jag..

Låten du hörde: Kiss - I love it loud

Låten du laddade ner? Inte en aning.. var så längesen.

Personen du ringde? Henke tror jag

Personen som ringde dig? Linda

TV-program du såg? Handbollsmatch mellan Sverige och Slovakien

Person du tänkte på? Guess who?!


Favorit…

Låt: Hinder - Lips of an angel, är en favorit av någon anledning... :)

Sak att göra: Mysa och spela GH, haha!

Sport: Handboll!

Dryck: Vatten, cola och apelsinjuice

Kläder: Mysbyxor och ett långt linne :)

Film: Harry Potter är aldrig fel

Bil: Finns många fina..

Serie: Vänner bl a..


Har du någonsin…

Gråtit över en pojke? Ja.

Gråtit över en flicka? Ja.

Ljugit för någon? Alla ljuger väl någon gång...

Varit i slagsmål? Nope

Blivit arresterad? Nope

Träffat någon från internet IRL? Haha ja


Antal…

Gånger du varit kär? Tre och en halv kanske.. den halva vet jag inte om den räknas..

Gånger ditt hjärta brustit? Två typ.. eller en och en halv..

Hjärtan brustet på grund av dig? Vet ingen till 100%

Tjejer du kysst? Otaliga :P

Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? En som jag umgås med

Gånger ditt namn varit med i tidningen? Alldles för många


Senaste…

Boken du läste? Denise Mina.. Vet inte vad titeln heter..

Personen du fick e-mail av? Facebook? :P

Personen du fick brev av? Friskis & Svettis :P

Personen du fick sms av? Elin

Gången hela din familj åt middag tillsammans? På juldagen

Saken du köpte? Kattmat för 629:- ;(

Vad har du gjort idag? Gått upp, ätit frukost och gått till jobbet.

Brukar du svära mycket? Ja, jag svär nog alldeles för mycket skulle jag tro..

När stiger du upp på morgonen? Halv nio eller tio när jag ska jobba.

Vad har du på dig? Kycklinggul skjorta och heta byxor med gula ränder på :P

Vad ska du göra ikväll? Kolla på handboll och kanske se en innebandymatch

Vad är du allergisk mot? Ingenting. Möjligen idioter till kunder...

Var har du ont? Det gör ont min näsa just nu.. har något sår där..

Använder du hårspray? Ja, oftast när jag lockar håret eller ska fräscha till det lite

Kan du stå på händer? Ja det kan jag nog.. fast inte så länge. Var bättre förr :)

Håkan Hellström eller The Ark? The Ark tror jag nog..

Salt eller socker? Salt på mat, socker på godis!

Gillar du ketchup? Ja, det är gott, men senap är godare.

Är du glad nu? Japp det är jag!

Var du glad igår? Japp, fick ju träffa Elin och se handboll :)

Vad dansar du till? Partymusik på krogen

Stockholm är… ? Sveriges huvudstad

Göteborg är… ? SÅ mycket bättre och trevligare än Sthlm!

Kan du sjunga? I wish! Hade varit najs :)

Spaghetti eller makaroner? Spagetti!!

Land du vill besöka? Åker gärna tillbaka till USA, annars Australien, Thailand osv..


3 januari 2010 - Tankar och funderingar

Då var det 2010. Det här året har gått ganska fort faktiskt.. som alla andra år. Med skillnad att hösten har varit otroligt jobbig (till en början).

Förra året gjorde jag en årsresumé just för jag kom ihåg allt jag gjort. Ska jag vara ärlig, så kommer jag knappt ihåg vad jag gjorde i våras. Inga speciella milstolpar sådär.. Första stolpen var självklart USA-resan. Den kommer jag aldrig att glömma! Så himla kul hade vi, jag och Linda! De tre veckorna flög iväg.. Sen var det tillbaka till jobbet som gällde och sen ha semester igen.. Denna gång inte lika rolig, för jag hade inte så mycket o göra.

