Nytt inlägg

Då kör vi en resumé igen.
Jag brukar säga sammanfattning, men det blir alltid så jävla långt ändå, så jag säger inte det den här gången.


Fredag:
Jobb till 20, sen deg hemma. Lyckades tacka nej till utgång tack vare att jag skulle upp tidigt o jobba på lördagen, vilket jag är nöjd med. Hade nog känts ovärt o gått ut iallafall. Fick iaf trevligt väktarbesök en stund.
Passade på att förbereda lite inför lördagen med nagellacksmålning, skumbad och hårtvättning.

Lördag:
Jobb till 18, sen hem o göra sig i ordning. Dusch, smink o partyoutfit åkte på. Sen hem till Robert o lira lite GH, sen promenix till Mogge där festen var. Alltid lika trevliga människor och alltid bra drag. Det gillar vi! Mycket socialism, foton och filmer (såklart) och god dryck. Sen blev det Strömpis. Blev inte lika kul eftersom hälften av festen banga/kom inte in, så där nyktra jag till ordentligt. Men hade det trevligt iallafall. Tackar och tar emot sällskapet hem, då jag inte gillar att gå hem själv mitt i natten. Adde och Robert - ni gjorde promenaden hem mycket trevlig, haha. Jag garvar fortfarande när jag tänker på det. Det som dock inte var lika kul var en drogad o full jävel som hade lagt sig på spåret. Men det gick förhoppningsvis bra tillslut. Inga artiklar i tidningen idag iallafall.

Söndag:
Efter fem timmars sömn var jag redo för jobb. Tack som fan att jag inte var bakis. Det hade gjort dagen extra jobbig. Men för en gångs skull gick söndagens jobb fortare än lördagens. Sånt gillar vi. AQ och jag hade det trevligt med mycket skitsnack, analyseringar, musik och youtubefilmer hela helgen. Efter jobbet blev det hem o käka lite, sen duscha. Sen kom Robert förbi o glodde Kommisarien och havet med mig. Samtidigt som vi blev galna på min NeoCube, haha. Men jag lyckades få en kub iaf! ;D

Nu ska jag ladda min mobil och sen gå o lägga mig. Folk har sms:at hela dagen, så batteriet dödde. Men det gör inget - i like it ;) Imorgon är det ny vecka och den ser jag fram emot. Jobbar endast fyra dagar och alla dagar slutar jag 18.00, yey!

Nightynight my friends <3


Jag bjuder på kvällens bästa bild! Hahahaha

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback