Ett jävla tjat...

Ja, det är ett jävla tjat om det här jävla bröllopet hela tiden. Fy fan vad jobbigt det måste vara att det är sån uppståndelse. Ska bli så skönt när det är över!

Nu är det helg igen, tjohooo. Har jobbat fyra dagar den här veckan och det har varit som vanligt. Kul att Virran är tillbaka, så man får garva lite extra. Virroline & Carrånica - Det är vi det :P

Igår hade jag noll planer för kvällen tills Linda ringde o fråga om vi skulle gå ut o käka o ta en öl. Det var supertrevligt! Vi hamna på Pitchers och efter ett tag joinade Ellen oss också. Sen drog de hem och jag drog vidare till Jokk på någon slags förfest. Det var ju inte mkt folk direkt, men ändå :P Sen blev det Harrys för mig, Adde och Nicke och det var ju trevligt. Träffa på Paresh som jag inte sett på evigheter och det var supernice! Vi snacka nästan hela kvällen :P

Idag blir det en lugn dag och förhoppningsvis en mindre lugn kväll. Det blir till att städa, kolla tv och spela tv-spel innan det är dags att göra sig i ordning. Sen får vi se vad som händer - Jag är på ;D

Herrååå

Jobbhelg och fest

Jävlar vilken nice helg det blev tillslut ändå.

Jag var bjuden på fest hos Jonna på fredagskvällen o tänkte att jag drar dit och är social bara för att jag hade blivit uttråkad deluxe om jag suttit hemma. Sagt och gjort, jag kom dit, blev bjuden på vin, hade astrevligt, blev "medtvingad" ut på krogen (läs: toktaggad för jag inte varit ute på två helger, hihi).
Det blev Harrys med Jenny, Veronica och Jonas. Asskönt gäng, me like. Vi hade jättetrevligt och man träffa en del nice folk.

På lördagen var jag inte megabakis, men det var ju lite hårt o gå upp.. fast det gick över som tur var =)
Jobbet gick bra och fort - det var kunder större delen av dagen och när klockan blev 18 var det bara hem till duschen som gällde för att sen dra vidare på nästa fest som var hos Mogge. Efter en timmes hårpanik kom jag tillslut iväg =)

Det var lika trevligt som vanligt och Strömpis var lika roligt som vanligt. Dock drack jag inget på krogen, så var 0% bakis idag. Det var skönt! Vi gick även in gratis på Strömpis, så det blev en billig kväll :D

Är inte så trött som jag trodde jag skulle vara idag, men det är nog för jag sovit "för mycket" senaste veckorna. Har inte vaknat till alarmet på aslänge, utan alltid vaknat för tidigt. Så himla frustrerande. Vi får hoppas det vänder nu =)

Imorgon blir det jobb o sen umgänge med Elin, det gillar vi!

Tjipp och hej

Träningsvärk deluxe

Wohoooo idag har jag spelat golf! Det var fan askul! Och det roliga var att jag spela nästan likadant som jag gjorde för två år sen. Jag trodde jag skulle missa alla bollar och spela åt helvete, men det gjorde jag inte.. Att jag putta kasst som fan behöver vi inte nämna, men det lär man sig ju igen :P

Blev jättesugen på att bli medlem igen och börja köra, men då gäller det att jag har tid och pengar. Tid får jag ju iofs på helgerna och semestern, men då gäller det o spela så mkt att man tjänar på o bli medlem.. Hmm.. tåls att fundera på!

Jag har iaf bestämt att jag ska bli en sån som åker runt i världen och spelar golf utomlands när jag är pensionär, så det gäller att man har en karl som har samma passion :P

Imorgon är jag ledig och då ska jag ta en sväng till Nora igen för att få tillbaka min kofångare. Ska bli så skönt, då min bil ser ut som ett slagfält just nu. Så slipper folk titta mer :D

Sen kanske det blir en runda golf till om man har tur? Vore skoj :D

Tjarrrrrrråååå


Vart tog helgen vägen?