Efter sommaren (som annars bara flög förbi som vanligt) kom en så jävla hemsk höst. Jag var less på exakt allt och ville bara dra iväg någonstans där jag slapp bekymra mig för någonting.. Jag tänkte det såå många gånger, men tog aldrig tag i saken eftersom jag inte ville åka själv. Var lite feg där kanske, men såhär i efterhand så ångrar jag mig inte..! Har träffat en underbar person som jag inte vill vara utan..

Dock är det här med avstånd fruktansvärt jobbigt. Är inte van vid det för fem öre. Har varit så himla lycklig senaste veckorna just på grund av att det varit jul och nyår, så man fått varit ledig extra mycket.
Har flängt till Kopparberg otaliga gånger och jag ångrar inte en sekund. Det är så himla värt det.

--------------------------------

Från det ena till det andra:
Imorse fick jag skjuts till Nora från Kopparberg. Där packade jag in katterna och mamma och jag åkte vidare till Örebro. Myresjöhus Cup väntade i Idrottshuset. En handbollsturnering med fyra lag som kämpar om landslagsplatser inför EM i januari! Biljetterna köptes tidigt i höstas. Det var riktigt skoj att sitta där igen. Dock blir jag så himla sugen på att börja spela själv igen.. Men så svårt med de tider jag jobbar.. :(
Norge spela mot Slovaken och det blev totalt 75 mål i den matchen.. helt sjukt! Och sen spela Sverige mot Egypten. Var riktigt kul att se Warvne i en blågul tröja.. och alla andra med dessutom! Längtar SÅ tills nästa VM som spelas i Sverige! Får dock vänta tills januari nästa år.. Men den som väntar på något gott...

Efter matcherna åkte vi o handla o sen hem o laga mat. Efter mor åkt hem så dammsög jag, plocka undan här hemma, städa toan, packa upp, diska, duscha o tvätta håret och kolla på tv.. Dit jag vill komma är att oavsett om jag har gjort alla de sakerna, så har jag haft fruktansvärt långtråkigt. Tiden kryper fram och jag är redan less på att vara hemma. Jag blir så förbannad på mig själv. Jag har sagt det förut och jag säger det igen - Varför kan jag inte njuta av att vara hemma längre?!? Jag är så sällskapssjuk, så jag tror jag blir tokig. Förut älskade jag ju att vara hemma själv, men nu pallar jag fan inte det. Det är inte bara av saknad, för såhär har jag känt hela hösten.. Så vafan beror det på?

Jag tror jag måste ha miljöombyte.. Det kanske skulle funka o t ex byta lägenhet, men det vill jag inte göra, för jag trivs så himla bra här. Plus att det blir omtapetsering av hela lägenheten om jag skulle flytta, haha. Man kanske kunde möblera om här hemma också, men det vet jag inte heller om jag vill, för tror inte det skulle kunna bli så mycket bättre upplägg än det jag har nu.
Hemma kan jag inte slappna av när jag kollar på en film, men är jag någon annanstans, så är inte det några problem. För jag trivs med miljöombytet - att jag inte sitter i samma tråkiga soffa som jag gjort de senaste två åren.. Är jag normal? Nä, jag tror fan inte det. Vet inte vad jag ska göra för att jag ska ändra åsikt heller.. Kanske blir lättare när våren kommer.. Nåja, den som lever får se.


Okej, så här är det:
2009 har varit ett helt okej år. 2008 var bättre. Hoppas 2010 blir ännu bättre än 2008!
Jag vill åka tillbaka till USA.
Jag hatar att vara själv hemma.
Jag har blivit GH-nörd. Spelar som bara fan och jag har inte ens ett PS3 själv.. Måste ändras på!
Jag har träffat en underbar liten sötsak som gör mig lycklig.
Det har kommit ofantligt mycket snö den här vintern. Jag gillar det, men nu vill jag fan ha vår.

Nä, nu blev det ett jobbigt långt o säkert onödigt inlägg, men jag har inte haft något bättre för mig.
Funderar på att gå o lägga mig, så det blir en annan dag, men då måste jag ju åka till jobbet o det vill jag ju inte heller.. Damnit. Jaja, det visar sig. Godnatt med er och hoppas ni orkade läsa! :)

Puss