Helt seriöst!

Nej nu jävlar ska jag bättra mig i blogg-skrivandet. Blir tokig. Det är så himla intressant o läsa andras bloggar, men jag bryr mig inte själv.. nej skärpning, Carrå!

Fast det tråkiga är ju att man inte kan se vem som läser inläggen och det är ju ganska intressant faktiskt.. får väl fortsätta o skriva på två ställen då :)
Men det är så dumt när det går en månad mellan inläggen.. om inte mer. Aja.
Är inte så poetisk som alla andra är när dom skriver, men det får ni stå ut med.

Just nu är jag i Nora hos föräldrarna och har hur tråkigt som helst.
Patrik är i Stockholm på årsmöte med Forex fredag-söndag. BORING! Saknar honom som en tok faktiskt.
Helt otroligt.. har träffat honom nästan varje dag i ett halvår och sen så fort han är borta i ett dygn, så saknar man honom. Det är kärlek :)

Sen ska vi skaffa kisse också! Det får du hälsa dina brandsprutor, Anna :)
En liten långhårig sak som heter Octavius. Jag är inte nöjd med det namnet, så jag funderar på ett annat, men kommer inte på ngt.. jag tar tacksamt emot förslag!
Sen har Patrik blivit förtjust i Octavius halvsyster som heter Paschelina och vill ha henne också och det är ju snällt mot Oktanen som slipper vara ensam då. Ska fundera på saken :)

Och många fler timmar har det blivit på Swedbank! Jobbar i stort sett halvtid under november månad. Man kan ju hoppas på flera timmar under december också när många vill ha ledigt. Hoppas det inte blir som förra året bara att man får vara ledig en enda dag under julhelgen.. det är drygt! Men pengarna rullar in och det är jag tacksam för. Iofs klarar jag mig på a-kassan, men jag vill ju spara lite också :)

Btw, jag vann 1600 på poker för några veckor sen. Jag är sjukt stolt! Spelade min livs första turnering och kom trea. Det är inte dåligt va.. ni kanske ser mig i Las Vegas om några år ;)

Japp, det var en liten uppdatering av mitt liv. Kanske roligare om jag skriver lite i taget och oftare istället.. men vafan.. tror inte så många läser det här, men det är kul o skriva av sig iallafall =) Kan ju kopiera det här inlägget till ngt annat ställe också om jag har lust.

Över och ut. /Carrå