Ja den här helgen gick så fort att jag knappt hann med! Men det fanns ju en anledning.

I fredags kväll efter jobbet gick jag upp på stan med Adde, mötte upp Anna o vi satte oss på en trevlig uteservering o käka god mat. Sen hamna vi i någon slags matkoma + att det blev schweinkallt ute av någon anledning, så vi gick upp till Anna o kolla film. Var mysigt ändå =)

Tidigt på lördagen bar det iväg österut och Vagnhärad var destinationen. Två timmar senare vinkade Jossan, Hannes och lilla Alfons mig välkommen från balkongen och humöret var på topp! Det var helt underbart att få träffa dom!
Det stundande namnkalas för Alfons och det vällde in folk! Vi var runt 25 pers där, men var trevligt o få träffa släkt o vänner till dom =) Efteråt sjönk vi ihop i soffan. Alla var helt slut och det märks att det är lite påfrestande att ha så mycket folk hemma. Det var iaf supergod buffé och jättegod tårta!

På kvällen blev det iaf mys a la Jossan & Hannes och det gillar jag. Jag har sagt det förut och jag säger det igen. Det är HÖG mysfaktor på dom och det gillar jag! Vi käka baguetter och drack gott rosévin. Nice!

Söndagen bjöd på otroligt vackert och varmt väder. Det blev lite för varmt att sitta på balkongen o käka frukost, men det var såå skönt ändå. Färska bär med yoghurt är helglyx för lilla mig som alltid sitter själv framför tv'n med en macka i handen.

Efter frukosten tog vi en promenix genom Vagnhärad och det var kul o se orten där Jossan växt upp. Dock gick det ganska fort eftersom det är jättelitet, hihi. Sen tog vi bilen till Trosa och promenerade runt där. Det var verkligen jättemysigt och det luktade saltvatten, me like! Hihi. Det är så sällsynt när man kommer från "inlandet" :P Vi åt en god lunch på ett sött café och sen tog vi en glass och gick längs vattnet.

När vi sen kom tillbaka till Vhd var man helt slut igen. Värmen och blåsten tär på en mer än vad man tror. Det blev deg framför tennisfinalen innan jag åkte hem. Hade en suuuupermysig helg och sen skaffade jag mig en karl på köpet. Lilla Alfons, 16 veckor, och jag, snart 24, ska gifta oss. Hahaha närå. Men den killen har verkligen charm. Han skrattade sig igenom helgen i stort sett och så fort jag titta på han kom världens gulligaste leende. Vilken liten sötnos!

Taaaack för den här helgen Jossan, Hannes och Alfons!

När jag kom hem blev det filmkväll med Elin. Det var mys o träffa henne igen.
Och jobbet idag gick fort, för det var en del o göra.

Nu orkar jag inte skriva mer. Byeeeeeeee

Haha.

Oj, är visst tok-off på bloggen.
Kör ett kort inlägg.

Idag har jag suttit ute o solat halva dagen.. trodde inte det skulle ta så mkt, men nu är jag knallröd på bröstet, men det svider som tur är inte så mkt. Har även ätit Noraglass och käkat gott grillat kött hos mor o far.
Från början åkte jag till Nora för jag skulle lämna in bilen på verkstaden. Vilket resultera i att dom tog av kofångaren bak för jag inte kunde lämna in den, så nu åker jag utan kofångare och det ser fan inte klokt ut.
Ångest på den :P Men får stå ut en vecka ungefär!

I helgen bär det av till Vagnhärad o jag ska äntligen få träffa Jossan igen o lilla Alfons. Och Hannes såklart =)
Sist vi träffades låg den lilla skitungen o sov hela tiden, så den här gången blir det roligare!
Ska iaf bli såååå mysigt o sååå roligt!

Nu ska jag fortsätta spela tv-spel, haha. Byeee