Då var julen över...

Den har flytit på ganska bra faktiskt. Som ni vet, så älskar jag att ha fullt upp och det har jag haft sen mitt förra inlägg.

Den 23 vakna jag äckligt tidigt för att vara ledig. Kl åtta. Men men.. Efter att ha försökt somnat om ett tag, så klev jag upp. Tänkte att det var lika bra att gå upp, eftersom jag skulle åka till Nora så tidigt som möjligt.

När jag väl kom dit blev det sista minuten-julklappar + julgodis. Gjorde knäck, kola och ischoklad. Lika gott som vanligt! På eftermiddagen åkte jag vidare i snöstormen till Kopparberg. Där blev det Band Hero-spelande i mängder. Me likeeee.

På julaftonsmorgon åkte jag tillbaka till Nora i snöstormen och vi begav oss direkt till farmor och farfar. Där bjöd det som vanligt på julmat och det blev första julklappsöppningen. Sen åkte vi hem till Kalle Anka och degade framför TV'n ett tag + att vi spelade lite spel. Jag kunde fan ingenting.

Sen åkte vi till mormor och umgicks med henne + kollade på en film om Nora på 40-50talet.. (Haha, visst lät det spännande? Så är det med en gammal släkt... :S) Efter det åkte vi hem och bytte julklappar inom familjen.

Sen kom moster och morbror o umgicks lite. Men då kände jag att jag hade fått nog att umgås med gamla människor (50+are och 70+are :)), så jag åkte tillbaka till Kopparberg! Där bjöd det på 21% glögg med cognac (som faktiskt gick att dricka) och vi drog till en fest. Första gången jag druckit på julafton, haha.

På juldagen blev det mest deg, då en viss person var bakfull som 14 pers ungefär, haha. Tillslut kom vi iaf iväg till Nora. Återigen i snöstorm. Jag är numera expert på detta underlag :P

Middag och en tredje julklappsöppning väntade. Supergod mat och roliga julklappar blev det! Blev inte så mycket socialism där, då vi hade bråttom vidare till Örebro. Kom fram strax före tio, hämtade upp Anna och Petra och åkte hem o bytte om. Öppnade vinflaskan. Ringde taxi. Hamna på Njuta. Drack drinkar. Tappa minnet. Vakna upp dagen efter med världens äckligaste huvudvärk. Kom på det underbara. Jag skulle jobba! Vafan hände liksom.

Kort och gott. 26 december 2009 var inte att leka med. Ögonlocken hängde ner till knäna kändes det som.. Dock blev det bättre under dagen. Så bra att jag lovade att hänga med till Ritz på kvällen. Hur tänkte jag där? Jaja, bara att gilla läget. Åkte hem, fixade mig, väntade på samtal, kolla på tv, somna i soffan, va ett lik. När samtalet väl kom var jag inte ett dugg peppad. Men hade lovat att hänga med, så.. :)

Förfest hos Jocke. Alla ville jag skulle dricka, men jag fick verkligen inte ner en droppe. Mådde illa vid tanken på vin. Fick höra ungefär 1000 gånger att jag såg ut som ett lik, haha. Den bjöd jag på! Tog sen taxi upp på stan för att gå in på Ritz. Blev helt chockade när det inte var någon kö. Och det var inte mycket folk därinne heller.
Efter ganska mycket barhäng bestämde sig Anna och Petra för att gå till Strömpis. Då tog jag en taxi hem (ja, det blev mycket taxi i helgen) för att hämta bilen och åka till Lindesberg. Kunde inte stå emot det när snyggingen frågade så gulligt ;)

För att sammanfatta det hela. Värt det.
Dock väntade jobb idag med och även om jag bara sov fem timmar den här natten också, så var jag überpigg hela dagen. Så jävla skönt. Efter jobbet på kvällen hade jag överskottsenergi och sprang runt o städa här hemma. Det är då man är som duktigast :)

Nu börjar dock tröttheten smyga sig på, så jag ska spela lite poker och sen bege mig till sängen. Två dagars jobb till väntar, sen är jag ledig i fem underbara dagar. Jag tänker spendera dom på bästa möjliga sätt.

Det blev ett äckligt långt inlägg, men hoppas ni orkar läsa :)

Ciaooooo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback